Unutamadığınız kadın var mı? Erkek hangi kadını unutmaz?

Ben 29 yaşındayım. Unutamadığım 2 kadın oldu. Biri beni aldatandı. Diğeri ise beni aldatan kız yüzünden yaktığım kızdı.
Kızın yüzü güzeldi, harika bir fiziği vardı. Ama daha güzelleri çıktı karşıma. Yine onu unutamadım. Çünkü,

Tanıdığım en düzgün insandı. İlk fiziksel ilişkisini benimle yaşamıştı. İnstayı kapatalım dedim, kapattı, lafını etmedi. Facebook şifresi bende vardı. Whatsappı bilgisayarımda açık kalmıştı, o bilmeden kontrol ettim, babası ve abisi dışında konuştuğu erkek yoktu.
İlişkimizde mesafe vardı, dinlemedi hep yol yapıp yanıma geldi. Bana bir şeyler getirdi.

Gerçekten karım olmasını istiyordum, ama benden ayrıldı. Beni aldatan eski sevgilim hakkında girdiğimiz bir tartışmada ona tokat attım. Hak etmemişti. Ayrılmakta haklıydı.
Ben hep kavga çıkarıyordum, şu kıza resmen güvenmiyordum. Ona yapma dediğimi kendim yapıyordum. Tüm bunlara rağmen konuşmak istedi, ben istemedim. Konuşmadım. Ona vurduğumu arkadaşlarıma anlatmıştı, beni küçük düşürmüştü. Üstelik ona onu istemediğimi söylememe rağmen 1 sene daha beni sevmişti.

Çok ilişkim oldu ama onun kadar düzgün birisi karşıma çıkmadı, artık çıkmayacağını da anladım.. O mu? Evlendi, bir oğlu var.

Unutamadığınız kadın var mı? Erkek hangi kadını unutmaz?