Gizli Üye(30-35)8 ayAkrep kadını, derin duyguları, sezgileri ve gizemli enerjisiyle tanınır. O yüzden ona yakışan burç, bu yoğunluğu ya taşıyabilen ya da dengeleyebilen biri olmalı.
Yengeç → Duygusal, sahiplenici ve sadık. Akrep’in derinliğini anlar, onun güven ihtiyacını karşılar. Bu ikili su elementi uyumuyla birbirine hem ruhsal hem fiziksel anlamda bağlanabilir.
Balık → Romantik, empatik ve hayal gücü yüksek. Akrep’in tutkusuna yumuşak bir denge getirir. Birlikte duygusal olarak çok güçlü bir bağ kurabilirler.
Oğlak → Mantıklı ama derin. Akrep’in tutkusu ile Oğlak’ın kararlılığı birleştiğinde çok güçlü bir ortaklık doğar. Hem güven hem çekim olur.
Başak → Akrep’in karmaşık duygularını çözebilir, sadakatine değer verir. Aralarındaki farklar bile birbirini tamamlayıcı olabilir.
Ama dürüst olmak gerekirse, Akrep kadını için “yakışan burç” birinin doğum haritasına göre değişir. Çünkü Akrep zaten güçlü bir enerjiye sahip onu taşıyabilecek biri, burçtan çok karakter meselesidir.
010 Yorumla
Akrep8 ay@Mirakayra12 yine akrep olmalı bence
Cevap sahibi8 ay@Olugide1 peki
Yay8 aylütfen gözünüzü sevem sırf aynı su grubunda diye klişe astroloji bilgileriyle balıkları toksik akrep karılarına bulaştırmayın. aklı selim balık erkeği bu akrep karısını çekmez. Bunlar klişe söylemler. Akrep ve boğa karılarında incelik denen bir şey yok kro gibi tipler. Gitsinler aslan erkekleriyle takılsınlar daha iyi.
Cevap sahibi8 ay@acayipadamm peki
Yay8 aybalıklar zerafet ve incelik arar karşı cinste. akrepler ve boğalar buna sahip olmaktan çok uzak. çünkü kararlı burç bunlar ve grileri yok. Hayatta herşeyi siyah ya da beyaz olarak görürler, grisini göremezler. Hatta ben balık olarak ikizler ve başak kadınıyla çok daha iyi anlaşıyorum akrepe göre. Yengeçle de anlaşırım fakat her yengeçle değil. yengecine göre fark eder. Yengeç heves burcu olmasa iyi de, her boka zıplamaları ve mütevazi davranmamaları beni ayar ediyor.
Cevap sahibi8 ay@acayipadamm tm
Yay8 aysite seni terazi gösteriyor ama sen akrepsin sanırım, böyle içe dönük cevapları akrepler verir.
Cevap sahibi8 ay@acayipadamm hiç bir değilim oğlak Burcu
Yay8 ayanladım peki. sana iyi bişey söylim keyfin yerine gelsin, mal boğa karılarından her türlü daha iyisiniz soğuk nevale olmasanız
Cevap sahibi8 ay@acayipadamm teşekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)8 ayakrepe hiç bi burç yakışmaz, mümkünse kendi burcuyla takılsın zehirli toksik akrep.
