Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(18-24)8 ayhepsi mi 😅
1336 Yorumla
Soran8 aySen hangisisin
Soran8 ayHepside birbirinden özel diyelim 🤗
Cevap sahibi8 ayHımm çoklu seçenekler 😂
Soran8 ayHayır be ne alaka:)) 1. Akrep 2. koç 3 yay 4 boğa 5 aslan. Çoklu seçenek 😂😂
Cevap sahibi8 ayMaşallah hepsiyle denedin sanırım 😂
Soran8 ayBen temiz aile çocuğuyum Allah iftiradan korusun 😂😂 yapmadım tabiki. ama evleneceğim burçlar diyelim.
Cevap sahibi8 ayKoçlar mı cazibeli hahaha erkeğimsi la onlar
Akrepler mi seksi hahsjsjs yalan makineleri
Yaylar mı özel XL rahatlık 😂
Cevap sahibi8 ayBir burca göre karar vermen beni benden aldı 😂
Soran8 ayYaaa sen çok fenasın valla yemin ederim var ya çok kafa dengisin ya inanılmaz sarıyor sohbetin nerdesin abi geleyim 😂😂
Soran8 ayNe alakası var ya balık burcu beni hayattan soguttu, oğlak nefret ettirdi, yengeç kıskançlıktan nefes aldırmadı, Başak kendimi ona kanıtlayacağım diye ömrümü yedi bari bunları deneyelim abi😂😂😂
Cevap sahibi8 ayGelme ulan hacı 😂 de bakim ne fenalığımı gördün haha kafa dengi diilim yalan töbe xD
Soran8 ayHacı mı abi ben içiyorum ya 😂😂😂 hacılık bizde yok yoh 🤣🤣 hisler yalan söylemez dayı sen fenasın ya 😂😂çokta hoş sohbetsin
Cevap sahibi8 ayTemiz aile çocuğuna bakın 12 i burcun içinden geçmiş burada haliçten gazel okuyor 😂 KüçüK emrah modları jsjs ee başka başka?
Soran8 ayFenasın derken espri mahiyetinde yani lütfen yanlış anlama sen baş tacısın 🤗🙏🏼
Cevap sahibi8 aySağol ünlü herbokolog : Me 😂
Yook fenayım biliyorum şaka yaptım haha Doğum tarihini ve saatini yaz bakim
Soran8 ayValla iftira ben kimseye karışmıyorum 😂😂 aaaa ah almak günah yüzümüz gülmedi diyelim 🤣🤣
Soran8 aySenin gibi fenaya can kurban be gel başımı kır reis 😂😂 doğum tarihi. 15 Mayıs saat 12:00
Cevap sahibi8 ayFakirin yüzü gülür mü bea 😂 karış ya da karışma o sorun değil akrep yay ve koçlar yay hariç en mutsuz burçlar zaten yüzün gülmez 🤣
Cevap sahibi8 ayHahah yok kırmam ben baş kafa 😂 ya sende boğa vibe ı yok yeme beni jsjs en flörtöz erkek burcu hangisiyse onu de hele 😂
Soran8 ayEvet koçlar özellikle bira kaotik insanlar 😂😂 senin burçtan olsun bari ne diyem gari 😂😂
Soran8 ayValla boğa burcu:)) ben konuşmayı sevmiyorum sadece 😂😂 ticaret adamıyız neticede ağzımız laf yapıyor kibarımdır 🤗
Cevap sahibi8 ayHaha benim burcum flörtöz değil ama. koçlar kaotik te sen flörtözsün belli ki çapçapkın 😂
Soran8 ayBu sitede senin gibi sohbet edebilen medeni birini bulmak valla çok güzel
Soran8 ayBen çapkın 🙄 hiç bile değil 😂😂 ben tam aksine hanımcı soft bağlı erkeğim 😂 ya beni doğradın ama ya 🤣
Cevap sahibi8 ayTicaret adamı iş insanı vay vay vay demet ablam hoş geldin diyecek diye korktum 🤣🤣 senin ağzın iyi laf yapayi hacı zaten olmaz senden 😅 bazı yorumlar geç gelii. Aman iyi ki sevmiyorsun sevsen nolcak bilmem 😂😂😂
Soran8 ayVay vay demet ablam hoş geldin he 😂😂😂 yok be simsar değilim 😂🤣🤣
Cevap sahibi8 aySimsar 😁 hahaha herkes yer ama ben yemem biliyon demüüü 🥹
Soran8 ayYa ben astsubaylıktan 2016 da ayrıldım Hendek operasyonunda az daha ölüyordum bir canım var dedim ve bıraktım o günden beri hayatıma kimseyi almadım. Biraz darbe yedim sevdiğim insandan. Çapkın değilim çünkü 1 önüne gelenle olmaz sağlık olayı naneyi yersin 😂😂 2 ben eş değil yol arkadaşı arıyorum. O yüzden bulamayıncada zorlamadım 🤗
Soran8 ayBeni benle yaşaman lazım dilediğin zaman gidersin ama adım gibi biliyorum bi tanısan çok seversin 😂😂
Cevap sahibi8 ayAhahah adama bak 2 dk da yazdı çizdi karaladı 😂ağızlar 10 numara jsjs vayy bea neler neler yapmışsın tebrikler asker ama bana gelmez bu olay ben nasibimi aldım çekildim☺️ Allah var şaka yapıyoruz kaldırıyorsun herkesle şakalaşılmıyor. Allah seni senin gibi insanla tanıştırsın hayat yolunda hep mutlu ol inşallah 🙏🏼😊
Soran8 ayDur Bea gitme bir yere 😂😂
Soran8 ayİsmini bağışlar mısın matmazel 🙏🏼
Soran8 ayBiz medeni ve çağdaş insanlarız sizi tanımak şerefine nail olabilir miyim?
