Geçmişte fal konusunda ön yargılarım vardı. Ancak tesadüf eseri bir deneyim yaşadım. Bununla birlikte içimde araştırma isteği uyandı. Zamanla her çeşit fal'ı öğrendim ve ne işe yaradıklarını aşağı yukarı artık biliyorum. Örneğin kahve falı uzak geleceği değil yakın geleceği içerir. Ve geleceğin sayısız kapısı içerisinden rastgele doğruları seçerek alır. Kimi düşük olasılıklı kimi yüksek olasılıklıdır. Bu nedenle %100 doğru çıkmaması doğaldır. Tarot ise geniş zamanlıdır. Geçmişi şimdiyi ve geleceği kapsar. Çok detaya girip uzatmayacağım. Daha önce ilgilenen veya deneyimlemiş kişiler varsa deneyimlerini anlatırsa memnun olurum. Ayrıca isteyene ücretsiz olarak fal bakabilirim.
Hayır bu tam olarak öyle göründüğü gibi değil. Çeşit çeşit fal türleri vardır bazıları uydurma bazıları ise gerçekten işe yararlardır. Denemek istersen söyleyebilirsin. Pişman olmazsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Falıma bakar mısın
Banada bakk ben inanıyorum
Bakarım elbette takip edersen memnun olurum
Ettim takip
Fala inanma falsız da kalmaaa
Bu sözü kim çıkarmış ya 😂 ama etkili yalan yok. Fal istiyorsan bakarım.
Pek inanmam ama falsızda kalmam.
Öyleyse sana bakabilirim ücret almıyorum ve kaliteliyim
İnanırım ben bana yazabilir misin konuşabilir miyiz acilinden bir şey sormam gerek
Bana da fal bakarsanız çok mutlu olurum
Bende isterim 😄
Olur beni takip et ve hemen falına bakayım
Bana fal bakarsan sevinirim
Olur bakarım sende beni takip edersen sevinirim güzel içerikler paylaşmayı düşünüyorum.
İnanmıyorum.
Neden
rastgele şekillerden anlam çıkarmıyorum ondan dolayı
Hayır bu tam olarak öyle göründüğü gibi değil. Çeşit çeşit fal türleri vardır bazıları uydurma bazıları ise gerçekten işe yararlardır. Denemek istersen söyleyebilirsin. Pişman olmazsın.