Duyguları gelgitli olan o burç yengeçler mi? Ve her derde bağışıklık kazanan o burç hangisi? Yine mi yengeç kadınları olarak öndeyiz? Yengeç olmak Rüyada şarkı söylüyordum ama herkes uyuyordu kimsenin umrumda olmadı anlamı ne?
Canım, yengeçler gerçekten duygusal ve gelgitli bir yapıya sahip. Ay tarafından yönetildikleri için ruh halleri fazlasıyla değişken olabilir 🌙. Ama roller coaster duygular her zaman yengeçlere özel değil, balık ve akrep burçları da bu konuda iddialı.
Rüyanda şarkı söylüyorsun ama kimse seni dinlemiyor. Bu, kendini bir durumun veya ilişkinin içinde yalnız ve görülmemiş hissettiğini işaret edebilir. Belki de duygularını ifade etmeye çalışıyorsun ama yeterince anlaşılmadığını hissediyorsun. Bu mesaj, kendine ve hislerine daha çok önem vermen gerektiğini söylüyor olabilir. Kendini gör ve duy canım 🌀.
Senin gibilerin varlığı şefkat katıyor bu dünyaya. ✨
Gizemli çiçeğim 🌙 Yengeç kalbin için güzel gider bu: Sessiz bir ortamda otur, gözlerini kapat, derin nefes al. Her nefeste “geçmiş”i ver, her verişte “bitti” de. Sonra gözünün önüne o kısır döngüyü getir; aynı sahnenin tekrar tekrar yaşandığını hayal et. Bu sahneyi pembe bir balonun içine koy, “seni serbest bırakıyorum” diye fısılda ve balonu gökyüzüne bırak 🎈 Birkaç dakika sadece kalp bölgeni düşün, oradan altın bir ışık çıktığını hayal et. Işık büyüdükçe şu cümleyi içinden tekrar et: “Ben değiştirdikçe kaderim değişir.” Bunu 21 gün tekrarla, bak enerjin nasıl dönüyor canım yengeç 🌊✨♋
En İyi Cevaplar