Acil cevap (rüyanın anlamı ne)?

Şimdi lütfwn buna bilgisi olan birisi cevap versin (hocaya git demek dışında falan). Ben dün gece uyuyordum o gün hiç korkunç bir video vs. karşıma çıkmadı. Her neyse, ben uyuduktan sonra bir rüya gördüm rüyada bilekligimi arıyordum yatagımın orada arka tarafımda da ablam uyuyordu. Sonra ablam bana “bak bak ne yapıyor” dedi. bende “off abla dur bilekligimi kaybettim” dedim. Daha sonrasında da ablam “bak bak bana bak ne yaptım” dedi. Sonrasında da ben yavaşca ablama döndüm ama icimde bi korkuyla. Ablamın agzı alnında gözleri vs. cenesşndeyi yuzu ters dönmüş gibiydi. Sonra ben yerde oturarak kitlendim ablam ise gülümseye baslatarak yataktan kalkıp bana dogru yaklastı. Ellerim kitlenmiş hareket edemşyoedum bagıramıyordum sadece mırıldanıyor gibşydim bi kaç kere bismillah diyebildim ama dua okumaya calısırken duanın devamını getiremedim. sonra bi anda uyandım yatakte ellerim aynı sekşlde kitlenmia gibiydi. az önce ablamka konusurken o da bana aynı ruyayı gördügünü söyledi (birebir aynısı degil ama aşırı benzer bir sekilde) ne yapmam gerekiyor bilmiyorum tesadüf oldugunu sanmıyorum çünkü ben asla korkunç ruya görmem hatta neredeyse bu yıl ilk defa görüyorum diyebilirim. (O gün asla korkunç bir videoya vs. rastlamadım)
Acil cevap (rüyanın anlamı ne)?