Aşk İlişkileri Erkekler, Boyunuz kaç. Ve boyu boyuna sevgili mi yoksa boyu kısa sevgili mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Boyunuz kaç. Ve boyu boyuna sevgili mi yoksa boyu kısa sevgili mi? Güncellemeler6 ay Birinizde diyin ki uzunum ve uzun kız seviyorum Erkekler, Boyunuz kaç. Ve boyu boyuna sevgili mi yoksa boyu kısa sevgili mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
babacan5255 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İdeal olanı birbirine yakın olandır. Fazla fark cinsel birleşmede uyumsuzluk yaratiyor 0 3 Yorumla Soran 6 ay Boyun kaç Yorumla babacan5255 6 ay 174cm Yorumla babacan5255 6 ay Ortanin 1 tık üstü ama ortalama derim. İdeal yani Yorumla
norzEkq Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Benden kısa olmasını tercih ederim çok uzun boylu sevmiyorum 0 4 Yorumla Soran 6 ay Boyun kısa o zaman Yorumla norzEkq 6 ay 1,75 standart olduğunu düşünüyorum ortalama yani Yorumla Soran 6 ay Sende kısasım Yorumla norzEkq 6 ay Sıkıntı yok ben memnunum tr standart ortalama o yüzden problem değil Yorumla
justtmurat Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Boyu boyuma bulmak baya zor olur. Benden 20-25cm kısa olabilir 0 42 Yorumla Soran 6 ay Boyun kaç Yorumla justtmurat 6 ay 195 cm Yorumla Soran 6 ay Sana 180-195 kız ideal Yorumla justtmurat 6 ay O boyda kız var mı ki. Hem benden biraz kısa olması hoşuma da gidiyor Yorumla Soran 6 ay Olsa olmasa sana o boyda kız yakışır 160-175 kız yakışmaz Yorumla justtmurat 6 ay Niye yakışmasın. Uzun erkeklerin minyon sevmesi bence normal karşılanmalı Yorumla Soran 6 ay Uzun erkeklerim uzun kız sevmesi normal karşılanmalı kısa kız sevme hakları bile yok Yorumla justtmurat 6 ay Sebepp 😄 Yorumla Soran 6 ay Çünkü uzunsun ve uzun kıs sevmek zorundasın Yorumla justtmurat 6 ay Bu sorumun cevabı değil. Neden zorundayım? Bilmek istediğim bu Yorumla Soran 6 ay Çünkü uzunsun uzun kısa boylu iğrenç kız sevme hakkın bile yok Yorumla justtmurat 6 ay Senin boyun kaç? Yorumla Soran 6 ay Benim boyumu öğrenmeden kendi boyunda kız sevdiğini söyle Yorumla Soran 6 ay Sana 180-195 kız yakışır değil mi bak Yorumla Soran 6 ay Cevap versene Yorumla justtmurat 6 ay 😄 ben yalan laf söylememm. Boyunu merak ettim sadece Yorumla Soran 6 ay Yalan söyleme 180-195 kız sevdiğini söyle doğruları söyle kısa kız sevmediğini söyle Yorumla justtmurat 6 ay Ya çok merak ediyorum, kim o çocuk. Seni bu düşünceye ikna eden kim o. Hayatında sağlam iz bırakmış Yorumla Soran 6 ay Söylesene 195 im ve 180-195 kız seviyorum 160-175 değil Yorumla justtmurat 6 ay Niye yalan söyliyim. Allah allaah. Sarılınca kafası göğüs hizama gelsin istiyorum. 