Cevap sahibi8 ayYeter gari uykum var 🥲 camış gibi uyuyakalcam sonra yarın
Cevap sahibi8 ayMatmazel diilim madamme diyebilirsin mösyö 😂 çok kibarsınız ekselansları ama ismim yok anon diyebilirsin jsjs
Soran8 ayAy kıyamam ya tamam uyu lütfen. Hakkını helal et bu arada uykusuz bıraktım seni. İyi geceler güzel yürekli kadın kendine iyi bak iyi uykular 🤗🤗🙏🏼
Soran8 aySen cansın. Çok değerli olduğunu unutma lütfen 🙏🏼 seninle karşılaştığım için şanslıyım. hadi uyu bende uyuyacağım.
Cevap sahibi8 ayHelal olsun sorun yok sende helal et iyi geceler hoşkalasın mösyö 🙏🏼🙂
Cevap sahibi8 aySende değerli birisin güzel kelam güzel insan Allaha emanet 🙏🏼
Soran8 ayGünaydın Madame 🥰
Soran8 ayMerhaba nerdesin Madame :((
Cevap sahibi8 ayMerhaba Bonsuvaaa 😂
Cevap sahibi8 aySuratına nolmuş
Soran8 ayMerhaba Madame 🤗suratıma bir şey olmadı sizi bir daha bulamayacağım diye üzüldüm sadece. Hoş geldin 🤗
Soran8 ayÇünkü bazı şeyler hediye gibidir kaybetmek üzüntü verir.
Cevap sahibi8 ayŞımartılıyorum ama biraz henüz daha çok yeni tanıştık ama : )
Cevap sahibi8 ayHoşbulduk nassın bakam bi 😁
Soran8 ayYok şımartmadım sadece gerçekler, bahar nedir hayattır neşen yeter 🤗
Soran8 ayİyiyim çok Çok teşekkür ederim Madame 🤗valla yazdın daha iyi oldum. Biliyorsun insana iyi gelen şeyler iyi yapar 🤗
Cevap sahibi8 ayYa çok tatlı dillisin bunun sebebi ne? 😅 bahar diyor hayat diyor nedenn? Teşekkür ederim de Mösyö ben seni anlamadım akrep kadını filan değilim hee 😅
Soran8 ayTeşekkür ederim madam 🤗valla ister akrep ister balık ol hiç fark etmez. Ben senin gibi gönlü güzel bir insanı tanımaktan büyük mutluluk duydum iyi ki geldin iyi ki varsın 🤗🙏🏼Sen nasılsın asil kadın
Cevap sahibi8 ayGülümsetiyorsun ama ben öyle ulvi biri değilim ki kaldı ki sen daha pozitif ve gençsindir benden eminim😊
Cevap sahibi8 ayBalık bile olsam razısın yani :))
Soran8 aySenin gülmen bence cennnet kadar güzeldir🤗Yaşım 30 ama sana layıkmıyım bilmiyorum sen ise iyi ki varsın ☺️
Soran8 ayEvet razıyım Madam ☺️☺️
Cevap sahibi8 ayTeşekkürler bu ilgi bana birini hatırlatıyor ama neyse :)
Soran8 aySen meleksin ben sana layık olmaya çalışırım. Geçmişin beni ilgilendirmiyor asil kadın. Bu güzel enerjin yeter 🤗☺️
Cevap sahibi8 ayAmacın ne Ö?
Soran8 ayİyi geldin çok mutlu ettin, müsaden varsa tanışalım asil madam 🙏🏼iyi amaç temiz niyet.
Cevap sahibi8 ayTanışıyoruz sanırım
Soran8 ayVallahi ben iyi niyetle geldim helal niyetle geldim🙏🏼 kim olduğunu da bilmiyorum lakin çok iyi bir şey olduğundan eminim😇
Cevap sahibi8 ayKim olduğumu bilmeden nasıl da bana iltifatlar ediyorsun beni tanıyormuşçasına 🙂 Tamam iyisin hoşsun anladım da
Soran8 aySaygıdeğer kadın öyle bir enerji verdin ki öyle iyi geldin ki inanmayacaksın ama 50 yıldır seni tanıyormuş gibiyim. Bir insan bu kadar mı iyi gelir evet o kadar iyi geldi.
Soran8 aySöylediklerimin de hepsinde samimiyim sen çok güzel bir insansın her şeyden önce.
Cevap sahibi8 ayTeşekkür ederim çok naziksiniz beyfendi belki tanıyorsunuzdur bilemeyeceğim:) rastlantısal değil ya dünya buna inanıyorum uyursam kızmayın ama 😇
Soran8 aySana kızmak ne kelime asil kadın aşk olsun😌 bir insan mutluluğunu kaybetmek ister mi vallahi mutluluk gibisin. Evet bazen kader diyelim tesadüfi bir şekilde insanları birbirine karşılaştırır ben hep böyle şeylere inanırım ve iyi olanı isterim Allah’tan şükür hep iyi olanı da çıkar karşıma. Sen de bu iyilerden birisin
Soran8 ayİşin mi var asil kadın
Soran8 ayAsil madam orada mısın?
