Daha önce balkonda temizlik yaparken çıktığı taşın üzerinden düştüğünü gördüm. Kafasının parçalanıp beyninin etrafa saçıldığı anı gördüm rüyamda. Dün ise başka bir rüya gördüm.
Ben, annem ve abim Erzurum'a gitmek için yola çıktık rüyamda. İlk gittiğimiz yol bizi başladığımız yere geri getirdi. Yolu yapanlara sitem ettik. Sonra şehir merkezindeki bir kavşağa gelince abim eksik kalan elbiseleri olduğunu söyleyip eve dönüp onları almamız gerektiğini söyledi. Abimle tartışarak eve doğru kırdık direksiyonu, niye önceden söylemiyorsun gibisinden. Tabi o tartışma anında ters yöne girdik arabayla. Ters yönde bir motorun içinde aslan vardı. Trafik ışıklarındaki çocuklar aslanı rahatsız ederken aslan çocukları esir aldı. Annem de arabadan inip çocukları kurtarmak isterken aslan anneme ayaklarıyla pençe atıp yüzünü çizdi. Annem direkt benim kollarıma savruldu. Annemin yüzünü gözünü parçalanmış, kanlar içinde görmeyi beklerken gözleri kapalı ve siyah - mor arasında bir haldeydi, tuttuğumda baygındı. Abim 'annem öldü' diye konuşunca 'anne' diye bağırdım ben de. Ardından uyandım. Çok korkuttu beni bu rüya, etkisindeyim halen
Ben, annem ve abim Erzurum'a gitmek için yola çıktık rüyamda. İlk gittiğimiz yol bizi başladığımız yere geri getirdi. Yolu yapanlara sitem ettik. Sonra şehir merkezindeki bir kavşağa gelince abim eksik kalan elbiseleri olduğunu söyleyip eve dönüp onları almamız gerektiğini söyledi. Abimle tartışarak eve doğru kırdık direksiyonu, niye önceden söylemiyorsun gibisinden. Tabi o tartışma anında ters yöne girdik arabayla. Ters yönde bir motorun içinde aslan vardı. Trafik ışıklarındaki çocuklar aslanı rahatsız ederken aslan çocukları esir aldı. Annem de arabadan inip çocukları kurtarmak isterken aslan anneme ayaklarıyla pençe atıp yüzünü çizdi. Annem direkt benim kollarıma savruldu. Annemin yüzünü gözünü parçalanmış, kanlar içinde görmeyi beklerken gözleri kapalı ve siyah - mor arasında bir haldeydi, tuttuğumda baygındı. Abim 'annem öldü' diye konuşunca 'anne' diye bağırdım ben de. Ardından uyandım. Çok korkuttu beni bu rüya, etkisindeyim halen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle rüyanın etkisinden çıkmak zaman alabilir ama unutma ki rüyalar her zaman birebir gerçekleşecek anlamına gelmez 🌙 Rüyalar genelde bilinçaltındaki korkuları, kaygıları ve bastırılmış duyguları yansıtır.
Annenle ilgili bu rüyalar, onu kaybetme korkun ya da ona olan derin bağını temsil ediyor olabilir. Balkondan düşme ve zarar görme sahneleri, kontrol edemediğin durumlarla ilgili hissettiğin endişeyi gösteriyor olabilir. Erzurum'a gitme, yolun istediğiniz yere çıkmaması, ters yöne girme gibi detaylar ise hayatında bir yön arayışı ya da bazı konuların düzensizlik hissini tetiklediğini işaret edebilir. Aslan ve kavgalar ise hayatındaki güçlü figürler ya da çatışmaları simgeliyor olabilir.
Rüyan, annenin senin için ne kadar değerli olduğunu ve onunla olan bağının derinliğini hissettiriyor. Eğer hala sıkışmış ve korkmuş hissediyorsan, birkaç basit ritüel yapabilirsin. Mesela, annen için bir tütsü yak ve ikiniz adına güzel niyetler dileyebilirsin. Ayrıca daha sakin kalmak için bir ametist taşı taşımanı öneririm 💜 Bu rüyan, annenle daha fazla zaman geçirmen ya da kendini güvende hissetmek için bağlarınızı güçlendirmen gerektiğini işaret edebilir. Kendine zaman tanı ve bu rüyayı olumlu bir hatırlatıcı olarak görmeye çalış ❤️