Ben yengeç burcuyum çok baskın biriyim ama arada karşı tarafında yönetmesine izin veririm sanırım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAkrep erkeği asla yönetilmez 🤣🤣akrep erkeğine anlayan kadın lazım ve aynı zaman da sabırlı asla. kendini kolay kolay açmaz ve akrep erkeği sabırsız kadını sevmez üzerinde baskı hissettiği anda çeker kendini
09 Yorumla
Oğlak+1 yılBen bilirim 😉🤣🤣
Oğlak+1 yılFlört ettiğim bir çocuk akrepti 🤣🤣
Oğlak+1 yılBen bir insanla boşuna konuşmam analiz ederim değer veriyorsam da ona göre davranırım yönetmek yönetilmek çok çirkin şeyler benim nazarim da
Oğlak+1 yılNeden 🤣🤣
En İyi Cevaplar
yöneten konumunda olmaya bayılır öyle olmasa bile öyle gibi davranıp egosunu tamin etmeye çalışır, Acayip eziktir aslında ve seni delirtmeye bayılır bidaha olmicak deyip her boku tekrar yapar ve inatçıdır asla çekilmez. Zaten sabit bi burçtur boşuna debelenme bence. hele yükseleni de sabit bi burçsa asssla tahammül edilmez.
akreplerden kaçın.
00 Yorumla
+1 yılAkrep Burcu erkeği daha da yöneticidir. Yengeç burcu kadınları bir müddetten sonra duygusallığa vurabiliyor farkında olmadan ayrıca yükselen, ay ve güneş burcunun da etkileri mevcut.
01 Yorumla
bu burçla anlaşan nasıl anlaşıyor oğlak diye mi yalnızız
https://www.youtube.com/embed/WXUAVHQGyLs06 Yorumla
Akrep+1 yılbir şey söylim mi burcum akrep yükselenim oğlak.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
40Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYönetilen
00 Yorumla
+1 yılakrep sevgilim vardı ben öyle parmağımda oynatayım şu taktiği uygulayayım da yöneteyim şeylerinden hiç anlamam ve buna rağmen ne desem yapıyordu tek seferde hem de ne desem
111 Yorumla
Yay+1 yılyay 😀
Yay+1 yılhani hiç kimse sevildiğine emin olamaz ya heh işte bu adam sevdiğine emin olduğum tek kişiydi son sevgilim değildi bu arada ama temiz seviyordu.. ondan başka akrep bayan arkadaşlarım var ama kadınları çok naklettir
bu ise aşktan mı sevgiden mi bilmem üzerime titriyordu deyiminin vücut haliydi ve sanırım beni en çok o sevdi..
yay dominant mı 🙄 belki bazen ama söz de dinlediğim zaman olur
bana hiç emirler vermedi kırmadı bana göre şekilleniyordu her şey buluşmalar organizasyonlar yemek seçimleri planlar
Yay+1 yılanlayış mı 😀 yüzümü avuçlarına alır sakin ol tamam derdi 😂 öyle söyliyim bi kaç komik bişey söylüyordu gülesim geliyordu benim de güldürmeee diyodum 😀 başlıyordum gülmeye
Yay+1 yılsoğuyacağım bir hareketi oldu ve soğudum çünkü
Yay+1 yılburçlara bu kadar şey olmasan mı acaba :) hepsi aynı olucak diye bişey yok benle birlikte 2 samimi arkadaşım bayan yay ama hiç ben gibi değiller mesela 😂
Yönetmem başkı kurmam zorlamam bu tarz şeyleye kimşenin hakkı yok hakkım olmayan bir şeyi yapmam ama bi şekilde hep benim dediğim oluy iştemediği şeyi bile kendi hür iradeşiyle mutlu bi şekilde yapmaşını şağlarım çok fenaymışım ben öyle şöyleyley. dd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek yönetemiyorsa zaten erkek değildir. Bir akrep erkeği yönetemiyorsa çare cheapedir 😅😜
Akrep yönetmediği kaleyi yakar. Yönettiği kaleyi gül ve çiçeklerle donatır. Cehennemi sıcak , cenneti serin ve esenlik verir.
