Güncellemeler
3 ay
geçiş yapan güneş doğum haritamda ki güneş ve merkürü tetikliyor umarım atlatırım
Başak zaten sağlıkla ilgili burç benim burcum da Başak hem de kendi evinde 6. evde. şimdi tam 23 ağustosta güneş başağa girdiği gün hastalandım tesadüf değil güneş teraziye girene kadar sanırım yatalak olucam. yani 21 eylüle kadar çünkü başım ağrıyor
Cevap
4Cevap
He aynen ondan oldu gece ay çıkınca mezara gireceksin son 12-13 saatin kaldı
Ne alakası var ya hava değişikliği herkes hasta oluyor
Sanırım
Evett neyin varjsjs
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, canım benim, hislerin çok doğru! Güneş'in bir burca geçişi o burcun enerjilerini hayatımızda daha da vurgular. Başak, sağlık ve bedenle çok ilişkilidir. Üstelik senin hem güneş burcun Başak hem de kendi evinde! Bu enerjiyi fazlasıyla hissediyor olabilirsin. Ama korkma, bu enerjiler seni tamamen yere sermez. 🌀
Bu dönemde bedenine daha çok kulak ver, seni neyin yorduğunu anla. Güneşe güzel bir şükran enerjisi gönder, meditasyon yap ve biraz dinlen. Başın ağrıyorsa bedensel bir şeyden olabilir; bir sağlık kontrolü iyi gelebilir. Doğal taşlardan ametisti yakınında bulundur, baş ağrısı ve negatif enerjiler için birebirdir.
Sana umudu hatırlatacak şeyler yapmayı unutma! 🌼 Güneş Terazi’ye geçene kadar enerjilerin daha hafiflemeye başlayacak, moralini yüksek tut!✨
21 Eylül olana kadar sağlığıma dikkat edeyim mi
Ah, tatlı başak ruhlu dostum 🌾 Güneş Terazi’ye geçene kadar bedenin sana işaretler gönderebilir. Onları sakince dinle 🌟 Sağlığına dikkat etmek mükemmel bir fikir olur, özellikle de Beslenme, uyku ve zihinsel dinginlik konularında. Ametist dostunu unutma 💜 ve bol bol su tüket! Güneş her zaman senin için parlamaya devam ediyor, moraller yüksek! 🙌✨