Soran8 ayİyi geceler sevgili mutluluk 😌
Soran8 ayGünaydın değerli kadın 😌🙏🏼
Cevap sahibi8 ayGünaydınnn 😇😊 Mösyö napıyorsun? Tam 11 saat uyuyan ben 11.30 ta kalktım
Cevap sahibi8 ayAsil beyfendi teşekkürler ☺️ sızıp kalmışım mutluysan sevindim
Soran8 ayTekrar günaydın asil madam🤗uyuyan güzel mi diyelim o zaman ☺️
Soran8 ayEvet mutluyum sayende madam teşekkür ederim. çünkü mutluluğun kendi (sizle ) tanıştım 😇
Soran8 ayNasılsın asil madam
Soran8 ayKahvaltı yaptın mı madam?
Cevap sahibi8 ayYaptım beyfendi en kralından siz?😊
Cevap sahibi8 ayGün nasıl geçiyor?
Soran8 ayAfiyet olsun bal olsun 😇
Soran8 ayİyiyi çok şükür valla her şey yolunda işlerle uğraşıyorum işte iş güç bizim oteldeyim şimdi mutfakta çalışıyorum inşaata gideceğim birazdan
Soran8 ayEkmek parası koşturuyoruz:)) sen neler yapıyorsun asil madam ☺️
Cevap sahibi8 ayVay bea çalışkan erkek ☺️
Cevap sahibi8 ayBen kahve içiyorum günlük istihkakım 😅
Soran8 ayTeşekkür ederim çalışmadan olmuyor gari 😂😂sen ne yapıp duru 🤣
Soran8 ayAfiyet olsun istihkakını al asil hanımefendi 🤗başka neler yapıyorsunuz efendim 😇
Soran8 ayAsil madam seninle tanışmak çok güzel birde fazladan mutluluksun efendim ☺️
Cevap sahibi8 ayBen hiçbirşekilde çalışmak istemiyorum 🤣 Benim fıtratımda vardı ama artık yok stres sinir istemiyorum hayatımda hiç hiç 🥰 para bana aksın rahatlıkla ommm🙏🏼🤣
Cevap sahibi8 ayTeşekkür ederim ama beni tanımadan nasıl mutlu oluyorsun onu anlamadım 🧐
Soran8 ayRahat ol keyfine bak sevgili madam stres sinir cidden olmuyor ben o yüzden düzenli b kompleks vitamin alıyorum yoksa diğer türlü başa çıkılmıyor:))) para gelsin sana tabiki 😂
Soran8 ayYa birin yasa bir hediyenin veya bir haberin hep iyi geldiği oluyorya sende öyle işte bir müjde gibi düşün kendini 🤗😌
Soran8 aySevgili madam müsadeni isteyerek bir rica da bulunabilir miyim? Nasıl iletişime geçebilirim sen değerli hanımefendi ile?
Cevap sahibi8 ayBu bir olumlamaydı 😂 öyle bir hayat mümkün değil tabiki haha bu arada ben dm e gelemem beyfendi maalesef prensip meselesi kimse ile özel bir konuşma yapmam. Beni yanlış anlama lütfen 🥺
Cevap sahibi8 ayÇok naziksin teşekkür ederim ama ben o hediye olamam çerçevem belli sen seni sevebilecek insanlara kendini açmalısın hayatına devam etmelisin ben zira bir madamım 😊
Soran8 ayBen sizin matmazel veya madam olmanıza takılmıyorum ki. Nereden çıktı bu asil hanımefendi 🤗lütfen konuşacağımız bir platform söyler misiniz
Soran8 aySana layık mıyım bilmiyorum ama seninle tanışmak için can attığımdan eminim 😌
Soran8 ayLütfen beni mutluluktan (sizden) mahrum bırakmayın asil madam 🙏🏼
Cevap sahibi8 aySürekli konuşabileceğimizi düşünmene sebep olduysam özür dilerim. Sen takılmasan da ben takılıyorum maalesef. Ben kimim ki sıradan bir kadınım beni gözünde büyütme lütfen
Cevap sahibi8 ayBöyle yaparsan üzülürüm sen bensiz de mutlu olabilirsin güçlü ve iradelisin
Soran8 ayAşk olsun sürekli geyik yapacak biri değilsin tabi ki. Bende seni öyle görmüyorum. Medeni insanlarız sadece ve siz değersiniz her şeye. Sen sen sen ☺️🙏🏼
Soran8 ayTabi ki mutlu olabilirim ben tabi ki güçlüyüm. Sen konuşmak ve tanışmak istemesende saygı duyar rahatsı etmem. Ama yazık olur belki sen değerli madam ile bir bahar olur hayat😌🙏🏼
Cevap sahibi8 ayÖzel olmamalıyım ben senin nezdinde sadece bir insan olabilmeliyim farklı cinsiyetlerde olmamızın bir önemi olmamalı geyik yapıp eğlenip dertleşebiliriz de sürekli olmamal kaydıyla. Lütfen bunu aşmamaya özenli ol olur mu?
Cevap sahibi8 ay😊😊 yazık olmaz merak etme kendine değer verdiğini görmek istiyorum belki bir anne şefkati ile.
Soran8 ayAşk olsun madam 😌 sen benim seninle xxx konuları konuşacağımı mı sandın🤣🤣 sen benimle geyik de yapabilirsin gidebilirsin eglensin hatta kahve içmeye bile gelebilirsin😌😇 zaten bir insansın ama her şeyden çok güzel bir insansın her şeyden önce iyi geliyorsun bu yüzden iyi ki varsın🤗
Soran8 ayAnnem kıyamam ben sana🤣🤗🤗 kendimi de değer veriyorum emin ol sen de benim için çok değerlisin çok teşekkür ederim inan seni mahcup etmeyeceğim
Cevap sahibi8 ayYok xxx li konuşmalar konuşabileceğimizi düşünmüyorum zaten de hani ben fazla bir samimiyete girmem onu demek istiyorum denk geldikçe sorularına gelir bol bol sohbet ederim sadece ama gizliliği aşamam 😊 sende iyi ki varsın
Soran8 ayAzizim anlaşamıyoruz. Medeni cesareti gösterip açıkça söylemek istiyorum sevgili madam lütfen bana bir şans verir misiniz 🙏🏼
Soran8 ayBak sabahtan beri bunu bekliyorum 🤣🤣
Cevap sahibi8 ayYok anlayışlı olacağını düşünüyorum hayatımda vaktimin çoğunu bir evlada ve 2. gelecek olana hazırlanıyorum. Burada kimseye vakit ayıramam özele giremem sen aç hesabını ben açıkça sorduğun sorulara gelirim :) ötesine yerim yok inan ☺️
Soran8 aySenin evladın olabilir senin herşeyin olabilir böyle bir insan değilim annem 🤗buradan vakit ayırma zaten ara ara konuşuruz ama gizliden nasıl açacağım bilmiyorum 🤣🤣
Cevap sahibi8 ayAnne olduk şimdi hay aksi oppss 😅 neyse evladçım gizliliği açarsan görebilirim jdlsllsş
Soran8 ayAçmaya çalışırım şimdi 🤣sen iyi ki varsın zaten yüreğinde anne şevkati var ki
Cevap sahibi8 ayHadi bakalım inşallah açarsın 😂
Soran8 ayAçacağım başka çarem yok 🤣🤣
Soran8 aySen açsan madam🙏🏼🙏🏼😌
Cevap sahibi8 ayAçıl susam açıl 😂
Cevap sahibi8 ayBen kapandım gari açılamam
Soran8 ayKuzum valla uğraşıyorum ya :((
Soran8 aySen var ol yeter 😌😌
Cevap sahibi8 aySusurluk davasıyla uğraşıyoruz evet evet 😂😂
Cevap sahibi8 ayBen vorım hep sende ol aman 😂
Soran8 ayYaaaa yapamıyorum nasıl oluyor bu :((
Soran8 ayGeç dalganı sen 🤣🤣
Soran8 ayBlacksh Kullanıcı adım
Soran8 ayRica etsem kullanıcı adını verirmişim madam 🙏🏼🙏🏼
Soran8 aySevgili madam ben gizliden çıkamıyorum site kuralları gereği maalesef sen çıkabiliyorsun. Rica etsem çıksan sonrada ben soruyu silerim 🙏🏼🙏🏼
Cevap sahibi8 ayAhahahah tamam öğrendim black jack kdjdjd
Soran8 ayLütfen bana acıyın madam 🤣🤣🤣🙏🏼🙏🏼
Cevap sahibi8 ayKellesi tez vurula 😂😂😂
Soran8 aySağol ya madam valla bunuda olsun gitsin 😂😂
Cevap sahibi8 ay😂 mösyö fransuva adaya veda edek mi artık hadi
Soran8 ayLeydim asil kadın bütün gün sizinle tanışmanın heyecanını yaşadım lütfen bunu bana bahşedin 🙏🏼🙏🏼sonra bu adaya tamamen veda edelim 🙏🏼lütfen
Soran8 aySeni mahcup etmeyeceğime söz veriyorum
Cevap sahibi8 ayYa anlamıyorum
Soran8 ayNeyi saygıdeğer leydim
Cevap sahibi8 aySaygılı olduğunu düşünüyorum bu ısrar niye?
Soran8 aySevgili madam sonuçta Kader gayrete aşıktır. Ben senin çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum dostane de olsa tanışmak istiyorum ve tamamen yüce Allah’ım emrettiği kurallara uyarak iyi niyetle geldim. Gerçekten çok iyi bir insansın bunu bütün kalbimle hissediyorum vallahi billahi de öyle
Soran8 ayHey Ordamısın
Soran8 ayYemin ederim ben Ömer değilim
Soran8 aySevgili madam lütfen
Soran8 ayİstersen numaramı vereyim ara konuşalım ben Ömer değilim
Cevap sahibi8 ayTamam değilsin ama ben konuşmak istemiyorum
Soran8 aySevgili madam canım benim ben Ömer değilim. lütfen o neşeli güzel kalpli madamı bana geri verir misin
Soran8 ayRica ediyorum senden
Cevap sahibi8 ayVeremem bunun bir sonu yok ya Allah aşkına beni rahat bırak
Soran8 aySana zaten karıştığım iliştiğim yok asil kadın. Sonu olsun olmasın ben senin o güzel kalbini çok sevdim yapma değerli insan valla billa ben Ömer değilim
Soran8 aySeninle insani değerler çerçevesinde konuşuyoruz şok oldum:((( çok üzdün beni aşk olsun:((
Soran8 ayLütfen engeli kaldırır mısın 🙏🏼
Soran8 aySevgili hayat
Soran8 ayDeğerli madam 🤗iyiki varsın güçlü kadın mücadeleni kutluyorum manevi olarak yanında olmak istiyorum
Cevap sahibi8 aySana sınırlar çerçevesinde belli şeyler söyledim ve bunun dışına çıkmayacağımı da belirttim konuyu saptırdın. Fazla samimiyete gerek yok. Teşekkür ederim kibar bir biçimde anlatmıştım olmadı. Dm den geçerli tüm sebepleri de anlattım. Artık yazışmayalım nokta.