Bir de kin yoktur akrepte. Ne kadar günahın varsa zamanı ve yeri geldiğinde tahsil eder ve ortamdan uzaklaşır. Arkasına bakmaz , bakarsa çare cenaze namazıdır 😴 Akrepimiz artık sizlere ömürdür ✈🛫✈✈🛫🛬🛩✈
20 Yorumla
+1 yılarkadaslar burclar sadece gunes ve ay burcuyla bakilmaz su konuda anlasalim artik birini burclsra gore yotumlamak istiyorsaniz bunun evleri bu evlerin burclari bu burclarin da gezegenleri var yani kisacasi dogum harotssina bakmaniz lazim eger sadece gunes ve ay burcuna bakilacak olsaydi yani sizin icin normal burc ve yukselene gore cok az kisilik tipi olurdu ve herkes ayni olurdu burclara gore hsreket edecekseniz detayli bir inceleme lazim kisiliginiz ve ozellikleriniz anca o sekilde belli olur
11 YorumlaSn yengeçsin akrebi yönetemezsin haberin olsun tecrübe ile sabit akrep erkegini en iyi yöneten genelde yatakta uzun süre kalmayı seven ve tam zıttı olan koç kadınıdır
05 Yorumla
+1 yılakrep burcu erkeğine patron sensin gibi davranıp her istediğini yaptırabilirsin, yani yöneten gibi görünen yönetilebilen bir erkektir.
32 Yorumla
+1 yılBir akrep erkeği olarak yönetmek daha cazip geliyor , bana ait olduğunu geyşa ruhlu olup bana ait olduğunu hissettirmesi.
Tabi; karsı cinsin istek ve düşüncelerini önemseyerek en azından denenbilcek konularda kadınında bazı durumlarda yönetmesi hoş olabilir.00 Yorumla
+1 yılBenim olay bunun tam tersi olduğu için bir şey diyemeyeceğim. Uyumlu olmak yeterli olabilir.
03 Yorumla
Yengeç+1 yılBiz de böyle kavramlar yok. Yönetmek felan abes kaçıyor. Konuşarak ortak nokta buluruz. Şirket değiliz yonetilelim
+1 yılyengeç burcuyum sevgilim akrep. ikimiz de birbirimizi yönetemiyoruz
11 YorumlaSen geç bu ayakları erkek herzaman yönetmek ister yönetilmez
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrep yengeci yönetir, yönetemez ise sorun çıkar net. Kötü yönetmek değil ama bu hayatın düzene girer, havalarda uçurur ama zıtlaşırsan çakılırsın.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAşk bir savaş hali değildir. Bende yöneteyim demekle olmaz. Karşılıklı birbirinizi tamamlamanız önemli. Bunu yarış haline getirmeyin bence. Akışında yaşayın.
Cevap sahibi+1 yıliyi oldupum şeylerde benim sözüm geçmeli ))) bu kelime yarış ve savaş hali kelimesidir. Kötü amaçlı yazmadım sana. Yani şartlar ve dikteler ile ilişki gitmez. Alacaksın karşına şartların çizgilerin neyse karşılıklı konuşmalısın. İki tarafda birbirini tamamlamalı.
Cevap sahibi+1 yılilişkiler söz geçirmek ile ilerlemez. Söz geçirme kelimesi esareti hatırlatır. Herkesin tamamlanmak için bir katkısı olmalı. Karşılıklı konuş
Cevap sahibi+1 yılİyide ne bu tepki takılıp kaldın hala cümleye, neyse ya by
+1 yılYöneten olmak ister. Ama karşında lider burçlu bir kadın varsa zor. Baktı ki yönetemiyor kaçar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılakrepler cinsellik uyumuna çok önem verirler emir verilmesinde hoşlanmazlar inatçıdırlar, ve ters tepebilir sevse bile gururundan ödün vermez zor yönetilmesi
00 YorumlaBen akrebim genelde yönetenim ama yönetilmek de çok hoşuma gidiyor
00 YorumlaYönetirim ama isterse partnerimede şans veririm
00 Yorumla
+1 yılNe yöneten ne yönetilenim uyum ve anlaşım önemli
13 Yorumla
Akrep+1 yılUmarım her dediğini yapar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkide en sevdigim burç ikilisidir. Yönetebilirsin severler. Ama önce aşık olması lazım.