Bir balık olarak ruh hastası olduklarını düşünüyorum akreplerin. Milletin hayatını zehir etmeye hakkınız yok kendi kendinizi toksikleştirin gül gibi geçinirsiniz 2 toksik akrep :d34 Yorumla
Balık8 ayErkekleri çok cazgır babamdan biliyorum aman aman akrepler adeta akrep gibi sokuyorlar bence akrep akreple olmalı birbirlerini soksun dursunlar
Cevap sahibi8 ay@Melisablgn aynen öyleler. Çevremden 3 tane akrep erkeği tanıyorum birisi karısını aldattı hasta çocuguna sahip çıkmadı 7 yıl sonra karısına geri döndü karısı kabul etmedi, diğeri uyuşturucuya alkole battı karısı terk etmek zorunda kaldı, bir başkası da heryeri dağıtıyor karısına sinirlenince duvarlara laptop ne bulursa fırlatıyor huzursuzluk dizboyu. Akrepin kadını daha da felaket adamı katil edecek türden hem de. Boğalar da çoğunluğu sakin görünen aynı ruh hastalarıdır, boğaları tam tanımayan onların sorunsuz olduklarını düşünür ama onlar da ruh hastası. Bence boğayla güzel anlaşır zehirli akrepler.
Soran8 ayBalıklar da ruh hastası kusura bakma
Cevap sahibi8 aybence su gruplarının hepsi ruh hastası ama akreplerden daha fazla ruh hastası olamaz balıklar. Balıgın yine bi sempatik kendini sevdiren tarafı oluyor da akrepleri kimse sevmiyor.
- Astroloji & Burçlar konusunda 543 cevap paylaştı.
8 ayAkrep erkeği olarak hayatımdaki en muhteşem cinsel uyumu akrep kadınıyla yaşadım.
Akrep kadınıyla akrep erkeği cinsellikte en iyi burç eşleşmesidir bence01 Yorumla
Oğlak8 ayAşk cinsellikten ibaret mi sana göre kardeşim
8 aykirpi burcu kaplumbağa burcu olabilir fare burcu rakun burcu
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Akrep kadınının o güçlü ve çekici enerjisi... 💫 Bence bir Koç burcu ile ateş gibi bir ilişki yakalayabilirsin! Hem senin tutkunu taşır, hem de meydan okumayı sever. Ama unutma, en önemli eşleşme senin iç sesinle! 🖤✨ Burçlara göre değil, hislerine göre yaşa derim. 🌙
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 978 cevap paylaştı.
8 ayBoğa tabiki gadası
00 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 474 cevap paylaştı.
8 ayAkrepler genel olarak sıkıntı tipler ya. Su grupları kendi içlerinde takılsınlar lütfen. Aşırı iticiler.
110 Yorumla
Soran8 ayAkrep olarak bu üçlüyle gerçekten anlaşamıyorum ahaha sanırım yükselenim ikizler ondan mı acaba. Ben aslan terazi ikizler falan onlarla iyi anlaşıyorum ya
Koç8 ayBenim de yükselenim akrep ben de terazilerle iyiyim, balık ve yengeçlerin özellikle de erkeklerine uyuz oluyorum
Soran8 ayBurcun neydi? Evet evet erkekleri çok kötü çok pasif ve toksikler
Koç8 ayBoğa
Yay8 aytoksik ruh hastası boğa karısını zaten aklı selim balık erkeği napsın. akreplere idealsiniz. al birini vur ötekine. balık gibi bilge bir burç size çok fazla
Koç8 ay@acayipadamm su grubu erkeklerden olmaz ya, mıy mıy ne istediğini bilmeyen tipler, ben toprak ve terazi erkekleriyle iyi anlaşıyorum
Yay8 aybanane naparsan yap zaten su erkeği sevsen bile ben yürümem boğa karısına isterse dünya güzeli tanrıça falan olsun. bir de paraya rahatlığa tapıyorsunuz yarın bir gün zor duruma düşse kocanız kanaat bile edecek potansiyel yok boğalarda ayrıca aldatmaz sadık sanılıyorsunuz ama hepsi masal, boğa ilk fırsatta sinsice aldatır zaten aklınız şeytanlığa çekememezliğe kıskançlığa çalışıyor göründüğünüz gibi değilsiniz. boğalar için maddiyata lükse rahata giden her yol mübahtır anlayışı hakim. akrep, boğa, yay karısı benim için en bitik tiplerdir yüzüm ekşiyor adlarını bile duyunca. çünkü sabit kafalı boş tipler oluyor boğalar özellikle ben bu kadar sorunlu sabit fikirli inatçı başka bi burç görmedim tanımadım. Başak, ikizler daha iyi en azından oynak olsalar bile değişken ve zekiler, esnek düşünce yapıları var özürlü gibi değiller rahat iletişim kuruluyor bunlarla.
