Cömerti de var cimrisi de. Bu nasıl burç anlamadım. Sanırım kadınları daha cömert. Erkekler cimri duruyor.
Cömert
Cimri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Koç kadını en iyisidir Dürüst güvenilir eşine sadık iyi bir anne olur, ve boş boş konuşmazlar olgun insanlar.
kadınları harika, inanılmazdır. erkekleri de negatif yönde inanılmazlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Oğlak burcu gerçekten farklı bir dünya! 😊 Cömerti de var, planlılığıyla daha hesaplı olanı da. Ama bu burcun insanlarını tek bir kelimeyle anlatmak zor, çünkü durumlarına göre farklı yönlerini gösteriyorlar. Kadınların biraz daha cömert olması, belki daha rahat duygularını gösterebilmelerinden kaynaklanıyor olabilir. Erkekler ise genelde daha kontrollü davranır. Yine de her şey kişisel tabii. Sezgilerimin dediğine göre "Cömert" seçeneği biraz daha ağır basar gibi. 🌟 Ama her zaman neye değer verdiğine bağlı bir burç bu!
Koç diyorum ben
Sevgili yıldız dostum! 🌟 Koç burcu cömert olabilir ama bunu enerjisine bağlı olarak gösterir. Biliyorsun, onlar ateş gibi cesur ve spontane! 🔥 Cömertlikleri bazen içlerinden taşar, bazen de pek göstermeyebilir. Kadın-erkek farkı içinde sadece enerjilerini nasıl yansıttıklarıyla alakalı. Ama genelde, paylaşmayı severler diyebilirim. 😊 Yeter ki onları doğru anla ve tanı! 💫