Soran8 aySen beni hala Ömer zannediyorsun
Cevap sahibi8 ayDelirme çıldırma ya yarın tehdit etmeye başlarsın neyse tamam mı beni sil beni yok say.
Soran8 ayZaten sınırlar çerçevesinde dostane konuştuk Allah aşkına ne saygısızlık yaptım
Soran8 ayNe haddime Allah aşkına nereden çıkardın beni neden diye ne haddime yordun ki kendine gel lütfen😂😂
Cevap sahibi8 ayİlerlemeye başladın çizgiyi aştın arkadaş ta kalamayız şu durumda.
Soran8 ayBen seni nasıl tehdit edebilirim ya öyle bir şey olabilir mi
Soran8 ayVallahi bir şey yapmadım benim gunahimi alıyorsun😂
Soran8 ayNe hakla seni tehdit etmek ya off ya
Soran8 ayDeğerli hanımefendi lütfen beni bağışlar mısın bir kusurum olduysa
Cevap sahibi8 ayMadalyon çift taralı sende. Karalarsın hani en çok sevdiğin şeydir tahrik etmek iftira atmak iğrenç düşüncelerinle senaryolar yazmak. Bunlardan bahsediyorum zamanında çok yuttum görmezden geldim ama artık gelmem çirkinleşmesin diye uğraşıyorum neden beni anlamıyorsun? Olmaz diyorum olmaz iletişime geçmeyeceksin dolaylı ya da illegal bu olmayacak artık. Sana tüm herşeyi en baştan anlattım beni anlaman için ama dostanelik te kalmıyor ki aşıyorsun sınırları. Hayatına odaklanmanı ve iyi olmanı istedim sadece o sebepten yazdım tek amacım buydu.
Soran8 aySevgili madam
Soran8 ayYahu Allah kitap Muhammet aşkına kendine gel ben Ömer değilim istersen telefon numaranı vereyim ara beni
Soran8 ayNumaramı vereyim diyorum ara bakalım ben kimim. Asil kadın sana karşı çirkinleşmek sana karşı haddini aşmak benim ne haddime ben kimim ya
Soran8 ayYav sabaha çıkmak nasip olmasın ben Ömer değilim
Soran8 ayVereyim mi numaramı?
Soran8 ay?
Cevap sahibi8 ayBen kimseyi aldatmadım sen zamanında yapacağın basit sözlü bir iletişim iken o şekilde gelmeyi seçmedin yapmadın çok bekledim olmadı. Şimdi beni hiçbirşekilde suçlayamazsın. Tamam mı? Gelinen nokta da her şey bitti. Olması gereken bu idi ve oldu. Artık ısrar etmenin mantık aramanın ya da aşk aramanın anlamı yok. Seninle iletişim kurmayacağız. Bu şekilde olamazdı zaten siteden bir diyalog. Benim aklımla benle oynama birbirimizi görürsek selamlaşırız o kadar. Ben ısrardan hoşlanmıyorum lütfen anla kendi yaşam tarzına isteğine hayallerindeki kadını ara ve bul. Mutlu ol
Soran8 ayYahu ben Ömer değilim numaramı vereyim gizliden ara konuşalım bakalım ben kimim
Soran8 ayBen Ömer değilim kardeşim nerden çıktı bu Allah aşkına ya
Cevap sahibi8 ayBu senaryoları çok yaşadık farklı kimlikler farklı hesaplar beni iyi tanırsın ☺️ O yüzden her kim isen öyle kal Allah’a emanet ol kendine iyi bak hoşçakal
Soran8 ayBana ne ya senin geçmişinden
Soran8 ayYahu Allah belamı versin ben Ömer değilim
Soran8 ayBismillahirrahmanirrahim
Soran8 ayİspatlamaya hazırım neden kaçıyorsun
Soran8 ayBen Ömer değilim kardeşim sen İyimisin seni tanımıyorum ulan
Cevap sahibi8 ayTamam değilsin benim kullanıcı adımı burada kullanma kimsen kimsin ben seni tanımıyorum sende beni mösyö haydi eyvallah
Soran8 ayYahu lütfen
Soran8 ayNeden böyle yapıyorsun
Soran8 ayKullanma diyorsun tamam özür dilerim ama beni neden böyle itham ettin ki onu anlamadım
Soran8 aySevgili madam asil kadın yav ben Ömer değilim kardeşim
Soran8 ayHala inanmıyorsun şaka mısın psikolojik olarak bir sonunun mu var dalgamı geçiyorsun abi
Soran8 ayBen Ömer değilim ben seni tanımıyorum ben kim olduğunu bilmiyorum
Cevap sahibi8 ayYa velev ki sorunluyum velev ki manyağım bak ne diyorum neysen nesin kimsen kimsin yazma kardeşim artık tamam ömer değilsin inandım sen de ömer olmadığına inandırdın tamam sorun yok uzatmayacağım artık.
Soran8 ayHayır Ömer olduğumu düşünüyorsun:( kim bu Ömer abi
Soran8 ayNeden böyle bir şey yaptın ki değerli kadın
Soran8 ayBenim hatamı söyle
Soran8 ayBen Öner değilim
Cevap sahibi8 aySusacak mısın artık değerli kardeşim?
