Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(18-24)9 ayBalık burcu baskılanırsa pasif be sorunlu baskılanmazsa özgür ve lider ruhlu olur
121 Yorumla
Soran9 aybaskılanmaktan kastın ne? tayyip erdogan balık mesela.
Soran9 aybirisi söylemişti aslında aslandan daha lider ruhluymuş balıklar. sanırım senin dediğin gibi üstünde baskı hissetmemesi gerek bunun olması için.
Cevap sahibi9 ayBaskılanmak işte aile kararlarına saygılı olursa ya da üstündeki baskıdan aileden kurtularak atarsa açılıyor balıklar lider ve bilgi deposu oluyorlar sosyalleşiyorlar ve patlama yaşanıyor
Soran9 aybenim gibi bir yay burcu özürlü baban varsa bu dediğinde haklı olabilirsin. ateş gruplarından çogu zaman iğreniyorum bu yüzden.. ben bunlar kadar kibirli ve beyin fukarası burç görmedim koç belki bi tık daha mantıklı oluyor
Cevap sahibi9 ayKoç ta çenesini tutamaz 🤣 hiç sevmem erkekleri de atak olur aniden olsun isterler herşeyi. Güneş Yay evet erkeklerini bende sevmiyim maalesef
Soran9 aykoç arkadşalarım oldu 3 tane. evet egoistler milleti aşagılamaya bayılırlar ama en azından mantıklı tipler çogunlukla iyi anlaşırım koçlarla ben. en azından yaylar gibi kibirli ve boş yapmıyorlar. senin burç ne? yay deme bana sakın. yay ismini bile duyunca fıttırıyorum ben. Bu arada ahmet davutoğlu da balıkmış tayyip gibi😂 ümit özdağ da balık. ses getiren baya siyasetçi var aslında balıklardan. kemal kılıçtaroğlu yay mesela 🤣
Cevap sahibi9 ayKılıçtar yay mı ıyyy iğranççç 🤣
Cevap sahibi9 ayBenimki daha çok sabit
Soran9 ayne sandın yaylar öyle olur tipik yay erkeği işte.
hangi sabit burçsun işte? kova mı aslan mı? aslan değilsindir bence onlar da gamsız olur yay gibi. sanki kova gibi hissettim. boğa olacagını sanmıyorum onlar duygusal olmaz. kova değilse akrep
Cevap sahibi9 ayDuygusal olmaz denilen bir burçtanım neden ben kalpsizmiyim 🥲
Soran9 ayanladım boğasın yani? boğalarla anlaşamıyorum ben. çok sabit fikirlisiniz. kanıtlanmış bir veriyi boğanın önüne sunsam ya da şüpheye mahal bırakmıcak şekilde ben kanıtlasam boğa yine bildiğinden vazgeçmez inada biner. öyle bi arkadaşım vardı çok irrite edici bi tipti bir de menfaati olmadıgı adama selam vermez boğalar
Cevap sahibi9 ayHiç alakası yok verileri kendinize göre çarpıtırsanz ben araya başka değişken sokarım 😅 menfaat mi benim kazıklandıklarımla burdan köye yol olur
Soran9 ayBenim tartıştıgım konularda gtten uydurma verilerle hiç konuşmadım ona rağmen hep karşı çıktılar. neden biliyo musun toprak sabitliğinden kaynaklı boğalarda hayal gücü yok bu yüzden anlamlandıramıyorlar çok fazla değişkenin oldugu karışık parçaları. herşeylerini somutluk üzerine ve yavaş ama sağlam adımlarla atma ihtiyacı hissediyorlar.. Bak sana bişey diyim mi boğalar da aynı akreplerin herkesten nefret etmeleri gibi kazıklanma bahanesine sığınarak mağdura yatıyorlar. boğa-akrep birbirine karşıt açı yapan burçlar ama ilginç şekilde bazı noktaları bence benziyor birbirine.