😄 Yorumla Soran 6 ay Allah sana bırakmasın Allah seni yok etsinTekrar soruyorum 180-195 kız istiyorsun kısa kız istemiyorsun ve hiçbir zaman da istemedin ve istemiceksinde değil mi Yorumla Soran 6 ay Cevap versene hadi Yorumla justtmurat 6 ay Hayır isticem. Minyon istiyorum. Öpmek için kucağıma almam gereksin 😄 Yorumla Soran 6 ay Allah sana bırakmasın allsh seni khretsin Yorumla justtmurat 6 ay Haydaaa 😄 senin uzun boylularla derdin ne. Ve boyun kaç 😄 Yorumla Soran 6 ay Söylesene uzunum ve uzun kız seviyorum 180-195 kız seviyorum kısa kız sevmiyorum sevmedim ve hiçbir zaman da sevmicem desenr Yorumla justtmurat 6 ay Tamam önce sen boyunu 150 olfuğunu söyle Yorumla Soran 6 ay Boyum kaç olurda olsun söyle 180-195 kız seviyorum de kısa kız sevmiyorum de anlamıyor musun Yorumla justtmurat 6 ay Söylesem eline ne geçecek. Yalan olduğunu biliyorsun Yorumla Soran 6 ay Yalan olmayacak bu gerçek olacak Kısa kız seviyorum demeniz çok büyük yalanVe bu yalanı söylediğiniz için Allah sizi cehenneme atsın Yorumla Soran 6 ay 180-195 kız seviyorsun değil mi? 160-175 kız seviyorsun, sevmedin ve hiçbir zaman da o cüceleri insan yerine koyup sevmiceksinde değil mi Yorumla justtmurat 6 ay Zevkler ve tercihler yüzünden neden cehenneme gideyim Yorumla Soran 6 ay Söyle koşa kız sevmediğini söyle 180-195 kız sevdiğini söyle Yorumla justtmurat 6 ay Heee sen kısa kızları sevmiyorsuuun. Herkesin de sevmemesini istiyorsuuun. Çünkü sen bencilsiiin. Heeee anladıımm Yorumla Soran 6 ay Ben uzun erkeklerin kısa kız sevmesini istemiyorum Ve bana 180-195 kız sevdiğini söyle Yorumla Soran 6 ay Tekrar soruyorum 180-195 kız seviyorsun değil mi kısa kız sevmiyorsun ve hiçbir zaman da sevmiceksin değil mi Yorumla justtmurat 6 ay maalesef hayatta her istediğimiz olmuyor Yorumla Soran 6 ay Yaw desene kısa kız sevmiyorum Allah blanı versin ki sevmiyorum Yorumla Soran 6 ay Dilerim allahtan eğer demezsen 180-195 kız seviyorum demezsem Allah seni param parça etsin Yorumla justtmurat 6 ay Ohaaa 😄 yeter hadi minyon sevgimle ben gidiyorum. Sen de sinir olmaya devam edebilirsin. Yorumla Soran 6 ay Allah bin türlü blanı versin Allah sana bırakmasınAllah şana bir trafik kazası geçirtsin param parça etsin Yorumla justtmurat 6 ay Bi gelir misin. Gerçekten bu kinin kaynağını merak ediyorum. Belki beni ikna edebilirsin uzun boy için Yorumla
darkist Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 101% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. 180 boy takıntım yok kimi beğenip hoşlanırsam 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 1.96 boyundayim oyuzden boyu boyuma kız bulamıyorum 0 2 Yorumla Soran 6 ay Olsun gene boyuna göre kız sevdiğini söylemekten kaçınma Yorumla Zevkli_adam 6 ay Kacinmiyorum zaten ama bulamıyorum da Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Boyum 191 boyu kısa sevgili 0 1 Yorumla Soran 6 ay Allah sanada bırakmasın Yorumla
ALFAELA Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 6 ay 185 im 170 ve üstü olur 0 2 Yorumla Soran 6 ay 180 civarı kızideal sana Yorumla ALFAELA 6 ay Aynen Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. 175 boyım boya takmıyorum 0 0 Yorumla
geccihesap Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı. 176, bana fark etmiyo pek 0 0 Yorumla
Bigbos27 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 6 ay Hiç fark etmez alımlı çekici güzel olsun yeter 0 2 Yorumla Soran 6 ay Boyun kaç Yorumla Bigbos27 6 ay 1.80 Yorumla
