Rüyalarıma da giriyorsun neden giriyor kabus bu evet bu ilet neden yapıştı kamıma canıma nasıl def ederim. Aşk sizce güzel mi?

Çok değişik rüyalar görüyorum kafayı yiycem çünkü onunla olamam ama o diretiyor ben kafayı yemeyeyim de kim yesin? Diğer yandan da ızdırap gibi bir şeyler yaşıyorum ama sonra onun ızdırabını düşünüyorum ve yine yeniliyorum çünkü her koşulda yanımda olmak istiyor ne yapayım ya of 😡

sonra diyorum aşk her şey değil unut ama sonra yüzü aklıma geliyor ve yine yeniliyorum:/ tüm şarkılar bana kafayı yine sıyırıltıyor her şey o.. her şey bana onu hatırlatıyor unutmak istiyorum daha çok dibe vuruyorum. Aşk olmak istiyorum olmuyor, başkalarını yönelmek istedim çünkü beni eskiden ağlatıp aldatmıştı ama pişman olup geri döndü:(( allahım ben aşk acısı çekmek istemiyorum:/

dışarıda dün bir abla bana onu seviyor musun dedi konu bir yerden oraya geldi sustum 🙊 ve hiç bir şey diyemedim kafamı öne eğidim ve iç geçirdim:((🥲

Rüyalarıma da giriyorsun neden giriyor kabus bu evet bu ilet neden yapıştı kamıma canıma nasıl def ederim. Aşk sizce güzel mi?