Cevap sahibi9 ayTamam sen haklısın 👍🏽 seninle tartışmıycam tüm güzel huylarımı ve iyi niyetlerimi gömmüş oldun işine gelmeyince tabi. Hayalgücü yok mu en güzel hayalleri ben kurarım yükselenim Yay ve Ay Aslan 😅 Akrepler gibi ezikliğe yatmayız iyi ifade ediyoruz diyelim olması gereken ne varsa iyi bir yargıçım ve objektifim sen en iyisine layıksın djjdjdjd
Soran9 aybişey demedik pınar alınganlık yapma hemen😂
Cevap sahibi9 ay🧐🥹🤣 hahahah o kim
Soran9 ayBilmiyorum artık sen daha iyi bilirsin
Soran9 ayanlamadım?
Cevap sahibi9 ayAnladın işte yabannn
Soran9 ayyaban mıyım ben
Soran9 ayen son sövüyodun sen bana
9 ayçok anasının gözü oluyorlar
balık sevmiyorum118 Yorumla
Soran9 aysevme napalım ablacım. biz kendi hayal dünyamızda mutluyuz. senin burc ne
Koç9 aysen kaç yaşındasın abla diyorsun yav
Soran9 aykomplekslisin sanırım teyze desem daha mı iyi olcaktı 😂
Koç9 ayburcunu sevmediğim için tribe giren sensin ben mi kompleksliyim ahahahahah
Koç9 ayüstte 30 35 gösterdiği için sordum yoksa burayı takacak değilim
Soran9 ayniye sevmiyim yav o yüzden bu soruyu sormadım , balık olarak belli etmem ama çok güzel sevişirim o bile yeter 😂
Koç9 aybeni ilgilendirmez istersen seviş ben bilmem
Soran9 aysen koç musun
Koç9 aydeğilimm
Soran9 ayhangi burçsun peki
Koç9 ayteyze olduğum için benim zamanımda burç yoktu evladım
Soran9 aysen de çok alıngan çıktın he. tamam en çıtır sensin
Soran9 aytamam teyze. senden terazi burcu kokusu aldım iğrendim şu an
Koç9 ayYooo
Soran9 aytamam kesin terazi değilsindir.
Soran9 ayterazisin dimi sen
Koç9 ayHayır ya değilim
Soran9 aynesin peki
Gizli Üye(25-29)9 ayİçine kapanık
216 Yorumla
Soran9 aypek değilim. senin burç ne
Cevap sahibi9 ayAkrep
Soran9 ayhiç sevmem. toksiksiniz
Cevap sahibi9 ayBöyle dersen toksik cevap alman normal olur
Soran9 ayakrepler kendini baskın sanıyor ama hepsi lafta.. tüm herşeyden nefret ediyon mu sen de diğer akrepler gibi?
Cevap sahibi9 ayToksik olan sensin şu an farkındaysan
Soran9 ayseninle istesem çok iyi uğraşırdım da zaman kaybı olur benim için.
akrepler kadar ortalıgı karıştıran huzursuz edici, aşırı yalancı , manipülatif, toksik başka bi burç daha görmedim ben.
Cevap sahibi9 ayTerapiye git kanka
Cevap sahibi9 aySen benimle uğraşırsın onu anladık da ben seninle uğraşmam
Soran9 aybence akrepler terapiye gitmeli zira çevremde tanıdıgım tüm akrepler şizofren ve ruh hastası gibilerdi 😂 derin tutkunuz yanlış çalışıyor. doğuştan şizofrensiniz
Balık9 ayerkeksin ve burçlara mı inanıyorsun? akrep diye birisini aşağılamalar falan, bi terapiye görün birader, bende balığımda sen benim aksine zihinsel sorunların var, tez zamanda kendini insanlardan ayıkla ve ahirete git, halat ve sandalya çok güzel bir ikili, eğer evin yüksek katlıysa en yüksek katından aşağı atla.
