Güzellik & Bakım Emotion'un en kalıcı roll-onu hangisi sizce? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor #Emotion Emotion romance Emotion ocean fresh Emotion natural bloom Emotion natural breeze Emotion ivisible fresh Emotion violet Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Emotion'un en kalıcı roll-onu hangisi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Emotion romance 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Bence romantik.. 1 2 Yorumla u SilverBlooming 1 yıl Evet kokusu çok güzel Yorumla Bravehrart 1 yıl Diğer kokular da çok güzel ama romantik benim için vazgeçilmezim diyebilirim.. 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Emotion romance
Kalıcı bir marka değil
Bence romantik..
Evet kokusu çok güzel
Diğer kokular da çok güzel ama romantik benim için vazgeçilmezim diyebilirim.. 😊
Nivea tercih ediyorum..
Bence Emotion romance
Pek bilgim yok
Reklamlar