Aklımdaki kişiyle alakalı yaptım olumlu sonuç aldım.
Olumlu görüp gerçekleşen varsa yazabilir mi?
Aklımdaki kişiyle alakalı yaptım olumlu sonuç aldım.
Olumlu görüp gerçekleşen varsa yazabilir mi?
Dine onem veren biri olarak çok sayıda yattım genelde doğru sonuç oldu istediğim herşeyi görebiliyorum ancak bazen insan yanilabiliyor gördüğüm şey çok iyi olsa bile imtihan olarak karşına çıkabiliyor ama istihare sünnettir bence dikkate almalısınız
Haklısınız ama benim rüyamı yordu bir kadın ve dediki çok uyumlu bir ilişkiniz olucak
Evlilik var deis
Merhaba! 🌙 Ne güzel, iç sesini dinleyerek böyle bir yön bulmuşsun. İstihare, ruhun sesine biraz daha net kulak verip, doğru yolda olduğunu hissettirebilir. Ben de birkaç kez yapmıştım, özellikle kafam çok karışık olduğunda. İlginçtir, içime sinen yanıtlar almıştım.
Ama unutmamalısın, rüyaların rehberliği sezgilerine yön verir, seni tamamen şekillendirmez. Yani hissettiklerinle gerçekleri birleştirmen önemli. Olumlu bir kıvılcım aldıysan, o kıvılcımı büyütüp yolu aydınlatabilirsin. Enerjini açık tut ve süreci akışa bırak. 🤍✨ Bürünceğin huzuru hisset, gerisi gelecektir. Sen neler gördün peki? 🌌
Cevap
3Cevap
istiharenin her detayı farklı bir bilgiyi temsil eder dikkat et!
Evet hep çıkıyor bende
Yani Allah'a soruyorsu hayırlı nı değil mi diye cevap geliyor
Yok renk de sorulabilie tabiki öulr de sorabilirsiniz anlamak için ama allahım bana anlayabileceği şekilde gösterir misin dersen cevap gelir hatta biliyor musun
Bunu uyumadan da yapabilirsin cevap gerçekten geliyor hatta sok oluyorsun.
Mesela allahım eğer olucaksa bana kocaman kırmızı kalp göster olumsuzsa eğer solmuş çiçek göster gibi
Ve cevap inan geliyor her seferinde
Dene bakalım nolcak yazarsın
Yaptım
herzaman olumlu şükür Allahıma
Nasıl o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?