Güncellemeler
9 ay
Boğa erkeklerinde de çok derin iz bırakırım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasıl bu kadar eminsin unutamadığına? Kendinizi çok ciddiye alıyorsunuz.
Henüz hayatıma bir kadın girmedi. Boğa erkeğiyim ona göre tahmin et işte.
Bende yengeç. Unutmayan ikizler.
Oo antisyalar
Anlamadım
İkisi antisya burçlar yengeç ve ikizler, birbirlerinin aynısı yani
Hmm öyle bir şey mi varmış yeni duydum
Var tabi, yengeç kadını boğa ve terazi erkeği uyumu için ne dersin?
Sence astroloji böyle bir şey mi :) Şimdi ben sana desem ki boğayla iyi anlaşırsın desem gitsen kavga edip bana gelsen desen ki ben anlaşamadım hani anlaşıyorduk desen nolur? İşte astrolojiyi yanlış bilmenizden kaynaklı bu durumlar astroloji böyle bir şey değil. Yükselen ay burcu doğum haritası gezegen acıları söz konusu. Sen mesela boğayı kendine uygun görmüş olabilirsin ancak onun asıl huyu husu yükselenine bağlı ve daha sonra ay burcuna. Yengeç kadını ama yükseleni ne ay burcu ne? Terazi boğa erkeği ama yükseleni ne ay burcu ne? Bunları bilirsen sana %100 sonuç söylerim.
Bunları söylerimmmm
Mesela sen kendi yükselenini biliyor musun? İlişkide nasıl olabileceğinle ilgili bilgiler verebilirim. Zaten yengeç olduğun için güvensiz birisin kimseye güvenmezsin orası ayrı bir konu.
Ben güneş yengeç, yükselen akrep, ay koçum.
Karşı taraf güneş terazi yükselen yengeç ay yay.
Öncelikle şundan bahsedeyim senle ilgili sonra o kişiye geçicez, seçici kinci olabilen kıskanç kolay kolay güvenmeyen birisin. Birine çok fazla duygu besleyebilirsin ve onun için çok fazla fedakar olabilirsin. Ay burcun koç 25 yaşından sonra da sende özgüven patlaması ve maddiyat konusunda çıkarcılık menfaatçilik söz konusu olacak özellikle ilişkide menfaat söz konusu olacak. Biraz dominant kadın olabilirsin yani baskın ve ipleri elinde tutmak isteyen maddi konudan fırsatçı biri. Ben gerçekleri söylerim. Karşı taraftı yorumlayım. Terazi burcu kararsız ilişkide yavaş ilerleyen ve ciddi adıma kolay adım atamayan bir burç. Bu kişi tamamen özgürlükçü birisi ve tatil beldelerini çok sever. Kendine bakar spora bile gidebilir. Ay burcu yay olduğu için de bunda özgüven patlaması sinir öfke ve aynı sende olduğu gibi maddi olarak menfaatler söz konusu olacak. Kafası ticarete basabilir ve spora daha çok yatkın olabilir. Yükseleni yengeç olduğu için güvensizlikleri söz konusu olup karşısındaki insanın geçmişini sorgulayabilir. Bide yükseleni yengeç olduğu için baskın karakterli güven eksikliği yaşadığı için karşısındakine baskı uygulayan kısıtlayan kıskanç bir yapıya sahip olabilir. Bunları bil.
Teraziyle uyumsuz olursun çünkü oda senin gibi baskın karakterli ve maddi açıdan çıkarları olacak. Ondaki bu enerjiyi hissedip ona karşı güvensizlikler hissedeceksin. Sosyal birisi olduğu için de sana güven sağlayamayacak. Ve o ilişkisi çok kolay terk edebilecek kadar gaddar birisi. Gözünün yaşına bakmayabilir o derece. Dikkat et.
Okurken tüylerim diken diken oldu, şaka mı?
Niye?
Hepsi birebir doğru çünkü, bende ki aşırı öfke ve sinir ay koçtan mı geliyor o zaman? Çok fazla var..
Astroloji böyle bişey 😈
Sen özgüvensiz baskın ve çok fazla ilgi gösteren erkeği de sevmezsin çünkü fazla sevgi aşk gösteren kişiler de özgüvensiz gibi geleceği için dozunda ilgi göstermesi yeterli olur sana. Bide birini elde edince hedefe ulaşmış gibi ondan sıkılma olasılığın da yüksek.
Evet hepsi doğru. Aşırı derecede kinciyim bu da çok doğru, asc akrep olmak..
Bahsettiğin teraziyle aslında biraz uyumluluğunuz var ancak ilerde maddi konudan kavgalarınız olacak. O yüzden ben tavsiye etmiyorum o kişiyi :)
Olabilir, benim için maddiyat şu an bile çok önemli
Ay burcun şimdiden etkiliyor o zaman. Para senin için çok fazla önemli. O yüzden tanıştığın erkekler seni paracı maddiyatçı çıkarcı olarak görebilirler bu yüzden de ilişkilerin bozulabilir. O yüzden bunu düzeltmenin bir yolu yok sen her türlü karşı tarafa bir şekilde kendini belli edersin. O yüzden ilişkilerin çok fırtınalı geçecek. Bide 7. Evine de bakmak lazım.