Soran9 ay@Asmodeusss yav bas git milletin yorumuna salça olma. vizyonsuz kafanla sen bu işlere girişme 20 yaşında bebesin daha görecek çok yolun var. erkekliği burçların etkisini anlamakla özdeşleştirecek kadar sığ kafalı cahil bir adamla tartışmam ben. git önce burçların kişişikteki etkilerini gözlemlemeyi öğren sonra yaz. akreplerin ne derece şeytan oldugunu deneyimlememiş birine ağzımı yormam. bi bitmediniz a *k
Cevap sahibi9 ay@Asmodeusss hahaha
Soran9 aykendi çapında sana yaranmaya çalışıyor kadınsın diye. seni savunması hoşuna gitti galiba senin de.
Cevap sahibi9 ayEvet komik ve zeki birine benziyor
Soran9 ayhaklısın baskın olacagız ayagına hiç bir derinliği olmayan keskin ve radikal kararları olan herşeye siyah beyaz penceredne bakıp grisini göremeyen toksik akreplerden daha zeki olabilir.
Gizli Üye(18-24)9 ayEvet. Ama zararları genelde kendilerine
046 Yorumla
Soran9 aynasıl mesela açar mısın konuyu biraz
Cevap sahibi9 ayGerçeklik onlara ağır geliyor sorumluluktan kaçıyorlar böyle olunca. Aile babası vs değilse kendi başlarına dert... Ama vizyoner bı burçtur. Sonradan toparlama yüzleşme ihtimalleri var
Cevap sahibi9 ayBide çapkınlıkları çapkınlık gibi değil. Aranmak gibi nasıl anlatılır bilemiyorum
Soran9 ayÇözmüşsün sen bu işi : ) daha fazla bilmek isterim. baya hakimsin bence konuya. keşke gizli olmasaydın. Ve evet yalnızlığı seven kalabalık sevmeyen, insanların bıdı bıdılarından eleştirilerinden nefret eden, yalnızken kendini geliştirmeye adamış çok farklı ilgi alanları olan vizyoner kafada olan biriyim bu doğru. aslında sorumluluktan normalde kaçmam şöyle ki hiçbişey istediğim gibi gitmiyorsa sorumluluk hiç bana göre değil zira üzerimde bir baskı hissedersem o zaman kaçarım sorumluluk almak bana göre değil derim. yoksa ülke bile yönetirim ama vizyonsuzların cahil eleştirilerine gelmek beni kötü hissettireceği için o sorumlulugu boynuma almam, bunları hesap etmeden alanlar da ya bilinçsizdir ya da kafasızdır.
Cevap sahibi9 ayCahil eleştiriden kastın nedir bir balık burcu olarak
Cevap sahibi9 ayYalnızlığı sevmek de vizyonerlik kaynaklı. Her insanla her mevzu konusulmayinca geri çekiyorsunuz kendinizi açıklamak istemiyorsunuz. Biraz da ego var balıklarda ama ateş grubunki gibi yakıcı değil. Dinlenilmek saygı duyulmak ister. Sohbet ortamıdır da anlatayım bir seylercilik yapmaz. Ciddiye alınacağını bilmek ister
Cevap sahibi9 ayAslında balık bütünüyle kabul edilebileceğini bilmek ister parça parça, düzeltmesi gereken bir şeyler var anlayışı bile onu sorumsuzluga itebilir
Cevap sahibi9 ayHassastır işte.
Soran9 ayyani adam bazı şeyleri göremiyodur senin baktıgın açıdan bakmıyodur hatasının farkında değildir ama kendi hatalı çıkardığı sonuç üzerinden hadsizce seni eleştirmiştir. bu insanlar yorucudur. balık istese çok güzel uğraşır da laf anlatamayacağını bildiği için uğraşmak istemez bu da sorumluluktan kaçmasına yol açar. kendi dünyasında yaşamayı tercih eder
Soran9 ay"Yalnızlığı sevmek de vizyonerlik kaynaklı. Her insanla her mevzu konusulmayinca geri çekiyorsunuz kendinizi açıklamak istemiyorsunuz. Biraz da ego var balıklarda ama ateş grubunki gibi yakıcı değil. Dinlenilmek saygı duyulmak ister. Sohbet ortamıdır da anlatayım bir seylercilik yapmaz. Ciddiye alınacağını bilmek ister"
evet tam olarak yazdıgın gibi. bunların farkında olan birine gelmek sevindirici. herkesle her şey konuşulmuyor.
