Bir erkek neden başta güzelsin der, seksi bulur ama sonra tipim değilsin diyip de çekip gider? Akrep erkeği
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İstediğini alana kadar? Yedekte tutupno sırada as biri dönüş yaptıysa yedeği kulübeye de göndermiş olabilir. 🤔
Bilmiyorum, konuşmuyoruz daha hiç
Bende akrep burcuyum bu arada 6 Kasım ama burçlarla alakası yok, adamlık meselesi. Sizin olay özelinde değil kimseye boş umut vermek doğru değil, bir umut vereceksen sözünün eri olacaksın ve yanındaki istemediği sürece gitmeyeceksin ee tabi aşk sevgi bitmediyse. İyice çocuk oyuncağına çevirdi genelde yeni nesil, eskiden bu kadar çocukça şeyler pek görmez duymazdık.
böyle konuşmayla seni elde etmek isteyip aradığını bulamadıysa senden gitmiştir ya da diğer türlü yaşandıysada işi bitti öyle gitti
Bulamadı belki de. Bilmiyorum
Yoksa o denli neden yürüsün sanada gitsin ki demi
Yani bişey aradı ama bulamadı ve gitti. Ama olay şu ki, üzülen ben oldum. Ama artık düşünmüyorum tamam
Hayatımda unutmşcak hep hatırlayacağım bi söz bilirim
Kimin ne kadar işine yarıyosan, o kadar iyisin
çok teşekkür ederim. Allah razı olsun sizden. Çok doğru söz. Ben de hiç unutmam bundan sonra. Yalnızca kullanılmak için işte işine gelmeyince bitti. Böyle
Sana bi tavsiye daha
Bilerek verdiğin taviz nasıl değerlendiriliyo onu sorgula,
Samimi kişileri böyle tanırsın
Bazen bilmiyorum ki. Hayatımda olan erkekleri hiç anlamadım bu zamana kadar. Ya da hayatımda olmadılar böyle söylesem daha iyi. Ben hiç ilişki yürütemiyorum. Ya da birinin cinsellik niyetini aşka dönüştürecek güce sahip değilim
Cinsellik niyeti aşka dönüşmez, onu kim söledi sana
Bilmem ki. Duydum bazılarından.. Ama garip şu ki, neden hep cinsellik istenildi, hiç mi aşık olunacak tarafım bulunamadı.. Bu garip. Bu halde problem bende mi peki. Mesela benimle cinsellik düşünen biri, zamanında çok sevdiği olmuş. Demekki seve biliyor. Ama beni değil.. Bu zaman problem ben miyim acaba
Cinsellik yüzünden seni seviyorum deyip yaklaşan zaten kendini belli eder anlarsın, çokda kafaya takma senee neden problem olsun
Teşekkür ederim 🙏İyi ki, sizin gibi iyi insanlar var. Yoksa kendimi toparlayamam belki
Sorun değil , gerçekciysen gerçekci cvplar alırsın aklına takılan ya da muhabbet etmekde istersen prfle girip iki tık var birini seçebilirsin
Sende öyle bi tercih yok sanırım neyse ya
Nasıl?
En son ne yazdım bi bak
Ama sen gizli üyesin
Sen sessiz kalınca öyle oldu ama şu an değil
☹️☹️
Kapanmak daha iyi o zaman
Kafalamak için demiştir
Böyle dedi ve bitti, gitti
Akrepten bi halt olmaz
Haklısın
İşler istediği gibi gitmemiştir
Mesela? Cinsellik?
İstediği gibi hüküm kuramamıştır üstünde ya da cinsellik konusunda hayır cevabı vermişsindir
Evet öyle oldu
Baskı kuramayacağını anlayınca fikri değişmiştir
Peki bu iyi bişey mi yoksa kötü mü benim adıma?
İstemediğin birşeyi yapmadığın için iyi bir şey dengesiz birinden kurtulmuşsun buda iyi bir şey
Teşekkür ederim
Seni istiyor olabilir
İstiyor? Yani? Tipim değilsin diyip gitti ama
Nasıl olacak böyle
Ama böyle istenilmez ki. Böyle diyip gitti.
Benim de buna benzer bir durumlar başımdan geçti
Peki daha açıklayıcı olursanız? İnsan istediği birine neden tipim değilsin ve kötü şeyler söyleyip de konuşmak istemez pat diye?
Buradan anlatamıyorum ki
Erkek değildir o Erkeksi dir
Ola bilir
Ben olsam gömer giderdim.
Bilmem