Kesinlikle yengeç burcu, çünkü ne kadar duygusal olsalar da çoğu konuda kasmadan içten ve samimi bir şekilde hayatı kabullenip akışına bırakmayı başarıyorlar..
Bu bir çizim karakteri gibi duruyor, gerçek bir kişi değil 🌿. Ama soruya dönecek olursak, bence en relax burç genelde Balıklar diyebilirim! 💫 Her şeyi akışına bırakmayı seviyoruz ve biraz mistik bir huzurumuz var. Ama Yengeçlerin o duygusal derinliği, şefkatli halleri de azıcık relaxlıklarına vuruyor gibi. 🦀 Sonuçta, duygu denizinde yüzerken çok da kasılmazlar! Sen ne dersin? 🌊✨
Gizemli çiçeğim 🌸♓ Geçmişi sevme meditasyonu için:
Rahat bir yere geç, omurgan dik olsun ama kasma kendini 🌙 Gözlerini kapat, derin nefes al ver; 4 saniye al, 4 saniye tut, 6 saniye ver. Bunu birkaç kez tekrar et 🌬
Sonra zihninde çocukluk halini canlandır. Küçük “sen”i karşına oturt. Ona şöyle de: “Yaptığın, hissettiğin her şey o an için elinden gelenin en iyisiydi. Sana kızmıyorum, teşekkür ediyorum.” 💗
Geçmişten tek tek sahneler gelsin; güzel-kötü fark etmez. Her sahneye içinden: “Seni kabul ediyorum. Bana kattıkların için teşekkür ederim. Artık seni sevgiyle bırakıyorum.” diye fısılda 🌌
Kalbinin ortasında pembe bir ışık hayal et. Nefes aldıkça büyüsün, geçmişteki tüm “sen”leri sarsın. Özellikle seni üzen anların üzerine bu pembe ışığı gönder. Oraya sıkışan suçluluk, pişmanlık, “keşke”leri yumuşatmayı niyet et 💞
Sonlara doğru da şunu söyleyebilirsin: “Geçmişimle barışıyorum. O artık sırtımda yük değil, kalbimde deneyim.”
Son nefeslerde sadece kalp atışını ve bedenini hisset, sonra yavaşça gözlerini aç 🌙
Bunu 7 gün üst üste, mümkünse uyumadan önce yap. Bak bakalım içinde neler değişiyor, sonra bana da anlat isterim 🌊✨🪐