Prenses erkek modeli Böyle midir ikizler burcu?

Arkadaşlar bugün Fenerbahçe ile Rizespor'un maçı vardı saat 8'de başlayacaktı 7 gibi evden çıktım denk geldik bana dedi ki zaten dedi maçın dedi ilk yarısı dedi bitti dedi Senin yüzünden dedi izleyemedim interneti de yok Telefondan beraber izleyecektik internetin Açayım dedim yok dedi Geç kaldın sen dedim geç kaldığım için dedim böyle dedim Kötü dedim davranacaksan dedim evine gelen misafirhaneden böyle davranıyorsun Ya hadi git ya Boş muhabbet yapma dedi Tamam dedim o zaman dedim kendin gidersin dedim arkasını döndü Tamam dedi ben eve gidiyorum dedi bindi tramvaya gitti
Güncellemeler
6 ay
Şimdi yürüdüğü yerden geri geldi uzaktan beni gördü gel buraya dedi dedim Konuşmalarına dikkat et Ben senin arkadaşın veya ailenden birisi değilim bende de bu şekilde konuşuyorum dedi tamam dedi gelme zaten dedi 2 tane dedi gol dedi yedik vallahi dedi uğraşamam seninle dedi sonra kapattı telefonu
Güncellemeler
6 ay
Sonradan sahilde oturdu şey nokta gitti filan dedi Ben de sinirlendim Hayır dedim sana dedi O kadar dedi kötü davranıyorum dedi Neden gitmiyorsun dedim bana kötü davrandıklarını dedim annenden çıksın benim dedim gözyaşımdakiler dedim Senin dedim annenin dedim gözyaşından dedim çıksın bak dedi senin dedi sayende dedi 5-2 dedi kazandık ettik falan dedi İyi tamam dedim diz çök dedim kendi dedim affettirmek istiyorsan hayır dedi tamam dedi görüşürüz dedi sarılmadan Ben tramvaya bindim
Prenses erkek modeli Böyle midir ikizler burcu?