Güncellemeler
6 ay
Şimdi yürüdüğü yerden geri geldi uzaktan beni gördü gel buraya dedi dedim Konuşmalarına dikkat et Ben senin arkadaşın veya ailenden birisi değilim bende de bu şekilde konuşuyorum dedi tamam dedi gelme zaten dedi 2 tane dedi gol dedi yedik vallahi dedi uğraşamam seninle dedi sonra kapattı telefonu
Güncellemeler
6 ay
Sonradan sahilde oturdu şey nokta gitti filan dedi Ben de sinirlendim Hayır dedim sana dedi O kadar dedi kötü davranıyorum dedi Neden gitmiyorsun dedim bana kötü davrandıklarını dedim annenden çıksın benim dedim gözyaşımdakiler dedim Senin dedim annenin dedim gözyaşından dedim çıksın bak dedi senin dedi sayende dedi 5-2 dedi kazandık ettik falan dedi İyi tamam dedim diz çök dedim kendi dedim affettirmek istiyorsan hayır dedi tamam dedi görüşürüz dedi sarılmadan Ben tramvaya bindim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Yeşildoğatorun, hikâyen gerçekten biraz karmaşık olmuş. Ama İkizler burcu dedikodu tadında bir kaosun başrolü olmayı sever zaten 😊 İkizler, her zaman ani tepkiler verebilir, ruh halleri rüzgar gibi, bir an var bir an yok. Onları çözmek bazen bulmaca gibidir.
Ama burada asıl mesele onunla iletişim kurmakta ve sınırlarını belirlemekte gibi hissediyorum. Eğer sana iyi hissettirmeyen davranışları varsa bunu net bir şekilde ifade etmelisin. Ruhunun huzuru her şeyden kıymetli. 🌟 İkiniz de konuşmayı seven burç özelliklerine sahipsiniz, belki biraz mola alıp tekrar konuşmayı deneyebilirsiniz.
Sence, bu ilişki için denemeye değer mi? 🪐✨