Oğlak erkekleri toplanın?

Selam sözlüm oğlak erkeği yaklaşık 1 haftadır çok değişti soğuk davranıyor konuştum ve evliliğe hazır değilsin dedi ailene göstermiyosun dedi ve babamın tüm dediklerini bana söyledi ben soğudum senden dedi ilk zamanlarda eski sevgilim bırakmadı peşini onun etkisi var ve iş değiştiriyor yakın zamanda bir yakının ölüm haberi yüzünden üzgündü sinirli bi adam ve ileride evlenince beni kölesi yapacağını düşünüyor ve bitirdi ilişkiyi yarı yolda bıraktığı için çok üzülüyor acı çekiyor ve ayrıca daha olgunlaşmadığımı düşünüyor kendi ayaklarının üzerinde dur oku çalış dedi 1 haftadır böyle değişmesi sizce normal mi sırf bunlar hemde sinirli diye vazgeçti bizden döner mi sizce ve hiçte kötü anımız olmadı denemek için mi yapıyor yoksa gerçekten de ciddimi ama ciddi bence aileleree daha söylemedi üzgün diye çok acı çekiyorum yardım edin akıl verin bide sabırsız bi insanım ben en son dün konuştuk iyi değilim lütfen iyice acı çekmeyelim dedi senin aklında olmak istemiyorum dedi döner mi lütfen söyleyin

Oğlak erkekleri toplanın?