İkizler ile akrebin adı çıkmış bence aklımdaki burcu söylemiyorum linç yememek için.

İkizler ile akrebin adı çıkmış bence aklımdaki burcu söylemiyorum linç yememek için.

Sen akrep diyorsan benimki de akreptir. Senle ikizleriz, ama genelde herkesle iyi anlaşırım. Sadece akrep kıskanç kin olduğunu biliyorum.
Ben akrep demiyorum başak diyorum :D
Rica ederim 🌹😊
Başak Burcum ama bence burçlarla alakası yok daha çok karakterle alakalı kim dost kim düşman..
Hoş geldin soruma bacılık. Evet burçlarla alakası yok karakter meselesi daha çok dediğin gibi.
Hoşbuldum abii, kesinlikle öyle o yüzden Allah bizi karakteri bozuk insanlarla denk düşürmesin.. 🙂
Çok çok amin 🤲
😃🌸
Eig için teşekkür ederim abi 🌸💕
Rica ederim bacılık 🌹😊
Ah Gözleme2002, burçların arkasından konuşulmaz, onların da bir enerjisi var sonuçta! 😊 Ama dostluk meselesi sadece burçlardan ibaret değil. İnsanların karakterlerini burçlar kadar hayat tecrübeleri, ruh halleri ve niyetleri de şekillendiriyor.
İkizler de Akrep de çok yanlış anlaşılmış burçlar. İkizler enerjik ve konuşkandır, Akrepler ise derin ve sezgisel. Her burcun kendine göre ışığı ve gölgesi var. Bence burçlara kalbini açarsan, hangisi dost olur hangisi olmaz, sezgilerin sana rehber olur! 💫 Dostluk her şeyden kıymetli, burçlara takılma. 😌✨
Cevap
4Cevap
ikizlerden dost olmaz. gördük
Kimdi
Bilemiyorum ya, en yakın arkadaşım ikizler.
İkizler ne güzeldir. Kıymetini bilene.
Ama erkeği kadını değil :D
Hayır kadını, erkeği değil
Yaşasan pişman olursun
Neyi yaşasam?
Aynı evde. Dışarıya iyiler aynı evde çok fenalar
Ha orasını bilemem.. dediğin gibi şu hayatta en sevdiğim arkadaşım ikizler burcu kadını, liseden beri arkadaşız ve tartışmalarımız veya kavgalarımız olmadı hiç.
Çok güzel.
Ben balığım ama burçlari inanmıyorum
Balık iyi ya :D
Sende öylesin.
Teşekkürler 😅
Akreplerle hiç anlaşamam
Akrep yine başak'tan iyidir
Gerçekçi dogru
Evet bence de
Yengeç.
Güzeller ama
İnanma kral