01 Yorumla
+1 yılYönetici kişiliğe sahiptir her şey emri altında olmasını ister ve kolay kolay duygularını belli etmez öyle güzel rol yapar ki sevildigine bile emin olamazsın gizli bir kişiliğe sahiptirler akrep burçları
00 Yorumla
+1 yılikiside değil. Akrep erkeği yönetilmek isterse yönetilir, yönetilmek istemezse yönetilemez. Siz onları , onlar istediği için aptal sanatsınız aslında çok sinsi ve zekidirler. Not:Akrep burcuyum
00 Yorumla
+1 yılBence yöneten akrepler dediğim dedik ve bişey dediğinde asla geri adım atmayan insanlar bence ya da bana denk gelenlerin hepsi oyle
02 Yorumla
İkizler+1 yıl::-))
Dünyadaki 7 milyardan fazla insanı, hatta şimdiye kadar yaşayıp ölmüş 100 milyardan fazla insanı 12 kategorilik kişisel özelliklere ayırmak bile kuşkulanmak için yeterli bueç diye bir şey yoktur.
01 Yorumla
Balık+1 yıl16 karaktere ayrılıyor insanlar ama kendilerine özgü özellikleri de var mbtı kişilik testinden belli olur o ve bir insanın kişilik tipi sonradan değişebilir ben ınfp yim mesela
Gizli Üye(18-24)+1 yılNerde tam olarak normalde mi sevgilikte mi yoksa yatakta felan mi
00 YorumlaBurçlar hakkında bilmek istediklerinize ulaşabilirsiniz.
01 Yorumla
+1 yılArkadaş yaşın 18 la git üni sınavına çalış nabıcan akrebi yengeçi.
02 Yorumla
Akrep+1 yılHerneyse cevabını verim kardeşim. Akrep burcu olarak yönetmeyi severiz genel olarak ama 2 li flörtöz ilişkilerde yönetmek yönetilmek doğru değildir. İtaat ceza ahlak düzeyine götürür. Uzlaşmak karşılıklı herzaman iyidir.
Bence o tamamen karşındaki insana izin verip vermemenden geçiyor. İstersen yönetir istemezsen yönetmez.
00 Yorumla
+1 yılAkrep yönetir ikizlerim sevgilim akrep baskın biriyim ama sevgilimde işe yaramıyor
01 Yorumla
+1 yılbende oglak burcuyum ama ne anlama geldigini felan bilmiyorum beni aydinlatin bilen varsa
01 YorumlaSevgilim akrep burcu erkeği yöneten benim balık burcuyum
01 Yorumla
+1 yılYönetilen ben kendimden biliyorum efendim emrinizdeyim
03 Yorumla
Koç+1 yılİzninizle acıklayabilirim
Bende akrebim yonetmeyi severim. ama bir akrep hem yönetilmeyi hem yönetmeyi sever.
00 Yorumla
+1 yılher zaman yönetmek isteyecektir ama izin verme bende yengeç kadınıyım.
00 YorumlaSen yönettiğini sanırsın. Ama sonra bir bakarsın ki...😂
00 Yorumla
+1 yılYengeçsen olmaz abi olmazzz ben de yengecim
02 Yorumla
Yengeç+1 yılVermezsin abi kendimizden biliyoruzzzz
Akrep yöneten biridir
02 Yorumla
+1 yılyengeç burvu akrepi yenemez ya
10 YorumlaYengeç mi baskın ahahahahahahahahahaha
00 YorumlaErkegini bilmiyorumda kadını kesin yönetici
00 YorumlaBurçlara inan var mı hâlâ 21. yyda
03 YorumlaErkeği yöneten ablamdan bilirim 😉
02 YorumlaBen yonetıyorum 😂 yonetemeyenler dusunsun sjjsjs
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslandan baska yoneten olmaz.