uzunadam2323 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 6 ay 195 im 180 ler 170 ler iyidir bana 0 26 Yorumla Soran 6 ay 170 de olmaz sana Yorumla Soran 6 ay 180-195 kız ideal sana Yorumla uzunadam2323 6 ay Nolur 175 mi Yorumla Soran 6 ay 180-195 olur Yorumla uzunadam2323 6 ay Cok olur Yorumla Soran 6 ay Çok olmaz 180-195 kız tam olur Yorumla uzunadam2323 6 ay Sen kaçsın Yorumla Soran 6 ay Benim kaç olduğum önemsiz sana 180-195 kız yakışır Yorumla uzunadam2323 6 ay Sacma Yorumla Soran 6 ay Ne saçma Allah blanı versin ne saçma195 sen sana 180-195 kız yakışır 160-175 kız değil Yorumla uzunadam2323 6 ay 184 e kadar kabul Yorumla Soran 6 ay O zaman 180 in altınıda kabul etmeyeceksin Yorumla uzunadam2323 6 ay Gönlümü hoş eder sevrr Sayar akilli olursa olur Yorumla Soran 6 ay Yaw 184 e kadar tamam defin O zaman 180 in altıda asla olmaz de Yorumla uzunadam2323 6 ay Asla olmaz hayır 🙂↔️ Yorumla Soran 6 ay Hangisi asla olmaz Yorumla Soran 6 ay Cevap ver Yorumla Soran 6 ay Cevap versene allahın blası Yorumla uzunadam2323 6 ay 180 alti güzel gelmiyor bana Yorumla Soran 6 ay Doğru mu söylüyorsun Yorumla uzunadam2323 6 ay Bulabilsem doğru diyorum tabii ama yok Yorumla Soran 6 ay Çok sevindim Yorumla uzunadam2323 6 ay Ben bulamıyor sen seviniyor Yorumla uzunadam2323 6 ay Saçma Yorumla Soran 6 ay Uzun kız sevmene sevindim Yorumla uzunadam2323 6 ay Ne faydası var ki senin sevinmenin bana Yorumla
bbrrkk1119 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 6 ay 187 çok kısa istemen 0 9 Yorumla Soran 6 ay 180-185 ideal sana Yorumla bbrrkk1119 6 ay Çok uzun 175 yeterli Yorumla Soran 6 ay E sende çok uzunsun Yorumla Soran 6 ay Cevap ver Yorumla bbrrkk1119 6 ay Gel burdan anlatmayacam Yorumla Soran 6 ay Burdan söylüyeceksin 180-185 kız istediğini ve herkes bunı duyacak Yorumla Soran 6 ay Cevap versene Yorumla bbrrkk1119 6 ay Sg Yorumla Soran 6 ay Cevap versene 180-185 kız sevdiğini söylesene Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay 187 89 kilo 0 3 Yorumla Soran 6 ay 180-185 kız ideal sana Yorumla Cevap sahibi 6 ay hayır minyon seviyorum Yorumla Cevap sahibi 6 ay ne ilgisi var ya Yorumla
Erkekler Ne Diyor
İdeal olanı birbirine yakın olandır. Fazla fark cinsel birleşmede uyumsuzluk yaratiyor
Boyun kaç
174cm
Ortanin 1 tık üstü ama ortalama derim. İdeal yani
Benden kısa olmasını tercih ederim çok uzun boylu sevmiyorum
Boyun kısa o zaman
1,75 standart olduğunu düşünüyorum ortalama yani
Sende kısasım
Sıkıntı yok ben memnunum tr standart ortalama o yüzden problem değil
Boyu boyuma bulmak baya zor olur. Benden 20-25cm kısa olabilir
Boyun kaç
195 cm
Sana 180-195 kız ideal
O boyda kız var mı ki. Hem benden biraz kısa olması hoşuma da gidiyor
Olsa olmasa sana o boyda kız yakışır 160-175 kız yakışmaz
Niye yakışmasın. Uzun erkeklerin minyon sevmesi bence normal karşılanmalı
Uzun erkeklerim uzun kız sevmesi normal karşılanmalı kısa kız sevme hakları bile yok
Sebepp 😄
Çünkü uzunsun ve uzun kıs sevmek zorundasın
Bu sorumun cevabı değil. Neden zorundayım? Bilmek istediğim bu
Çünkü uzunsun uzun kısa boylu iğrenç kız sevme hakkın bile yok
Senin boyun kaç?
