Rüyamda insan kılığına girmiş “cin?” Gördüm?

Rüyamda önce bir arabayla geziniyorduk, kaçıyorduk gibi bir şey oldu. Sonra cadılar bayramı gibi olan bir mekana geldik ve detayları hatırlamıyorum bir anda kendimi benim odamın kapısının önünde buldum. Bir anda üç tane cüce gibi siyah şapkalı varlık belirdi ve gittiler. Odaya girip kapıyı kapattım, arkadaşımlaydık. Sonra o varlıklardan biri odaya geldi ve arkadaşımla selamlaştı. Yanımda hangi arkadaşım olduğunu şu an hiç hatırlamıyorum ama arkadaşım olduğunu hatırlıyorjm. Neyse arkadaşım zararsız bunlar korkma vs dedi. Sonra o “cin” olduğunu düşündüğüm varlık -ki bu anlarda yüzü normal bir kadın gibi gayet eli yüzü düzgün- bana yaklaşıp “İslama inansaydın sana da yardımcı olurdum ama inanmıyorsun.” dedi. Ben de “Ne konuda yardımcı?” Gibi bir şey dediğimde otur dedi. Odamın içinde dolap var onun önüne oturduk üçümüz de ve cin bir anda bir şeyler göstermeye başladı. Onun gösterdikleri arasından da okuldan bi kızın fotoğraflarıyla birlikte isminin yazılı olduğu bir kağıt gördüm. Aralarında bir tane de benim fotoğrafım vardı. Sordum bu kız ne alaka diye, “Coğrafya sorularını istedi, o da bizden” gibi bir şey söyledi. Ve resmen bir anda arasında kendi fotoğrafım olduğunu unutturdu bana, sormadım bile. Ben de ona “size katılırsam matematik sorularını alabilir miyim?” Diye sorduğumda evet dedi. Hazır olduğunda iletişüme geç dedi. Sonra geçti işte vs. Ben de gittim yanına hazırım dedim tam olucak diyoruz bir aksaklık çıkıyor biri gelip konuşuyor bölüyor falan ben onlardan olamadım sonra da alarmım çaldı uyandım. Yani çok garip chatgptye falan da sordum büyüyle alakası yok hırstan dolayı vs dedi ama bilemiyorum. Şu sıralar ailemize ciddi anlamda büyü yapan biri var çünkü, dayımın boşanma sürecinde olduğu eşi. Bu yüzden büyü mevzusuna da olan inancım arttı. Bir yandan cin figürünün islama inan demesi vs de çok garipti.

Rüyamda insan kılığına girmiş “cin?” Gördüm?