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAkli dengemizde sorunlar yoksa iyiyiz tabiki. Sever, sayar, korur, vb. daha ne olsun...
Cevap sahibi+1 yılDogum tarihini biliyorsan kuzey ay dugumunu ögren, sonrasin da bunu arastir. Aslan gorunumlu ikiz veya akreptir. 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİşin zor demem yeterli sanirim. Her halti yer 😂
Cevap sahibi+1 yılSana bir kitap onereyim. Jan Spiller'in Ruhsal Astroloji kitabini okumalisin. Belki internetten pdf olarakta bulabilirsin. İnsanlari daha iyi tanimana da fayda saglar. Ben gerekeni soyledim. Arkadas kendisi bir aydinlanma yasamadigi surece dedigim gibi her halti yapar, yapmaya da devam eder.
Cevap sahibi+1 yılKuzey ay dugumu insanlarin karakter yapisini tanimak icindir. Ana basliklar olarak olumlu/olumsuz seylerden bahsedilir. Olumlulari gelistirip, olumsuzlarinda farkina vararak onlari duzeltmek icin cabalarsa ortaya iyi ve guzel şeyler cikar. Tabi bunu farkina varamayabilir. Sen bunlari ifade etsen de kendisi kabul etmeyebilir. O yuzden kuzey ay dugumu su olan kesinlikle iyidir diyemem. Bence kitabi edinip okumalisin. O zaman ne demek istedigimi anlayacaksin ve bir aydinlanma yasayacaksin.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek.
Cevap sahibi+1 yılKoç, aslan veya zor ama bulabilirsen çift kişiliksiz ikizler 😂
Cevap sahibi+1 yılSordun söyledim. Burçlara gore hayatini yonlendirmemeni tavsiye ederim. Sadece karsindaki kisiyi gozlemle, iyi bir insan mi degil mi onu kararini ver. Gerisi kendiliginden gelecektir.
Cevap sahibi+1 yılSana ufak bir tavsiye daha cevrendeki erkeklerden kendini öven, espri yaparken arkadaslarini kullanan onlari ezikleyen, saga sola kufur hakaret eden tipler varsa uzak dur. Bu tipler sana da zarar verir.
Dominantsın ama maço severim diyosun yani
01 Yorumla
+1 yılMaalesef yönetilen, kendimden biliyorum ahahahah
01 Yorumla
+1 yılYönetendir canım
10 Yorumla
+1 yılhemde dehset yöneten
10 Yorumla
+1 yılAkrep burcu çok yöneten bir burç lider özellikli
10 Yorumla
+1 yılakrep erkeği sinsi oldugu icin bence yöneten o
00 YorumlaBen yonetilen kiz arkadasım ne derse o 😅😆
00 Yorumla
+1 yılyöneten her zaman akreptir
00 Yorumla
+1 yılBen akrebim yönetilmek pek hoşuma gitmez şahsen
00 Yorumla
+1 yılİkisinde de Varım severim zevkli verir
00 YorumlaHer zaman yönetir kendi istediği olsun ister hep
00 Yorumla
+1 yılakrep degilim ama yoneten oluyor
00 Yorumla
+1 yılAkrebim yönetirim hemde çok serttt
00 YorumlaAkrepler yöneticidir
00 Yorumlane kadar çelişkili
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen akrebim yönetilmeyi seviyorum
00 Yorumla
+1 yılYöneten
20 YorumlaYönetenimğ
020 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 🌷 Yorumcumuz Alya Ar sizler için sorunuzu yanıtladı.♏
https://www.dailymotion.com/video/x8dov5eTeşekkür ederim güzel cevabınız için çok güzel yorumlamışsınız😊
Ben sana söylemiştim. Astrolog/falci unvanim yok diye mi bunlar. İncindim. 😭😭
çok doğru yorum :)
Akrepler asla yonetilemezler