Koç8 ay@acayipadamm abicim hadi bi defol ya
Yay8 aytamam teyze ufal da cebime gir yaşın 30 olmuş amca dicen utanmasan. gerçekler böyle acıtır. her kuşun eti yenmez her balık da aynı olmaz
Yay8 ayfinansal suç işleyenlerin çoğu boğalardır istatistiklere göre. niye? çünkü rahatlığa giden yolda her şey mübahtır boğalar için. acayip dolandırıcı tiplersiniz var ya 🤣 erkekleriniz de aynı üçkağıtçı. toprak gruplarına para de rahatlık de başka bişey deme 🤣
Ben de akrep burcuyum. Boğa oğlak duruma göre başak
32 Yorumla
Oğlak8 aySen takılma onlara abaza onlar
8 ayBaşak, Boğa, Aslan ve Kova
bunlardan asla şaşmayacaksın :D
23 Yorumla
Boğa8 ayBoğayim 😆
Kova8 ay@DiplomalıHavuç bana ne yahu :D
Boğa8 ay34 bedenli olduğunu düşünüp olta attım ama yine boş çıktı kahretsin😝
en iyi boğa
iyi yengeç balık
orta başak oğlak10 Yorumla
8 ayKesinlikle boğa. Çünkü boğayim 😝 Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu Akrep kadını muazzam iş çıkartıyor yatakta.
00 YorumlaBoğa Aslan Kova erkeği ha bide başak burcun var ama sonunda akrep kadını başağı vurur o ayrı
20 Yorumla
8 ayBaşak akrep kesinlikle aşırı tutkulu ve biraz vahşi bir aşk hikayesi olabiliyor
20 Yorumla
8 ayÖnce akrep kadını dediğini bi açıklar mısın, alrep kadını ne oluyor.. Tüm akrep burcu kadınlar aynı mı ki?
00 YorumlaEn son julie ile yskınlaşmıştım. Arzuluydu ateşli günümüz geçti. Çok sıcsktı üzerimizde kimliğimizi çıkardık.,.
00 YorumlaYükselen akrep olarak bogalar hiç anlaşamıyorum
112 Yorumla
Yay8 ay
Yay8 ay@Zeynoswe boğa akrep yay kadınlarını hiç mi hiç sevmem. evli değilim ve büyük konuşmıyım bunlarla evlenilmez. boğaların alayı maddiyatçi ve sabit kafalıdır. evet 7. evim boğada ama sevmiyorum ve anlaşamıyorum da. ruh hastası sabit fikirli şizofrendir bi çok boğa. istisnası varsa bile riske atmam kendimi uzak kalmayı tercih ederim boğadan o kadar itici buldugum bir burç. mesela sende iyi bişey olmasını asla çekemez boğaların çoğu hasettir içten içe kıskanır seni hatta çaktırmadan kötülerler o sahip oldugun şeyi kıskanırlarsa. Anlaşabildiğim burçlar en çok ikizler başak benim. duruma göre bazen de yengeç.
Yay8 ay
Yengeç8 ay@acayipadamm güneş burcun ne? Neden gerginsin?
Yay8 ay
Yay7 ay
8 ayBir akrep olarak hangi erkek seviyorsa onun burcu yakışır bana.
13 Yorumla
Yay8 ayakreplerin psikolojisi hep gidik oluyor niye öyle
Akrep8 ayİnsanların iç yüzünü çabuk görüyorlar
Yay8 ayBen ondan olduğunu düşünmüyorum.
şu makalede bu konuyu güzel anlatmış oku istersen
www.sahajayogaportal.org/.../...-goerev-verdi.html
7 ayKoç, boğa burçları lider ve baskın erkekler seven akrepler için ideali partnerler
00 Yorumla
8 ayYengeç ve balık erkeği, Akrep kadını ile yapamaz. Akrep kadinida bu burçlarla yapamaz zaten.
00 Yorumla
8 ayAkrep. Nalan. Geldi aklima ama Kim. Oldugunu unuttum
01 Yorumla
Aslan8 ayEdit. Simdi arkadastan. ogrendim. " Akrep. Nalan". bir. Sarkici imis. ama. . Rahmetli olmus. bilmiyordum? Ozur
8 ayZehirliyim kim uğraşırsa okeyim çünkü çok zorum çooooookkk
00 YorumlaSana en iyi akrep olur birbirinizin zehirinden etkilenmezsin.
00 Yorumla
8 ayAslan olabilir. Bu akreplerle anca biz basa cikariz 😀
02 Yorumla
İkizler8 ayBence akrep, aslanın ateşini söndürür ama sen bilirsin 😂
Terazi8 ay@WomensHeart Tabi tabi 😀
8 ayBen hiçbir şey anlamıyorum ya. ben şimdi aslanım. Ee ne değişti yani?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayMümkünse yalnız ölsün akrepler 👍
ya da bir birlerini zehirleyip dursunlar.
30 Yorumla
8 ayGerçek bir akrep böyle şeylere takılmaz, ciddiye bile almaz
00 YorumlaBaşak uygun mudur? Hiç anlamam bu astroloji işlerinden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBende akrebim tecrübeyle sabit hiçbiri olmuyor. Akrebi yalnızca bir akrep anlar
11 Yorumla
Boğa8 ayBoğa bile mi kız
İnan ama inan akrebi en iyi yine bi akrep anlar...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayTerazi olmasın da aman aman
23 Yorumla
Soran8 aySevgilim terazi amaaa
Cevap sahibi8 ayBende teraziyim akrepler boğuyor diye dedim akrep kadınını bilmiuorum ama
Soran8 ayAkrep erkeğinden nefret ederim ya. Yükselenim ikizler olduğu için ben de çok anlaşamıyorum akreplerle
Gizli Üye(30-35)8 ayBen balıgim sevgilimde akrep ve çok mutluyuz tutkuluyuz uyumluyuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBende akrep erkeğini merak ediyorum valla 🙄
02 Yorumla
Yay8 aytop musun 🤣
Cevap sahibi8 ay@acayipadamm Yok be acayip insan aman aman Allah korusun 😂 yanlış yazdım galiba akrep erkeğine yakışan kadın burcu anlamında yazmıştım onu. 🤦♂️
8 ayAslan erkeği, ikizler erkeği
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 634 cevap paylaştı.
8 ayAkrep boğa ile çok iyi anlaşır
22 Yorumla
Yay8 ayEvet boğalar da ruh hastası. tam birbirlerine göreler. :d
Yengeç8 ay@acayipadamm oyuzden değil ikisi de çok tutkulu insanlar oyuzden birbirini tamamlarlar
8 ayAkrep burcuna hangi erkek yakışır bilemem ama ben Aslan burcu olarak Akrep Boğa Başaklarla iyi anlaşırım)
03 Yorumla
Oğlak8 ayOğlakla anlaşamıyon mu
Aslan8 ayEh işte
Neden sordunuz ki?