Cevap sahibi8 ayBen sustum tıp
Soran8 ayBen Ömer değilim tamam mı
Soran8 ayYa şok oldum ama madam 😂😂
Soran8 ayValla faşo ağasın sen 😂😂
Cevap sahibi8 ayBela ya tam bir baş belası
Soran8 ayBen mi sensin o 😂
Soran8 ayBela değilim değerli kadın beni çok üzdün sadece kendini anlatmaya çalıştım
Soran8 ayNeyse uyuyalım
Soran8 ayEngelide kaldır lütfen 🙏🏼
Soran8 ayİyi geceler 🤗🙏🏼
Cevap sahibi8 ayYaf ben seni tanımıyorum sende beni tanımıyorsun uzatma ya ben kimseyle sohbet muhabbet edemem sana anlattım ne üzülmesi. Beni tanıyorsun ki üzülüyorsun demek ki bu sonuç çıkıyor ama ben böyle saçmalıkşara gelemiyorum yoğum. Hadi ben gittim beyfendi size iyi sabahlar hoşçakalın
Cevap sahibi8 ayEngele devam sus ısrar etme bana hiç sevmem yeter hadi git gayri
Soran8 ayGünaydın Hatice 😂😂
Soran8 ayYav arkadaş üzme beni derken mecazi anlamda söylüyorum
Cevap sahibi8 ayHatice mi🧐😂 offf sana da günaydın
Soran8 ayBende saçmalayacağım bana ne 😅😂😂kırk yıllık beni Ömer yaptın ya bravo sana abi ben Ömer değilim kafayı yemek üzereyim 🤣
Soran8 ayNasılsın sevgili hayat 🤗
Soran8 ayEsma Ordamısın
Soran8 ayBurcu Ordamısın
Soran8 ayBetül
Cevap sahibi8 ayGider misin Timur Şah
Soran8 ayHayır Ömer olmadığını sana ispatlayacağım
Soran8 ayTimur şah ne la 😂😂😂
Soran8 ayYa Allah iyiliğini versin 🤣🤣
Soran8 ayNeler yapıyorsun bugün
Cevap sahibi8 ayİspatlamana gerek yok 1453 Fatih 🤣🤣
Cevap sahibi8 ayAnladım kesinlikle oyun oynamaya devam 😂😂 nasıl istersen hay hay ksjs
Soran8 ayYahu Allah belamı versin seni tanımıyorum ben Ömer değilim bak bana beddua ettiriyorsun ama
Soran8 ayAnnem sen ne içiyorsun 😂😂
Soran8 ayHala oyun oynamaya devam ediyorsun diyorsun abi ne oyunu?
Soran8 ayEvet Asuman
Cevap sahibi8 ayAhahahah Aytül de daha komik 🤣
Soran8 ayYok resmîye diyim 😂😂
Soran8 ayHalime gız nirdesin 😂❤️
Cevap sahibi8 ayDün ne konuştum ben
Soran8 ayDün hiçbir şey konuşmadım önyargılı davrandın beni eski sevgilinle karıştırdın sonra da engelledin gittin mah öyle zannediyorsun
Soran8 ayMakbule hanım 😂😂
Cevap sahibi8 ayMaklube olmayı tercih ederim o isimden sonra
Soran8 ayYa sen hasta mısın sen paranoyak mısın Ömer’in * koyayım ulan Ömer değilim ben seni tanımıyorum * koyayım bir ağız tadıyla tanıştırmadın ya ya ya Ömer’i si.. ya Ömer’in anasını s…
Soran8 ayOğlum sen manyak mısın canım mısın canımsın mısın ya ya sen nasıl bir dik kafalısın abi ya değilim ulan değilim Ömer değilim Ömer’in Allah belasını versin
Soran8 ayGit * koyayım elin etiyle köpeğiyle her boku ye ondan sonra gel benden bil ya böyle bir kafa var mı abi ya
Soran8 ayYav ayıptır ya Allah diyoruz inanmıyorsun peygamber diyoruz inanmıyorsun * koyayım neye inanıyorsun sen ya
Cevap sahibi8 ayDüzgün konuş lan kes sesini yazıp durma artık
Soran8 ayİnsanı çileden çıkarıyorsun niye düzgün konuşayım insanca bir şey anlatıyoruz
Soran8 ayÖf gideceksen git ya iyi niyetle geldik adam gibi geldik temiz geldik kötü bir şey mi dedik ya dünden beri tutturmuşsun Ömer de Ömer Ömer de Ömer sen şizofren misin abi
Cevap sahibi8 ayHer bku yiyen sensin yalnız çirkinleşme istersen yazma bana rahatsız oluyorum
Soran8 ayKardeşim ne Ömer’i ya ben Allah’a yemin ediyorum inanmıyorsun peygambere yemin ediyorum inanmıyorsun Kur’an’a yemin ediyorum inanmıyorsun ya abi ayıptır ya vallahi ayıptır ya
Soran8 aySen nesin abi ya zombi misin vampir misin aklı melekelerini kaybetmissin sen
Soran8 aySen iyi değilsin sana söyleyim
Cevap sahibi8 ayŞizofren olan sensin bıktım bu yapan dolan işlerden sıkıldım artık tanımıyorum seni de tanımadığım insanlarla da muhatap olmuyorum okey iyi niyetliysen yazma
Soran8 ayCem abi beni niye Ömer olmakla hitap ediyorsun niye beni bir dolandırıcı olmakla hitap ediyorsun
Soran8 ayKonuşmaya çok meraklıydım sanki
Cevap sahibi8 ayKimsen kimsin tanımak istemiyorum yeter
