Merhaba yaklaşık 10 aydır konuştuğum ilk etapta arkadaş olarak sonrasında sevgili olduğumuz bir ilişkim vardı. farklı şehirlerdeyiz ve 1 kere yüz yüze sonrasında ise hep görüntülü konuşuyorduk annesi ile tanıştık her şey iyiydi sürekli evlenme teklif etsem nasıl tepki verirsin diyip evlilikten bahseden biriydi. farklı şehirlerde olduğumuz için ortak bir şehirde buluşmak istedi ve 2 kere kendisi iptal etti sonrasında ise 3 kere söz verip yaşadığım şehre gelicekti gelmedi. ya zamanım olmadı dedi ya da geliceği zaman hastayım dedi son gelmek için söz verdiğinde gelmeyince niyeti ciddiyse aileleri tanıştıralım yaklaşık yine bi 6 7 ay süreceğini vs konuştuk. mezhep farklılığımız vardı onu bile sorun etmedim hiçbir zaman önemli olan ne şehir ne mezhep sevmek saymak değer vermek diye düşündüm. evlilik konuşurken abartıya kaçmadan minimal seviyede bir düzen kurup ilerde daha güzel şeyler olabilir diye konuştuk fikirlerimiz yüksek oranda aynıydı. hiç bir şey için zorlamadım darlamadım. annesi evlen o kızla tanışmaya gidelim diyip duruyormuş.1 hafta önce baş dönmesi olduğunu sağlık ocağına gittiğini söyledi ve o gün çok az yazıştık diğer günde sadece 2 kelime yazdı sorun yok ya ve ben gidiyorum diyince nereye diye sonrasında ortadan bi anda kayboldu. not: yay burcu ve 34 yaşında bide sürekli metroda bana benzeyen bi kızın olduğunu kapalıymış açıldığını benim daha güzel olduğumu söylüyordu.
BEN EN SON HER YERDEN SİLİP ENGELLEDİM ÇÜNKÜ SEVEN AŞIK OLDUĞUNU SÖYLEYEN SENİ ÜZMEK İSTEMİYORUM DİYEN BÖYLE YAPMAZ. KENDİMİ OKADAR KÖTÜ HİSSEDİYORUM Kİ 1 DK BİLE YAZMADAN ARAMADAN DURMAYAN BİRİ ARAMALARA YAZDIKLARIMA CEVAP VERMEDİ HİÇBİR ŞEKİLDE
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer