Güncellemeler
10 ay
Yahu neden kimse yazmiyor
Güncellemeler
5 ay
Bilgisi olan var mı ? Nasillar?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yaylara bulaşma yav çok boş konuşuyorlar duygusal zekaları zayıf karşı taraf bıkıyor mu sıkılıyor mu düşünemiyorlar. çeneleri durmuyor, evet aslan burçlarına göre her türlü iyiler ama çeneleri adamı bitirir. ne de olsa ikizlerin karşıt burcu.
Sen yaymisin?
Hayır ben balık, babam yay ve çok iyi tanıyorum yay burcunu. ağzınla kuş tutsan beğendiremezsin onlara. sivri dilli ve kırıcı tarafları da var. ruh halleri çok değişken. boş işlerin adamları bir de. hesap kitap düzgün yapamıyorlar işin sonunu göremiyorlar. gamsızlar. vizyon pek yok. galeyana gelmeye müsait tipler. çabuk gaza geliyorlar sorgulamıyorlar yeterince.
Vay be 👏🏻 nasil kizlardan hoslanir? 🙈
eğlenceli neşeli tipleri sever onlar. ikizler tam onlara göre. fiziksel güzelliğe pek bakmazlar yay erkeği de kadını da. maceracı olsun, eğlenebilsinler yeter onlara. Sen ne burcusun
Ben Balik yükselen Terazi ve karakterim ikizler burcu gibi bilmiyom neden 😂 bi yay erkegiyle tanistim bana asik oldugunu dedi ve sürekli beraber takildik. Makyaj yapma ben dogal seviyorum diyor ama o yapay kizlara bakiyor neden böyle? Sürekli anlimdan felan öpüyor ayaklarimi bile öptü sonra galiba ben sana asik oldum felan dedi
ay burcun ne? seni görme şansım var mı 😂
Ben nediyom sen nediyon sakamisin
Ooo sen yaşıyo muydun
Genellikle tipe bakmıyorum ben, sadakatine, sevgisine bakıyorum. Fizik olarak sadece ilgimi çeken şey beyaz tenli olması.
Yay adı üstünde esnetirsen zarar verir sana
ben yay burcuyum samimiyet mizah ararım
Nasil tip kizlardan hoslanirsin?
cana yakın samimi mizahı kuvetli kendinden emin olumlu düşünen dürüst insan seviyorum
ama herkes için değisir tabi bu kurallar
Peki görünüs olarak nasil seversin? Dogalmi ya da yapay kizlarimi? Yay erkegi sarisinlardan hoslaniyormus bu dogrumu? 🙈
benim için doğalık daha güzel zevkler değişir
Bi yay burcu bana asik oldu ve bana seni dogal halinle seviyorum makyaj yapma diyor gidiyor full yapay olan kadinlara bakiyor? Neden böyle bu 🤦🏻♀️😂
bilemiyorum şimdi bazı insanlar zıt olabiliyor ama seven insanı vazgecmez