Benim boyumu öğrenmeden kendi boyunda kız sevdiğini söyle
Sana 180-195 kız yakışır değil mi bak
Cevap versene
😄 ben yalan laf söylememm. Boyunu merak ettim sadece
Yalan söyleme 180-195 kız sevdiğini söyle doğruları söyle kısa kız sevmediğini söyle
Ya çok merak ediyorum, kim o çocuk. Seni bu düşünceye ikna eden kim o. Hayatında sağlam iz bırakmış
Söylesene 195 im ve 180-195 kız seviyorum 160-175 değil
Niye yalan söyliyim. Allah allaah. Sarılınca kafası göğüs hizama gelsin istiyorum. 😄
Allah sana bırakmasın Allah seni yok etsin
Tekrar soruyorum 180-195 kız istiyorsun kısa kız istemiyorsun ve hiçbir zaman da istemedin ve istemiceksinde değil mi
Cevap versene hadi
Hayır isticem. Minyon istiyorum. Öpmek için kucağıma almam gereksin 😄
Allah sana bırakmasın allsh seni khretsin
Haydaaa 😄 senin uzun boylularla derdin ne. Ve boyun kaç 😄
Söylesene uzunum ve uzun kız seviyorum 180-195 kız seviyorum kısa kız sevmiyorum sevmedim ve hiçbir zaman da sevmicem desenr
Tamam önce sen boyunu 150 olfuğunu söyle
Boyum kaç olurda olsun söyle 180-195 kız seviyorum de kısa kız sevmiyorum de anlamıyor musun
Söylesem eline ne geçecek. Yalan olduğunu biliyorsun
Yalan olmayacak bu gerçek olacak
Kısa kız seviyorum demeniz çok büyük yalan
Ve bu yalanı söylediğiniz için Allah sizi cehenneme atsın
180-195 kız seviyorsun değil mi? 160-175 kız seviyorsun, sevmedin ve hiçbir zaman da o cüceleri insan yerine koyup sevmiceksinde değil mi
Zevkler ve tercihler yüzünden neden cehenneme gideyim
Söyle koşa kız sevmediğini söyle 180-195 kız sevdiğini söyle
Heee sen kısa kızları sevmiyorsuuun. Herkesin de sevmemesini istiyorsuuun. Çünkü sen bencilsiiin. Heeee anladıımm
Ben uzun erkeklerin kısa kız sevmesini istemiyorum
Ve bana 180-195 kız sevdiğini söyle
Tekrar soruyorum 180-195 kız seviyorsun değil mi kısa kız sevmiyorsun ve hiçbir zaman da sevmiceksin değil mi
maalesef hayatta her istediğimiz olmuyor
Yaw desene kısa kız sevmiyorum Allah blanı versin ki sevmiyorum
Dilerim allahtan eğer demezsen 180-195 kız seviyorum demezsem Allah seni param parça etsin
Ohaaa 😄 yeter hadi minyon sevgimle ben gidiyorum. Sen de sinir olmaya devam edebilirsin.
Allah bin türlü blanı versin
Allah sana bırakmasın
Allah şana bir trafik kazası geçirtsin param parça etsin
Bi gelir misin. Gerçekten bu kinin kaynağını merak ediyorum. Belki beni ikna edebilirsin uzun boy için
180 boy takıntım yok kimi beğenip hoşlanırsam
1.96 boyundayim oyuzden boyu boyuma kız bulamıyorum
Olsun gene boyuna göre kız sevdiğini söylemekten kaçınma
Kacinmiyorum zaten ama bulamıyorum da
Boyum 191 boyu kısa sevgili
Allah sanada bırakmasın
185 im 170 ve üstü olur
180 civarı kızideal sana
Aynen
175 boyım boya takmıyorum
176, bana fark etmiyo pek
Uzunum kisa severim