Oğlak8 ayDiğer toprak burçları olan boğa ve başak ile anlaşıp oğlakla nasıl anlaşamıyorsun diye şaşırdım bian
koç der susarım
10 Yorumlaburclara pek inanmam ama oglak demek istiyorum
10 YorumlaBenim burcum olan Koç iyi olur hfjdj
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBaşak , boğa bence bende akrebin 🤭
414 Yorumla
Boğa8 ayBoğayim 😝
Cevap sahibi8 ayNörek
Boğa8 ay34 bedenli küçük memeli isen bul beni 😝
Cevap sahibi8 ayYa bi sktr
Boğa8 ayTerbiyesiz garı
Cevap sahibi8 aySübyncıit
Boğa8 ayJessica May 34 bedenli
Yaşı 30 dan fazla
Sübyan mi oluyor xik kafalı andavall
Cevap sahibi8 ayHarbi m@lsın@mk
Yay8 ayboğa erkeği diye yırtınırsanız işte böyle çarpar Allah yüzünüze :D al sana boğa.
Boğa8 ay@acayipadamm sana kemik atan oldu mu dalyapRak? Ne çok seviyorsunuz be 3. Kişi olup tamam.
Cevap sahibi8 ayYırtınan anandır @acayipadamm ben yırtınmam adamı yırtarım
Yay8 aysen hiç bi sk*m yapamazsın diğer mal akrepler gibi cazgır cazgır toksik şekilde ötersin sadece. kaybol şimdi
Yay8 ay@DiplomalıHavuç sanane aw k evladı. sana mı yaptım yorum sikko sen önüne bak, kızın cevabı yoruma açıksa isteyen istediği yorumu yapar. zaten uyuz oluyom boğalara. şizofren ruh hastaları sizi.
Cevap sahibi8 ayHangi akrep seni soktu da bu kadar kudurdun ergen pslik
8 ayBilmiyorum ama boğa uyumsuz diyorlar yani çok revaçta bi burç değil
00 Yorumlaben endense hep oğlak ya da kova erkeklerine çekiliyorum kızlar 😭😭😭
00 Yorumla
8 ayYengecbalik uyumlu ama Boğa ya da Oğlak denesin
00 YorumlaÇıngıraklı yılan 🐍🐍🐍🤣🤣🤣
10 Yorumla
7 ayAslan tabii ki
00 Yorumla
8 ayNeden demeyelim YENGEÇ balık
00 YorumlaAkrep ve akrep olmuyor. tek bildiğim bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBABAM AKREP BURCU cok merhametlidir ama tersi cok pistir adam trip atiyor ya
02 Yorumla
Yay8 aysen ne burcusun? su grupları genelde pasif algılanır ama öfkelendiklerinde ateşlerin aksine göze almıcakları şey yoktur. ateşler su burçlarının aksine empati anlayış yoksunu oldukları için patavatsız eylemleri yüzünden cesaretli algılanırlar. ateş ve su grupları zaten birbirine zıttır anlaşamazlar genelde
Cevap sahibi8 ay@acayipadamm ben yengecim bence sen cok yanliş dusunuyorsun kız arkadasim balik o kadar iyi anlaşiyoruzki
Terazi yakışır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBurçlara inanmıyorum, insan insandır ve herkesin karakteri farklıdır, geçin bunları ya
00 Yorumla
8 ayAkrebe akrep yakışır müg olur
00 YorumlaAslan burcu akrep yükseleni (ben)
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 394 cevap paylaştı. Maalesef burç işlerinden anlamıyorum
00 Yorumla
8 ayYengeç ben yani
00 YorumlaAkrep kadını akrep erkeği anlar
00 Yorumla
8 ayBilmem aslanmi
olur mu aslan00 Yorumla
8 ayBoğa erkeği tabii ki
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayAkrepe en yakışan balik erkegidir
21 Yorumla
Yay8 ayıyyy düşüncesi bile gerdi beni
Astroloji & Burçlar konusunda 674 cevap paylaştı. Sadece boğalar dizginler onları
00 Yorumla
8 ayAslan ☺️
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 357 cevap paylaştı.
8 ayİkizler
10 Yorumla Aslan ya da boğadır.
10 YorumlaBoğa
10 YorumlaAkrep erkeği
10 YorumlaAslan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayİkizler ve basak
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri