Astroloji & Burçlar Freud doğru mu söylüyor? gılmour76 Takip Et Master Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yaklaşık 30 sene önce rüyamdaki kişi bana dostluklar olgunlaşmak içindir olgunlaştık dostluklar biter dedi ağlayarak uyanmıştım yakın zamanda bu yazı karşıma çıktı sizce ikisi de doğru söylüyor mu acaba Freud doğru mu söylüyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 9 ay Astroloji & Burçlar konusunda 19,1b cevap paylaştı. evet doğru demiş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Yaş 50 olmuş takma kafana bı şeyi hayat ömrü bitiyor 1 3 Yorumla gılmour76 Aslan 9 ay Yaş elli yolun yarısı eder diyorum Yorumla Cevap sahibi 9 ay Yolun yarısı 30 eder bence sen sonuna gelmişsin ömür bitiyor ya yapcak bı şey yok Yorumla gılmour76 Aslan 9 ay 35 yaş şiirinin şairi cahit sıtkı tarancı 46 yaşında öldü 😊 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% Yay 9 ay Söz doğru da Freud dediği için yanlış diyorum 1 2 Yorumla gılmour76 Aslan 9 ay Sevmez misin Yorumla -Lili- Yay 9 ay Sevmem Yorumla
Khazoulet Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Oğlak 9 ay şu an ki içinde bulunduğum durumu sigmut reis kısaca özetlemiş. Ruhuna el fatiha.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evet doğru demiş
Yaş 50 olmuş takma kafana bı şeyi hayat ömrü bitiyor
Yaş elli yolun yarısı eder diyorum
Yolun yarısı 30 eder bence sen sonuna gelmişsin ömür bitiyor ya yapcak bı şey yok
35 yaş şiirinin şairi cahit sıtkı tarancı 46 yaşında öldü 😊
Söz doğru da Freud dediği için yanlış diyorum
Sevmez misin
Sevmem
şu an ki içinde bulunduğum durumu sigmut reis kısaca özetlemiş. Ruhuna el fatiha..
Freud haklı.
Kesnlikle doğru