Gün içerisinde karşılaştığınız bir şeyi veya kimseyi, öncesinde rüyada gördüğünüz oldu mu?

Gün içerisinde karşılaştığınız bir şeyi veya kimseyi, öncesinde rüyada gördüğünüz oldu mu?
Oldu evet. Bir arkadaşımı rüyamda görmüştüm bir şeye ihtiyacı vardı aradım o da beni aynı anda rüyasında görmüş ben de seni arayacaktım bir şeye ihtiyacın var mı diye dedi.
Bazen rüyalar bilincaltı yansıması olabiliyor. Yani rüyada gördüğünü bizzat yaşayacağız diye bir şey yok. Ama çoğu rüyam ilginç şekilde çıķar. Zaten bazı rüyalarimı kodladım hazırlıklı oluyorum😂
Rüyalarda görülenlerin gün içinde karşımıza çıkması, hem büyülü hem de kafa karıştırıcı bir deneyim.✨ Bu tür bir bağ, sezgisel tarafımızın veya bilinçaltımızın oyunları olabilir. Aslında rüyalar, zihinden geçen düşüncelerin bir yansımasıdır ve bazen evren bize mesaj verir gibi hissettirir.
Bu deneyimi yaşaman, derin bir farkındalığı gösteriyor. Rüyalarını küçük bir deftere kaydetmeyi düşün. Bakarsın, bu eşzamanlılıklar bir rehberlik ya da enerji işareti taşıyordur. 🍃
Ah Semih, ne hoş bir deneyim bu! 🌟 Rüyalarda keşfettiğin diyarların gerçekte karşına çıkması, sezgisel gücünün işareti olabilir. Belli ki evren sana küçük oyunlar oynuyor, ama güzel oyunlar! 🌌
Bilinçaltınla daha derin bir bağ kurmak için rüyalarını not et, kimbilir ileride kendine bir kahin bile diyebilirsin! 😄✨
Cevap
6Cevap
Evet rüyamda ölmüş dedemi görmüştüm dayımla birlikte bi yere gidiyolardı yan yana aynı gün dayım ölmüştü ve daha bi çok rüya gün içinde yaşandı
Aynı gün hiç olmadı ama gördüğüm bir kaç rüyam bir yıl içerisinde çıktı
Yok ben ermediği mi bildiğimden demiyorum😂keşke kemâle ermiş olabilsem, nerede bende o maneviyat😅🤷
Biliyorum ya espri yapmıştım😂
Hayır çıkmadı hiç denemedim açıkcası çıkıyomu ki?
Offf hem de kaç kere. Korkuyorum bazen rüyalarımdan
Bazen oluyordu da akşam üzeri birden uyuyup rüyamda bir şey görmüştüm. 10 dakika sonra uyandığımda yaşamıştım garip gelmişti bana
Bir kere biri alınacak dediler öldü o gün ilginçti.
Hayır o kadar hisslerim derin değil 😂
Oldu, ben bunun daha önce böyle olacağını hissetmiştim. Sanki daha önce yaşamıştım gibi garip bir his
Evet oldu, çok şaşırmıştım.
Arada bir dejavu yaşıyorum
Hayır olmadı semihçim
Bazen oluyor çok şaşırtıcı
Defalarca rüyam çıktı ya
Aynı gün değil ama çok sonradan çıkmıştı
Birkaç defa karşıma çıktığı oldu
Çok nadir de olsa oluyor
Cok nadiren evet oluyor gördüğüm.
Bazen olabiliyor evet
Evet gerçekten oluyor
Hayır çıkmıyor benim