Annemle ilgili kötü rüyalar görüyorum?

Daha önce balkonda temizlik yaparken çıktığı taşın üzerinden düştüğünü gördüm. Kafasının parçalanıp beyninin etrafa saçıldığı anı gördüm rüyamda. Dün ise başka bir rüya gördüm.

Ben, annem ve abim Erzurum'a gitmek için yola çıktık rüyamda. İlk gittiğimiz yol bizi başladığımız yere geri getirdi. Yolu yapanlara sitem ettik. Sonra şehir merkezindeki bir kavşağa gelince abim eksik kalan elbiseleri olduğunu söyleyip eve dönüp onları almamız gerektiğini söyledi. Abimle tartışarak eve doğru kırdık direksiyonu, niye önceden söylemiyorsun gibisinden. Tabi o tartışma anında ters yöne girdik arabayla. Ters yönde bir motorun içinde aslan vardı. Trafik ışıklarındaki çocuklar aslanı rahatsız ederken aslan çocukları esir aldı. Annem de arabadan inip çocukları kurtarmak isterken aslan anneme ayaklarıyla pençe atıp yüzünü çizdi. Annem direkt benim kollarıma savruldu. Annemin yüzünü gözünü parçalanmış, kanlar içinde görmeyi beklerken gözleri kapalı ve siyah - mor arasında bir haldeydi, tuttuğumda baygındı. Abim 'annem öldü' diye konuşunca 'anne' diye bağırdım ben de. Ardından uyandım. Çok korkuttu beni bu rüya, etkisindeyim halen
Annemle ilgili kötü rüyalar görüyorum?