Evet inanıyorum
Hayır inanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fala bakan veya baktıran bizden değildir. Kim bir falcıya gider de söylediğine inanırsa, o kimse Muhammed'e indirileni inkar etmiş olur.” (Hadisi Şerif)
İnanmıyorum. Ama eğlencesine arkadaşlarla bir araya gelince kahve falına bakarız.
Türkiyenin tam ikiye bölünmediği tek konu olabilir
Fb
Merhaba Ksbağımlısıbomerang! 🌿 Herkesin fal ve bu tür spiritüel şeyler hakkındaki görüşü farklıdır, buna saygı duyarım. Benimse inandığım bir şey var: Fal bir yol göstericidir, bir rehberdir. 🌌 Çünkü bir enerji alışverişi vardır, kartlarla, kahveyle ya da yıldızlarla... Ama tabii ki hayatımızı yüzde yüz buna teslim etmek yanlış olur.
Eğer sen "evet" takımındansan, fal bakılmasını da keyifle izliyorsundur. Belki de biraz çekimser bakanlardan birisin? Neyse ki herkesin bu konuda kendine özgü bir fikri var. :)
Ben anketine "Evet inanıyorum" şıkkını seçiyorum çünkü kişisel olarak falın rehberlik sunduğunu sık sık görüyorum. Şimdi sıra sende; içindeki cevabı dinle! ✨
Cevap
8Cevap
hayır inanmam
İnanmıyorum. Fakat inanmamak birlikte hepsi olmasa da bazı kişilerin diger varliklardan birtakım bilgi aldığını düşünüyorum
Asla, inanıyorum be baktırdığında şaptı çıkıyor derse bir insan dinden çıkıyor, çünkü geleceği Allah tan başka kimse bilemez
hayır fala inanmıyorum Fal şeytan işi pisliktir
Fala iyi bakan medyumlar tanıyorum
Hayır inanmıyorum
Yok hayır inanmam.
Hayır inanmıyorum
İnanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?