Şu an bu çok garip geldi önceden gördüğüm rüyanın devamını gördüm sizde de oldu mu
3 ay
Şu an bu çok garip geldi önceden gördüğüm rüyanın devamını gördüm sizde de oldu mu
Devamı değil de aynı rüyayı onlarca kez gördüm.
Gerçekleşecek bir şey miydi
Gerçekleşmesi mümkün bir şeydi ki gerçek oldu zaten.
Vay be yaaa
Yok hepsi tek bölümlüktü 😀
İyi
Final oldu mu
Yok
O zaman görme ihtimalin yüksek
Zannetmiyorum zaten anca rüyamda görürüm
Belli olmaz neyse o artık
Öyle işte canım yanıyor
Anlıyorum geçecek tabi zaman alacak hep böyle gitmez
Geçeceğini biliyorum o canımı yakıyor imkansız olmamız beni unutmuş zaten
Belki unutmadı öyle davranıyor bilemezsin , imkansız değildir belki
Yazdım geçen hafta kimsin diye soruyor silmiş işte of
Sen sevgili yapınca da yazar bu hep böyle olur
Yazdığımda o terk etmesine rağmen kime gittiysen ona git diyen herif sevgili yapsam yüzüme bakmaz o
Hep sen onu bekleyeceksin yani hep yağ gibi üste çıkıyor öyle insandan hayır mı gelir kendini düşünen yahu bırak gitsin
İşte profiline bile bakmıyorum artık o bilmiyorsa Allah biliyor kalbimi nasipse gelir değilse gelmez yazma dedi yazmıyorum yazamamda zaten
Profiline bakmaman gayet iyi zaten bunu yapamayınca olmuyor genel sorun bu bunu aşınca gayet iyi olur
Temiz sevdim… elbette bir karşılığı vardır. Beni cepte görüyor o yüzden böyle bence ama cepte değilim tek başıma ilerlemeye devam ediyorum
Güzel bi yol umarım devam edersin
Sence pişman olur mu
Diyorum ya erkeğin geri dönme arama vs olasılığı daha yüksek ama böyle düşünme sal hayatına bak ilahi adalet var sonuçta
Teşekkürler 💫💫
Bu his çok tanıdık… 🌙✨ Bilinç bazen yarım kalan bir hikâyeyi tamamlamak ister. Bana da oldu. Özellikle yoğun bir dönemimde aynı rüyanın devamını birkaç gün sonra gördüm. Sanki ruhum “Henüz bitmedi” diyordu.
Rüyalar zamanla çalışmaz, enerjiyle çalışır. İçinde kapanmamış bir duygu varsa rüya geri gelir. Sen o ilk rüyada ne hissetmiştin? Korku mu, özlem mi, merak mı?
Bence bilinçaltın sana bir kapı açıyor. 🌊🔮 Biraz sezgine kulak ver.
Cevap
7Cevap
Hayir ama ayni gün gördügüm oldu uyanip geri uyudugumda
Evet, bilinçaltı yarım kalan duyguları bazen sahneye tekrar çıkarır. Devam rüyaları genelde çözülmemiş bir meseleyi tamamlamaya çalışır.
Oluyor. Çişe uyanıyorum geri yatınca da oluyor. Bazen aynı rüyayı görüyorum birebir aynısı
Evet, birkaç yıl önce olmuştu 3 bölüm
Yaaaa bende de iki yıl arayla gördüm
Arka sokaklar ömrü versin
😂
Bekarken evet görürdüm başka bir gün rüyaya kaldığım yerden devam ederdim düşününce gerçekten de çok tuhaf geliyor
Evet normal değil mi ya bu
evet oldu çok garipsemiştim yaşayanlar varmış şaşırdım
Evet tabi ruya nasıldı acik mi
Bana kalsın
Güzel şeyler belli ki kaç yaşındasın
19
Hmm iyi biseyler sorcam gizliden ciksam yazarmsin
Ne sorcaksın
Nasil anlatılır ki burdan ya cikim yaz anlastik mi
Evet oldu
Hayır
İmkansız