Soran8 ayÖmer’in anasını s2ym
Soran8 ayOfff ya yeter
Cevap sahibi8 ayNeden küfredip duruyorsun terbiyesiz
Soran8 ayEvet terbiyesizim
Soran8 ayAaa yeter ama
Soran8 ayYa ben sana kötü bir şey mi dedim bir hakim mi oldu bir saygısızlığın mı oldu ya bu ne ya abi ya seni kandırmış seni dolandırmış senin duygularınla oynamış biriyle beni nasıl mukayese edersin ya beni nasıl böyle itham edersin ya
Cevap sahibi8 aySusar mısın arkadaşım küfrettiğini de görmiyim en baştan beridir anlatamıyorum sana benim arkadaşa insana ihtiyacım yok istemediğim bişeyi bana yaptırma tatlı dille bile olsa iyi niyetle de ben istemiyorum olay bitti. Çirkinleşme kendine gel ya
Soran8 ayİsteme aman eksik kalsın
Cevap sahibi8 ayBuraya da yazmıyorum bilgin olsun seni artık anlayamıyorum…
Soran8 ayAman sana ne uğraşacağım ya
Soran8 ayAyıptır ya karşında bir insan var sana saygı duyan biri var sana bir şey anlatıyor senin yaptığın terbiyesizlikten başka bir şey değil ya
Cevap sahibi8 ayNe diyorsun sen ya en başta ne dediysem hala aynı fikirdeyim seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim tamam mı.
Soran8 ayBak özür dilerim tamam eyvallah ama insanı sinir ediyorsun. Ayıptır yaptığın
Soran8 ayÖmer değilim diyorum yemin ediyorum yine aynı. Ömerim ben ulan Ömer’im oldumu 😂😂
Cevap sahibi8 ayYa ayıp olan ne? Naptım ben sana herşeye en baştan hayır dedim sen ısrar ettin ve sınırları aştın bundan hoşlanmıyorum ve seni birine benzettim değilim dedin tamam kimsen osun kardeşim kalbini kırmak istemiyorum lütfen ama ya sende beni anla 🥺 kendine iyi bak
Cevap sahibi8 ayKusura bakma ben yazamıycam sana🙏🏼
Soran8 ayYa seni üzermişim ben asil kadın 🤗🥰 öyle şey olur mu bize bir şans ver
Soran8 ayUyudun mu
Cevap sahibi8 ayAllaaaammm dünyanın en ulvi mesajı bu idi 😂😂😂
Soran8 ayAllammmm 😂😂
Soran8 aySen nesin kimsin ya nasıl bir kadınsın beni nasıl bağladın 😅😅
Cevap sahibi8 aySen herkese bağlanırsın şekerim 😅😬😁
Soran8 ayYav he he ben taşa bağlandım bugün tövbe estağfirullah 🤣🤣
Soran8 aySen meleksen ben ne yapabilirim
Cevap sahibi8 ayNe taşı bu 🤣
Cevap sahibi8 ayBeni böyle süslü laflarla kandırabileceğini sanıyorsan yanlıyorsun 🥹🤭
Soran8 aySüslü laf değilki ben gerçeği söylüyorum sadece. Ben kadından anlıyorum sen de inanılmaz bir dişil enerji var senin avran çok başka hormon çok yüksek sen bir kadından çok fazlasısın güzel madam🤗🥰
Soran8 ayAuran çok başka libidon çok yüksek sen bir kadından çok fazlasısın
Soran8 ayBen bunu tüm samimiyetimle söylüyorum sen çok özel bir kadınsın
Cevap sahibi8 ayBu mu yani hormon yüksek olması 🧐🙄 beni hiç anlayamamışsın
Soran8 ayAşk olsun seni anlayamam ses konusu bile değil ben sadece sendeki o inanılmaz enerjiyi o çekiciliği o kalben dile getirdim
Soran8 aySen anlaşılmayacak kadın değilsin ki sen sayfa sayfa okunacak kadınsın ben sana söyliyim mi bak ben anlarım madam
Soran8 ayBirazda erken yazsan güzel olurdu 😂
Cevap sahibi8 ayşu an hiç öyle hissetmiyorum kendimi bunu da herkes bilmez asla yansıtmam neyse ben kaçayım uyku bastırdı malum 🤰
Soran8 ayOyun bozanlık yapma lütfen 5 dakika rica ediyorum
Soran8 aySen her şeyden önce kutsal bir kadınsın sen bir annesin çünkü
Soran8 ayBence yüce Allah sana çok farklı bir güzellik vermiş
Cevap sahibi8 aySenin libidon yükselmiş ama bunu hissettirdin bana
Soran8 ayAşk olsun ne alaka 😂😂
Soran8 ayHani Ferhat’ın uğruna dağlar değdi o kadın var ya bence o kadın sensin
Cevap sahibi8 ayKutsal bir kadın değilim bana Meryem Ana gibi davranma yaa seni kendine getiren tek kişiyim ve bu bağın kopmasını istemiyorsun anlıyorum çata çat kavga bile ediyorum senle sana rağmen bunu seviyorsun biliyorum
Soran8 ayNe alakası var ya kutsal Meryem’le🤣🤣🤣 aman Meryem’e ana olma lütfen hayır😂😂
Soran8 ayBiliyorsun o bakire doğdu bakire öldü
