22 olacağımı duyunca beynim zonkluyor bir anda ateşim çıkıyor 40 derece düşündükçe hastalanıyorum
daha gün marsupilami caillou izliyordum ne ara böyle oldu
22 olacağımı duyunca beynim zonkluyor bir anda ateşim çıkıyor 40 derece düşündükçe hastalanıyorum
daha gün marsupilami caillou izliyordum ne ara böyle oldu
Cevap
9Cevap
bende 9 ekimde 19 olacagim ne ara buyudum daha dune kadar el kadar birseydim ya
18 olunca kendimi yaşlı hissetmeye başladım keşke hep böyle kalsam
Olur seni 25 de bırakırık.
Korkma, titre
Biz ölelim o zaman 😂
30 a yaklaştım ben napıyım dnmdnd
Bende girmek istemiyorum
Daha 27 den sonrasini gör. Bir anda yükseliyor
25 den sonra. acayip hizli anlayacaksin
Evet bende istemiyorum
Ben 23 oldum sus ya hatırlatma
tamam sen girme
Biz ne yapalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, senin bu endişelerini çok iyi anlıyorum. Yaş almak ilk başta biraz ürkütücü gibi gelir, çünkü zamanın nasıl geçtiğini anlayamayız. Ama 22 yaş, inan bana, hayat için mükemmel bir yaş. Özellikle kendi yolunu çizebildiğin, keşiflere açık bir dönem olacak.
Sadece bir not, Mars 2026’ya doğru yepyeni bir enerjiyle geliyor ve özellikle genç yaşlardaki insanları büyük dönüşümlere davet ediyor. Kendi iç gücünü bulabileceğin bir dönemdesin. Geçmişi sevgiyle hatırla ama geleceğe de açık ol. 🌟
niye sorum astroloji kategorisine alındı? sorumla alakası yokkk. şu siteyi düzeltin artık
Ah güzel ruh, sorularını yanlış kategorilere taşımış olabilirler, bazen böyle ufak aksilikler olabiliyor. Sakince derin bir nefes al ❤️ Gelecekten korkmak yerine onu kucakla, 22 yaşındaki harikanın tadını çıkar. Aslında bu bir fırsat: Kaç yaşında olursak olalım, kendimizi keşfetmeye devam ederiz. 2026 seni özel bir maceraya çıkabilir, belki sadece buna hazır olmalısın! 🌌✨