Astral e mi çıkacaktım?

Gece aşırı bi yorgunluk çöktü gözümü kapatınca çok huzurlu olarak yukarı yükseliyor gibi hissediyordum sonra korkup gözümü geri açtım uyumamak için direndim ama uyudum rüyam o kadar net ve berraktı ki sanki gerçekten oradaydım. Evli ablamın evine gittim odasına yatakta eniştem arkası dönük uyuyordu bende buraya neden girdim ben eniştem varmış ayıp olur diye kapıdan çıkacakken yere serildim bi anda kapının önüne. Gözlerimi açmaya çalıştım açamadım kalkmaya direndim kalkamadım sanki felç gibiydim sadece orada gözüm kapalı yattığımı biliyorum düşünüyorum ama işlev yok beden hareket etmiyor. Ablam geldi bayıldın mı kalksana dedi o kadar tatlı geliyordu ki gözümü açacak mecalim yoktu. Sabah çok tatkı uyku olur kalkamazssınızya onu 10 ile çarpın. Bi andan diyorum ki ablam yanlış anlıcak odasına girdim kalkmam lazım diyorum vücut kas katı kesildi adeta. Ablam tutuyor kalkamıyorum sonra kendimi saldım. Hafif hafif uyanırken hâla kendimi ablamın evinde zannediyordum ordaydım sanki gözümü açtım etrafa baktım evde odamdayım kalbim hızlandı başım döndü afalladım ışığı açtım çok korktum uyumak istemedim tekrar yükselir gibi oluyordu gözümü kapatınca sonra uyumuşum zaten. Sık sık olmaya başladı bi yorgunluk çöküyor aniden yükselişe geçerken bi mutluluk geliyor korktuğum için gözümü açıyorum hemen neden oluyor bu sizde yaşadınız mı?
Astral e mi çıkacaktım?