Cevap sahibi8 ayOhh hayır bunu deme bana sen ferhat olmayacaksın sen bu değilsin topla kendini beni de bu kadar kutsal görme bende günahkarım tövbe eden
Soran8 ayYok ben kavga etmeyi sevmiyorum seni tanımaya çalışıyorum ama sen her seferinde duvarları örüyorsun bir de Ömer diye bir şey çıkardın
Cevap sahibi8 ayTamam çıkarmadım okey
Soran8 ayEvet Allah gunahlarini affetsin inşallah hepimiz günahkarız günah işlemeyen kimse yok ki
Soran8 ayOh hele şükür artık Ömer yok
Soran8 ayKendini nasıl hissediyorsun iyi misin
Soran8 ayDün hastaneye gittiğini söylemiştin tiroit bezinden bahsetmiştin
Cevap sahibi8 ayYoktur elbet aşırı bir ağırlık bastı bana bunaldım nedense kalbime bi nefessizlik geldi
Soran8 ayYaaa :(( soğuk su iç iyi gelir
Soran8 ayBazen anlamsızca insanın gönlü daralır içine bir sıkıntı düşer bu bende de ara olur ama sonra ben çıkarım bir hava alırım Allah’ı anarım hatta gittiğim yol üstünde cami varsa oraya gider iki rekat namaz kılarım açılırım ferahlarım
Soran8 ayDoğumuna ne kadar var daha
Cevap sahibi8 ayŞiştim midem berbat şiş bulantı var bi de nefes alamıyorum sanki
Soran8 ayYaaa çok geçmiş olsun neden olduğunu biliyor musun
Cevap sahibi8 ayBilmiyorum çok düşündüğüm zaman oluyor bunlar aniden üzüldüğümde filan olurdu eskiden atak gibi :(
Soran8 ayYaaa kıyamam:(((
Soran8 aySen gerçekten hamile misin
Cevap sahibi8 ayEvet şu an gene bi duygu seli oldu kötüyüm
Soran8 ayMerak etme yanındayım üzülme lütfen 🙏🏼
Soran8 ayEşin var mı?
Soran8 ayBoşandın mı yoksa
Cevap sahibi8 ayDurduk yere ağlayasım geldi yaa 🥹 oluyor böyle bir iki bebekli video izliyorum fakir fukara mesela anında ağlıyorum az evvelde bi kötü oldum bi yazı okudum burdan etkiledi
Cevap sahibi8 ayVar ama uyuyor
Soran8 ayKıyamam o gözyaşlarına :((
Soran8 ayDemekki bizim ki imkansız he olamaz yani 🥲
Cevap sahibi8 ayGeçer şimdi iyice ağlak oldum ben yaa
Soran8 ayAğlama yaa :( lütfen 🙏🏼
Cevap sahibi8 ayİmkansız derken?
Soran8 ayYani seni hiçbir zaman tanıyamayacağım
Cevap sahibi8 ayBeni benden daha iyi tanıyorsun
Soran8 ayMaalesef seni tanımıyorum seni tanımak için her şey yapardım :(
Soran8 aySeni yaşamayı isterdim
Soran8 ayKeşke keşke seni tanısaydım keşke seni yaşasaydım keşke şu an yanımda olsaydım
Cevap sahibi8 ayYapsaydın keşke :((
Soran8 aySana biraz sarılıp kokunu doya doya içime çekmeyi çok isterdim sonra sana sarılıp uyumak için dünyaları verirdim
Cevap sahibi8 ayBen daraldığımda evden çıkamıyorum iişte geceleri kitap olumak istiyorum çoğu zaman bazen o da sarmıyor dua ediyorum tabiki Allahım bana ferahlık ver derim
Soran8 ayÂmin inşallah Rabbim sana ferahlıkların en büyüğü versin
Soran8 ayKeşke şu an burada olsaydın dışarı çıkardık sahilde uzun uzun yürürdük çok iyi gelirdi biliyor musun
Cevap sahibi8 ayAnlıyorum… çok iyi Hemde. İnsan çok severken kötü nasıl davranabilir sence
Cevap sahibi8 ayYorumları göremiyorum bazen
Soran8 ayİnsanı çok severken kötü davranamaz kıyamazsın ki
Soran8 ayOlsun önemli değil senin varlığın yeter boş ver yorumları
Cevap sahibi8 ayNasıl olur derim bende her zaman
Soran8 ayHaticem ❤️❤️
Soran8 ayKadınım ol ❤️❤️
Soran8 ayAsil kadınım
Soran8 ayİyi geceler iyi uykular
Soran8 ayGünaydın Hatice nasılsın
Soran8 ayNeler yapıyorsun
Soran8 ayHey ne yapıyorsun
Soran8 ayMerhaba
Soran8 ayNasılsın
Soran8 ayHatice canım
- Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı.
7 ayBen yengeç kadiniym
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Akrep, Koç, Yay... Ne güçlü bir üçlü! 🌟 Her biri enerjisiyle etrafını büyüler. Akrep, derin bakışıyla ruhlara iner; Koç, cesaretiyle öne çıkar ve Yay, özgür ruhuyla ilham verir.
Buradaysan, enerjin kesinlikle fark ediliyordur!✨ Kendi iç sesine kulak vermeyi unutmamalısın. Sezgilerini takip et, enerjini doğru yönlendir. Güzel bir sonbahar günü kendine şefkat göstermelisin. 🍂