Elimden geldiğince belli etmemeye çalışıyorum karşı tarafa şu anlık, akrep sinsiliği olabilir o da belki 😅 senin asc ve ay burcun ne, merak ettim
Güneş yengeç yükselen ikizler ay yay benim
Ay burcunu satmak ister misin 😅
Cidden hiç iyi bir konum değil ya ay yay çok özgürlükçü düşünüyor bence bağlanmaktan kaçıyor ama senin de güneşin yengeç, bilemedim
Herkes bir değil. Bağlanmaktan hiç kaçmam. Karşındaki insan düzgün çıkmazsa da bırakmasını bilirim. Bahsettiğin terazi burcu bağlanmaktan kaçıyorsa yükseleni yengeç olduğu için çünkü yükselen yengeçler duygusal olarak özgüvensiz oluyorlar ve ilişkiyi ciddi adıma taşıyamıyorlar.
Allah Allah ben onun bağlanmaktan korkmasını özgürlüğünü kısıtlayacak bir engel görmesini ay yay'a başlamıştım, ilginçmiş
Bilmediğin çok şeyler var olabilir normal sonuçta bu astroloji Allah'ın bir ilmi kullanım talimatı olsa insanlar kötülüğe kullanırdı her zamanki gibi 😄
Zaten bağlanma korkusunu ay yaya bağlamanı teraziden gördüğün bir davranıştan kaynaklı olduğunu tahmin ettiğim için direk teraziden örnek verdim. Çocuğun yükseleni yengeç. İlişkiye dair çoğu konuda özgüvensiz olacak bu yüzden de sen onu istemeyeceksin bir süre sonra.
Evet ilişkiye dair çoğu konuda özgüvensiz, tam istiyor gibi evlilik vs sonra bir anda hiç alakası olmuyor bu işlerle deli dehşet şekilde bir dengesiz
Uyumsuz olduğunuzu söyledim. Devam etmek istersen de kafayı yiyeceğini de buraya yazıyorum.
Ama onu seviyorum, senin Venüsün ne bu arada, sevme şeklini merak ettim, birde bişey daha soracağım? Sence o beni terazi mi yengeç mi yoksa yay tarafıyla mı seviyor ya da benim yükselenim mi güneşim mi yoksa ay burcum mu onu çekiyor? Daha doğru şekilde ifade edilebilir ama idare et hahshsh
Ohoo çok soru soruyon sende. 1 tanesini cevaplarım daha da yok. Seni yengeç tarafıyla bakıyor sana pek güvenemiyor güvense bu sefer ay burcu bastıracak yani hayatının merkezine bir kadın aldığı zaman o kadınla birlikte tatillere gitmek isteyebilir ama yükseleni yengeç olduğu için tatile gitmeye bile özgüveni olamayacak. Yani yükseleninin yengeç olması ona lanet ceza gibi bir şey. Hiçbir ilişkisinde cesareti çok olmayacak. Güven sorunlarıyla baş başa kalacak. Buda karşısındaki insanı baya sıkacak bunaltacak. Yani senle de devam edemez sürekli çelişki içinde yaşar gidersiniz.
ondan olmaz o zaman zaten çok dengesiz, net olmayan insanla da işim olmaz açıkçası, sana çok teşekkür ederimm zahmet verdim çok sağ ol 🙏🙏☺️
Umarım astrolojiye bakış açın daha da değişmiştir.
Ya bende yükselen ay, kişisel gezegenlerin vs ne kadar önemli olduğunu biliyorum ama herkes bilmediği için düz güneş burcundan soruyorum sorarken çünkü insanlar o kadar bilgiye sahip değil maalesef..
Evet. Astrolojiyi kimse bilmiyor bazı astrologlar hariç. Astrolog olmak bile doğum haritanda verilen bir yetenektir. Falcılık büyücülük astrolog olmak bunlar doğum haritasında insana verilen yetenektir. Ama insanoğlu yıllar boyu bu ilimleri kötüye kullandı. Bende iyilik ederken tabi insanların benim bilgimi kullanmak için sürekli bana yazmaları da hoşuma gitmediği için sohbetleri fazla uzatmıyorum 😃 Yoksa bokunu çıkaranlar çok oldu haftalardır yazıp şu çocukla olur mu bu çocuğun burcu şöyle huyu husu nasıl olur diye başımın etini yiyenler oldu eskiden. Ufak ufak bilgi veriyorum artık.
Haklısın, insanlar fazlasını isteyebiliyor ben umarım bunaltmamışımdır seni
Bunaltmadın.
Direkt engelleseydin bari shshshs
Engelleyince düşman kesilen oluyor uğraşıyorlar sonra. Gerek yok.
Haftalarca yazan insanlar için*
Anlıyorum, o zaman özele geçmemek en temizi
☺️
Balık ve Boğa
Senin burcun ne?
Kova, sen
Aa yengeçmiş
Boğa erkekleri yakışıklı oluyor ama di mi?
Galiba öyle
Koç erkeği, ben yay kadınıyım
Uyum çok güzel
nasıl yani?
Kova yengeç
Aslan burcu
Kendi burcun ne
Bende aslan
Güzel
Yengeç burcu utangaç oluyor genelde
Yoo ben değilim
Sende öylesin değil mi