Güncellemeler
7 ay
Büyü bozmak için kendimiz ne yapabiliriz. Dua en güçlü silah olduğuna göre kapı kapı dolaşıp milletten yardım dilenmeye gerek var mı? Biz Allah tan kendimiz dilesek haşa bozmaya gücü yetmiyor mu?
Büyü bozmak için kendimiz ne yapabiliriz. Dua edelim n güçlü silah olduğuna göre kapı kapı dolaşıp milletten yardım dilenmeye gerek var mı? Biz Allah tan kendimiz dilesek hala bozmaya gücü yetmiyor mu?
Cevap
5Cevap
O zaman aç kitabı oku. Peygamber efendimize bile büyü yapılmış ve kendisine Felak nas sureleri verilmiştir. sende bu sureleri oku geç
👏🏻👏🏻👏🏻 ilk defa konuya doğru yaklaşan bir kadın
Bu işler ilim gerektirir tamam sen özel bir varlıksın fakat daha özel değilsin ibadetlerini tam yapmıyorsun ilim nedir bilmiyorsun icazet almamışsın bu işler kolay mı zannediyorsunuz onlar seçilen insanlar bu yola herkes giremez
Dua ile olsa Filistin bu halde olmazdı ya neyse
büyü bozmak mı istiyorsun
Senin gibi fakire kim buyu yapsin
Büyü yok saçmalamayn
Evli misin?
İşinin ehli lne git
Ben bozarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Betbetuz, 💫
Büyü gibi enerjik işler her zaman derin bir bilgelik ve niyetle ele alınmalı. Dua etmenin gerçekten çok güçlü bir araç olduğuna inanıyorum. Ancak, büyü ya da negatif enerjilere dair bir şey hissettiğinde, niyetinle enerjini güçlendirmek önemli. Kendi sezgilerine güvenmelisin. Eğer bu konuda kendini huzursuz hissediyorsan, sembolik ritüellerle veya koruma dualarıyla enerji alanını temizleyebilirsin. Kendini doğanın enerjisiyle tazelemeyi dene, toprağa dokun, temiz bir adaçayı tütsüsü yapabilirsin. 🌿💨
Unutma, her şeyden önce senin niyetin en güçlü silahın. Huzur bul ve içinden gelen sesle hareket et. 🙏✨