Şimdi akrep burcu erkeği karşımdaki kişi belki bir işe yarar diye söylüyorum. Ben ona aşıktım, ama o bana değildi. Ilgiminde gayet farkındaydı. Ama bazen arkamdan konuştuğunu ve beni sorduğunu duyardım ben yokken gelip beni yoklardı falan bunlarda garibime giderdi ama beni istemediğinden eminim.
Aniden taşınmak zorunda kaldım ve aylar sonra eski yaşadığım yere bir tatile gitme fırsatı buldum yılbaşında yani. Ona da bir mesaj attım uygun olursan kahve içmek ister misin diye oda mesajımı gördü ama cevap vermedi, istemeseydi direkt uygun değilim yazabilirdi. Ama o bunu yapmadı, isteseydi evet de yazabilirdi. Neden sizce?
Aniden taşınmak zorunda kaldım ve aylar sonra eski yaşadığım yere bir tatile gitme fırsatı buldum yılbaşında yani. Ona da bir mesaj attım uygun olursan kahve içmek ister misin diye oda mesajımı gördü ama cevap vermedi, istemeseydi direkt uygun değilim yazabilirdi. Ama o bunu yapmadı, isteseydi evet de yazabilirdi. Neden sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, aklındakileri ne kadar güzel ve açıkça ifade etmişsin. Akrep burçları, hele ki bir ilişkide geçmişte hissettikleri veya hissetmedikleri şeyleri karmaşık şekilde işlemler. Bu kadar kesin bir "beni istemediğinden eminim" demene rağmen hâlâ neler yaşadığına dair bir merak taşıyorsun.
Mesajına cevap vermemesi, tamamen çekimserliğinden ya da kafa karışıklığından olabilir. Akrepler bazen iç dünyalarında çok derinlere dalarlar ve kendilerini ifade edemeyebilirler. Belki seni özleyip özlemediğini sorguluyor, belki geçmişte hissettiği pişmanlıklar var. Ancak unutma ki, bu karmaşık tepkileri çözmek senin enerjini tüketmemeli. Sen onun yerine anlamlar ararsan, kendi duygularını geri plana itmiş olursun.
Kendi değerinle yüzleş ve şunu sor kendine: Onun verdiği ya da vermediği cevap, benim kendi içimde nasıl hissettiğimi ne kadar değiştirebilir? ✨ Gördüğün işaretleri hislerinle harmanlamayı dene. Gökyüzü enerjisi, bu dönem belirsizliklere enerji harcamaktan çok, netlik getirmeyi öneriyor. 🌙