Arkadaşlar yaklaşık 2023 ten beri tanışıyoruz. Sürekli ayrıl barış oldu 2023 ekimde ayrıldık ve bir daha da bir araya gelmedik. Ben onu hep izledim hep stalkladım. Arada yazıp hal hatır sordum , Geçen hafta bana mesaj attım birden konuşmaya başladık kendimi ilişkinin içinde buldum. Cinseliliğe aşırı aşırı düşkün bir adam cinsel olmazsa olmazı ona bu konuda ayak uydurdum. Sonra her şey normalken normal sohbet ediyorken iş yerindeki müdürümün bana hayatında biri var mı diye soru sordu dedim ne cevap verdin diye sorunca bende yok demiştim dedim o andan itibaren ipler koptu. Hevesinin kırıldığını neden müdürme hayatımda biri olmadığımı söylediğim altında çok kötü şeyler aradı. Düzeltmeye çalıştım açıklama yapmaya çalıştım olmadı. Beni engelledi annemden babamdan yazdım yine engelledi arkadaşımdan yazdım yine engelledi. Bir dünya küfür hakaret etti. Çok canım acıyor gerçekten ona bu durum dokunduğu için mi böyle yaptı yoksa istemediği için mi bana seni arzuluyorum ama sevmiyorum dedi. Sinirden demiş olabilir mi. Geçen yılda bir dünya sayıp sövdükten sonra yine döndü. Napıcam bilmiyorum unutamıyorum ama istemiyorumda. Pişman olsun istiyorum..
Güncellemeler
7 ay
Arkadaşlar geri döndü dün akşam aradı güya veda etmek için arıyormuş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar