Ben 29 yaşındayım. Unutamadığım 2 kadın oldu. Biri beni aldatandı. Diğeri ise beni aldatan kız yüzünden yaktığım kızdı.
Kızın yüzü güzeldi, harika bir fiziği vardı. Ama daha güzelleri çıktı karşıma. Yine onu unutamadım. Çünkü,
Tanıdığım en düzgün insandı. İlk fiziksel ilişkisini benimle yaşamıştı. İnstayı kapatalım dedim, kapattı, lafını etmedi. Facebook şifresi bende vardı. Whatsappı bilgisayarımda açık kalmıştı, o bilmeden kontrol ettim, babası ve abisi dışında konuştuğu erkek yoktu.
İlişkimizde mesafe vardı, dinlemedi hep yol yapıp yanıma geldi. Bana bir şeyler getirdi.
Gerçekten karım olmasını istiyordum, ama benden ayrıldı. Beni aldatan eski sevgilim hakkında girdiğimiz bir tartışmada ona tokat attım. Hak etmemişti. Ayrılmakta haklıydı.
Ben hep kavga çıkarıyordum, şu kıza resmen güvenmiyordum. Ona yapma dediğimi kendim yapıyordum. Tüm bunlara rağmen konuşmak istedi, ben istemedim. Konuşmadım. Ona vurduğumu arkadaşlarıma anlatmıştı, beni küçük düşürmüştü. Üstelik ona onu istemediğimi söylememe rağmen 1 sene daha beni sevmişti.
Çok ilişkim oldu ama onun kadar düzgün birisi karşıma çıkmadı, artık çıkmayacağını da anladım.. O mu? Evlendi, bir oğlu var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ay iyi kız kurtulmuş senden sevindim onun adına
tabi şu anki aklım olsa bunları yapmazdım 4 sene geçti onunla ayrılmamızdan
Evli çocuğu var rahatsız etme de kızı
yok canım ne rahatsız edeceğim, iyi anıyorum, umarım cok mutlu olur, çok iyi birisiydi
Daha önceki aldatinca onun hırsını ondan çıkarmışsıniz. Ama herkes aynı değil.
Sanırım öyle oldu
Eşim tüm zignimi resetledi saolsun, o acıyı yaşamıyorum. Ama exlerimden 1 2 si 3er 5 er dk giriyo bazen aklıma
kıymetini bilmemişsin. bi de kızın ilkiymişsin memlekette bakire kız yok sen elinden kaçırdın
4 sene oldu, o biz ayrıldıktan 3 sene sonra evlendi, şimdi de oğlu var, yeni doğum yaptı
ilahi adalet :))
yani ilahi adalet değil bunları ben 24 yaşında yaşadım, olgun bir erkek değildim, şimdi biraz daha geçmişe baktığımda yaptığım hataları gördüm, hala iyi anıyorum kızı
valla kızın verilmiş sadakası varmış kurtulmuş senden
bu daha çok erkeklerin yaşları ile alakalı bir şey, 30a yaklastıkça ve 30dan sonra biraz daha mantıklı düsünmeye baslıyoruz. 24-25 yaşındaki erkek hala çocuk. o kızla şimdi tanışsam böyle olmazdı mesela
24-25 yaşında olup bu yaptıklarının birini bile yapmayan değer veren sahip çıkan sevginin kıymetini bilen çok var olgunluk yaşla ölçülmez 16 yaşında ergen erkek kardeşim bile bi kadına tokat atılmayacağını biliyor
Evet haklısınız.. Yapacak bir şey yok ama yaşandı ve bir daha tekrarlanılmadı.