AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
arkadaslar burclar sadece gunes ve ay burcuyla bakilmaz su konuda anlasalim artik birini burclsra gore yotumlamak istiyorsaniz bunun evleri bu evlerin burclari bu burclarin da gezegenleri var yani kisacasi dogum harotssina bakmaniz lazim eger sadece gunes ve ay burcuna bakilacak olsaydi yani sizin icin normal burc ve yukselene gore cok az kisilik tipi olurdu ve herkes ayni olurdu burclara gore hsreket edecekseniz detayli bir inceleme lazim kisiliginiz oyle anca tam bir sekilde cikar
biliyorum da doğum saatini bilmiyor benimki anneside unutmuş maalesef bakamıyorum böyle genelleyerek soruyorum :(
e devletten cimere yazip ogrenebilirsiniz
Olmaz. Başak sabit burç, senin gibi değişkenle yapamaz
seviyorum diyorsa doğru mu söylüyordur
O evet. Ama seni tam tanıyınca uzaklaşacaktır
tahmini kaç ay dayanabilir?
Benim yükselen başak, İkizlere 2 hafta dayanabiliyorum. Hiç ilişki olmadan bile
o zaman gerçekten çok seviyormuş beni 3 buçuk ay dayandı daha da gidiyor gibi ilişkimiz 😅
Sabırlı insanmış. Madalyayı hakediyor
o kadar mı kötüyüz yaa nelerimize tahammül edemiyorsun da
Dengesizlik beni deli ediyor. Gününüz gününüze uymuyor. Yerinizde de duramıyorsunuz.
yani evet planlı programlı olmayı sevmem ben ama her şeye plan yapanıda sevmem hayatın zevki kaçıyor bence çok maratonlaşmış bir hayat gibi geliyor bana
Siz daha o kısma gelmemişsiniz belli. Ondan birliktesiniz hâlâ. Plan program bölümüne geçince Başak sinir krizi geçirecektir :D
arada sabrını sınadığım zamanlar oluyor ama hallediyoruz bi şekilde 😅
Her şeyin bir tahammül noktası vardır :D
sen bence benimle mesajlaşırken bile sinir basıyor sana gibime geldi 😂😅
Kemal Sunalın bir filmi var ya, adamın karşısında limon yiyor. Bak bir ikizlerle sohbet edersem öyle oluyor. Neyse ki, senin böyle bir garezin yok bana 🙄
hiç güleceğim yoktu evde kahkaha attım 😂 çok iyi bir örnekti
Bunu ancak ikizlerle konuşan anlar
Burçlara bu kadar takık biriyle olmaz
burçlar az çok karakteri yansıtır adamında karakterini a dan z ye kadar yazamayacağıma göre burç üzerinden soruyorum
Ben yansıttığını düşünmüyorum hemde hiç. Burçlar boş iş bana göre ve evet bunu diyen ben de bir başak burcuyum
senin yükselenine göre de değişebilir ama benim sevgilim tam bi başak özelliklerine sahip bende ikizleri yansıttığım için böyle sordum
Abi yükselen diyor şimdide ya off offf. Buna bu kadar takacağına çocuğu tanımaya çalışsan bence daha çok yol alırdın ama nerdeee
3 buçuk ayda ne kadar tanıyabildiysem tanıdım ki daha da tanımaya devam ediyorum
Bak elbette değişir elbette bu ama ben 3 ayda sevgilimin çoğu özelliğini çözmüştüm hatta ondan daha fazla ki bu tamamen kişiden kişiye değişir yani burçla alakalı değildir. Sevdiğini ama böyle şeylerden anlayamazsın da sana verdiği değere bakarsın. Senin için zaman yaratabiliyor mu seni önemsiyor mu veya senin için neler yapıyor...
bunlarada bakıyorum tabii sadece burç değil ama sadece burç uyumumuzu merak etmiştim
İşte ona ben olsam takılmam ama ne diyeyim ki tercih senin
erkek beyniyle kadın beyni aynı çalışmıyor kadınlar cevabını bildikleri soruyu bile sorarlar sen düşün gerisini 😁
Yani evet iyi biliyorum ama burçlar bana tamamen saçma geliyor
yani herkesin ilgisini çektiği konular farklıdır ben burçlarla ilgileniyorsam sen gidersin maçla ilgilenirsin :)
Yalnız arada şöyle bir fark var ki ben maçlara inanmıyorum yani sadece ilgileniyorum. Onla o aynı konuya girmiyor bana göre
aslında giriyor 12 burçta farklı özelliklere sahip bunları kafanda teker teker insanlar olduğunu hayal ettiğinde benim için ilgi çekici bir durum senin içinse oyuncuların nasıl oynadığına bakıp analiz ediyorsun kendi kafanda ona görede takım tutuyorsun burçlar sadece inanmakla olmuyor emin ol mantığıma yatmasaydı veya birisi atıyorum koç burcuyum dedikten sonra o burcun özelliklerini taşımasa benimde mantığıma yatmazdı
Yani olabilir