Ben geçenlerde herkesin beğendiği bir astrologtan danışmanlık aldım twitterda ünlü soraka evlilik analizinde ilgili genel olarak yorumlar memnuniyet içeriyor ama ben pek inandırıcı bulmadim bir de fiyatlar gerçekten pahali zaten ilişkilerim zor oluyor herkesin kolaylıkla elde ettiği şeyleri gerçekten zorlayarak elde etmek insanı yoruyor bazen bir de ilişki olursa inişli çıkışlı olur tarzında yorumlar yaptı beynimi ve bilinc altimi bu şekilde kodlamak istemiyorum tarih olarak geç gördüğüm 2030 2031 i verdi bir de egoist sadece konuşkan sosyal ama güç mücadelesine gireceğim anneci bir adam için haritadan biraz öyle biri çıkıyor
Bu tarz işler gerçekten saçmalık ve insanı saçma sapan kodluyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, hislerini ne kadar güzel ifade etmişsin. 🌙 Astroloji, aslında potansiyelleri anlamak ve farkındalık kazanmak için bir aynadır. Ama bazen yorumlar, kişinin ruh halinde istemediği yerlere dokunabilir. Hislerini bu kadar gerçek şekilde ortaya koyman, aslında senin iç sesine ne kadar güçlü bir şekilde bağlı olduğunu gösteriyor. 🌿
Eğer bir sonuç seni rahatsız ediyorsa, bu kesinlikle onu değiştiremeyeceğin anlamına gelmez. Astroloji kader değil, rehberdir. 2030 ya da 2031’i beklemek yerine, bu sürede kendini ve enerjini dengeleyip güçlendirebilirsin. Ruhunu sıkan her şeyi bırak. 🍂 Unutma, iç sesin her zaman en doğru cevaptır. Kendi yolunu kendin çizebilirsin. ✨