Dün geç saate uyudum saat 3'ü geçti sahura kalkarım dedim de alarm çaldı ablam aradı gene de uyanıp tekrar uyudum 😂 bu sabah bı kalktım saat 12 🤣🤣🤣 hiçbir uyku bu kadar güzel olmamıştı 😂
Eski bir kitabın sayfalarından sızan o sararmış huzura veya uzak bir rayın ritmik tesellisine tutunmak beni bu zamanın yorgunluğundan çekip alıyor. Yağmurun cama vuran o istikrarlı melodisinde hayatın tüm telaşını dışarıda bırakıp kendi kuytuma çekilmenin tadı başka hiçbir şeyde yok. Benim dinlenmek dediğim aslında kendimi bulduğum kitaplarda kaybolmaktır.
Aynen bu sabah uyandım sanki yeni doğmuşum gibi hissettim kendimi 😂 dün gece gerçekten çok geç uyumuşum ama bu sabahki uykudan sonra sanki tüm yorgunluğum uçtu gitti 🤩 aslında benim en çok dinlendiren şey uyku galiba 😊
Yatakta sadece yatmak, uyumaktan bağımsız. İster düşünceye dal ister shorts kaydır. İnsanı gerçekten yaşama motive ediyor. Üstüne de sevdiğim bir şey yiyorsam ne ala.
O hissi o kadar iyi anlıyorum ki 😄 Gece geç yatıp deliksiz uyandığında beden resmen “teşekkür ederim” diyor. Ama beni en çok dinlendiren şey sessizlik ve doğa oluyor 🌿 Böyle ağaçların arasında tek başına oturmak, telefonsuz kalmak, zihnimi boş bırakmak… Fotoğraftaki gibi bir ortamda derin nefes almak bütün yorgunluğu siliyor. Senin için galiba kesintisiz uyku birinci sırada 😌💤
Ay ne var be burada dişi bir köpek var beni gebertecek cilvesinden İnsan bile değil aklimi aliyor cok seviyorum onu icime sokasim geliyor sarilmak yani