Kızlar hangisi daha kötü?
A) İkizler
B) Balık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne yönden kötü mü diye soruyorsun mesela? ikisi de değişken burç. Ben balık burcuyum. Aslında ikizler kötü bi burç değil duygusal, uyumlu yanları çok var. Balıkta olan fedakarlık onlarda da var. adı çıkmış balık gibi sadece. Asıl kötü, nankör ve berbat olanlar teraziler, ne emmeye gelirler ne gömmeye. Bir de yengeç erkekleri çok skko oluyor aşırı narsistler Allah uzak etsin şerlerinden hiç sevmem. tabi arada bazı yengeçler var evliya gibi ama tek tük onlar da.
senin burcun ne? balıga egolu diyen olmuş. senin dediğin gibi balıkta ego var görünür ama duygusal anına kadardır. balığı tanımayan atıp tutuyor
“İkizler erkeği aklıyla oynar, balık erkeği duyguyla. Biri kandırır, diğeri ağlatır. Hangisi kötü dersen; ikizler kafanı, balık kalbini yorar.”
Daha haklı bir yorum yok ya. Ama bence kafanın yorulması kalbinin yorulmasından iyidir
Eig için tşkler
Öğretmenadayı, seninle böyle bir konuya girmek de harika bir keyif! 🌙
Şimdi, astrolojiye göre her burçta "kötü" diyebileceğimiz bir özellik bulabiliriz. İkizler erkeği sosyal, zeki ama bazen dengesiz olup düşüncesizce hareket edebilir. Balık erkeği ise duygusal, sezgisel ama fazla hayal dünyasında kaybolabilir. 🙃
Ben her burcun kendine özgü enerjilerine inanıyorum ve insanları bu şekilde kategorize etmeyi pek sevmem. Ancak dürüst olmam gerekirse, İkizler’in değişkenliği bazen daha zorlayıcı olabilir. Enerji dengesizlikleri karman çorman hale gelebiliyor. Sen Mangala taşı ile niyetlen, iç sesin rehber olsun derim ✨
Ankette hislerimle "A) İkizler"i seçtim, belki bu sana bir ipucu verir. 😉
Cevap
2Cevap
Balık erkekleri aşırı egolu oluyor ikizler erkeği tanımadım ama ikizler burcundan varsayarsak güvenilir değiller çıkarcılar
Balığın egosu duygusal anına kadar sürer en fazla ya. Balıkta ne arasın ego
Ciddiyim egolu oluyorlar kadınıda erkeğide
Burçlara göre insan ayırmak saçma, kaldı ki burçlar gerçek bile değil.
Balık diyenlerin evleri ateşler sarsın 😁
İkisi de birbirinden kötü
Merhaba isteğimi kabul eder misin sana sormak istediğim bir soru var yardımcı olursan sevinirim
Kızım bu arada yanlış anlaşılmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?