İkizler burcu kadini toksik midir?

Ben ikizler burcuyum, Flört ettiğim bir yay burcu erkeği var aşırı birbirimize samimi davranıyoruz sohbet eglenceli hos anliyoruz birbirimizi, ama o bana belli konularda sınir çiziyor neyse bunu geçtim ben onu aşırı kıskanıyorum yani tutamıyorum kendimi bir konuda birsey söylüyorum hemen çekip gidiyor tahammül edemiyor, sıkıya gelemiyor mesela dışarı çıkıyor kim kiminle nerede falan soruyorum diyor ki bana Hayırdır? Noluyo ya?, bu ne şimdi abi böyle mi cevap verilir, asla kendini kısıtlamıyor kendini, o beni kıskandığını hiç belli etmiyor yeter yani kıskan belirt dimi bana diyor şimdi de sen toksiksin ne yani soru sormak toksiklik mi oluyor, dedim bir daha yapmayacağım diyor iste seninle konuşmak istemiyorum, ben ona kötü birsey mi yaptım, bana ikidebir toksiksin diyor yaptığım hareketlerden ama bunlar gayet normal şeyler soru sormak yanında durmak çoğu şeyi birlikte yapmak bunlar normal şeyler asla anlamıyorum şu an sadece buraya içimi dökmek istedim çünkü çok doluyum. Şimdi ise konuşmayı kesti.. Umrumda değil

İkizler burcu kadini toksik midir?