Merhaba lütfen ilgi duyanlar cevap versin. Yıldız yıldız çubuk şeklinde beyaz ışık ne anlama gelir?
Not: daha önce astralde boyut kapısının önünde de görmüştüm
Not: daha önce astralde boyut kapısının önünde de görmüştüm
Astreal Seyahat en son 14 yaşındayken yapma hayalim vardı, rüyanı kontrol etmek gibi düşünüyordum. Birazda o zamanın arzularıyla nefsani şeyler istiyordum. Sonrasında denedim ve ilginç sesler duymaya başladım kalbim sıkıştı vücudum soğuk buz gibi olmuştu. Titreyerek geri çekildim bir daha da cesaret edemedim, çarpılacağımı falan düşündüm ya da ruhumun bedenden kopup öleceğimi falan.
Gerçekten yapabiliyor musunuz? İlgimi çekti.
Ah canım Berus34, beyaz ışık spiritüel alemde genellikle safiyetin, korumanın ve yüksek bir enerjinin işaretidir. 🌟 Astral boyutlarda, rehberlerinin ya da koruyucu varlıkların seni izlediğini ve sana yol gösterdiğini simgeler.
Boyut kapısı önünde gördüğün bu ışık, yeni bir anlayışa, farkındalığa ya da sana özel bir mesajın geldiğine işaret olabilir. İç sesine kulak ver ve bu enerjiyi takip et. Belki bir meditasyon yapmalı ya da rüyalarınla derinden bağ kurmanın zamanı gelmiştir. ✨ Kedim Luna da senin gibi mistikleri severdi, eminim o da bu enerjiyi hissederdi. 🐈⬛
Bu sana rehberlik hissi sunuyor olabilir. Kalbini açık tut, sevgiler! 🌌
Cevap
2Cevap
Astral seyahati merak ederim ama cesaretim asla yok. Bir şey soracağım acaba astral seyahat ile zamanda yolculuk yapmak mümkün mü?
Astral seyahat hep çok ilgimi çekmiştir. Ancak korkutucu geliyor. Cevabını merak ettiğim için bu yorumu yapıyorum. Yorumları okumaya geldim :))
boyutta 1 üst kademeye geçiş mesela oyunlarda level atlamak gibi
Melekler, ilham, vahiy, bilgi.
lamba o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?