"Aslında balık bütünüyle kabul edilebileceğini bilmek ister parça parça, düzeltmesi gereken bir şeyler var anlayışı bile onu sorumsuzluga itebilir"
Evet zaten asıl sıkıntı da bu. hayal gücü çok geniş oldugu için kafasındaki şeyleri uygulama isteği onu diğer meşgul edici daha az gerekli şeylerle zaman kaybettirmek istemiyor zira konsantrasyonunun bozulmasını sevmez balık. Özelimize düşkünüz bu yüzden. hayal kurmak ve onların peşinden gitmeyi sevdiğimiz için tüm bunlar yaşanıyor
Soran9 aysenin burç ne çok merak ettim?
Cevap sahibi9 ayTahmin et once
Cevap sahibi9 ayBakalım senin burç bilgin ne durumda😅
Soran9 ayboğa mı acaba? boğalar yavaş ama temkinli yol alan sabırlı bir burç olduklarından dolayı boğa diyesim geldi. ama bazı boğalarda şizofrenlik de var toprak elementi sabitliğinden kaynaklı. ama kova da olabilirsin bilemedim yanılabilirim daha iyi tanımam lazım. bana sabit burç izlenimi verdin.
Cevap sahibi9 ayİkizlerim
Cevap sahibi9 ayBoğadan çıkar mı sence bu gozlemler
Soran9 ayAa çok ilginç. İNanmıcan ama son anda aklımdan da geçti ama söylemek istemedim çok olur diye :D
Cevap sahibi9 ayKonuşmama bakınca ben de kova derdim gibi geldi.
Cevap sahibi9 ayAma kovalar da bu tip gözlem yapmaz. Benmerkezci oldukları için. Onlar da alt tabaka yönetici gibi bir sey
Cevap sahibi9 ayİkizlerle balık anlasabiliyor bu arada sanılanın aksine. anlayislidir iki taraf da. Ve iltifat etmeyi yumuşak davranmayı severler yerine gire
Soran9 ayBoğalar baya sabit fikirli oluyorlar ama kararlılar şizofrenlikleri ve şiddete eğilimleri haricinde. evet boğadan kolay kolay çıkmaz ama bazı kendini yavaş da olsa geliştirebilen istikrarlı boğalar olabiliyor tek tük o yüzden boğa dedim. ama hava grubunun da hissiyatları güçlü oluyor o yüzden kova diyesim geldi kararlılık hissettiğim için.. ve evet ben merkezcidir kova ama güçlü hisleri olan kova tanıdıgım için aklım kovaya gitti. bu söyeldiğin analizleri ateşlerin hiç biri yapamazdı o yüzden ateş grubunu en baştan eledim. teraziyi de eledim çünkü sıkılganlar ve derinlikleri yok terazilerin. çok yüzeyseller. yükselen ve ay burcun ne peki?
Soran9 ayİkizlerle balık anlasabiliyor bu arada sanılanın aksine. anlayislidir iki taraf da. Ve iltifat etmeyi yumuşak davranmayı severler yerine gire
evet biliyorum farkındayım bunun. bu arada balıkların çapkınlıgı aranıyor olmalarından kaynaklı demişsin aslında balıklar gerçekten kendini sevecek ve anlayabilecek kapasitede doğru insanı bulduklarında aranma olayını siler kafalarından ve gözleri başka hiç kimseyi görmez. gerçekten karşı tarafın anlayışlı ve tam istedikleri gibi birisi olduklarına emin olmaları gerekir bunun olması için de.
Cevap sahibi9 ayİşte bu tam bir hayalcilik. Tamamen istediğin gibi biri çok çok zor. Bir kere hayata geliyosun. Yüzde 60 filan tutuyorsa okeyleyebilmen gerekiyor
Cevap sahibi9 ayboş ver yükselen ay burcu vs. Gerek yok. Ben de size sormadım zaten
Cevap sahibi9 ayNe alaka şiddet eğilimi filan. Çok yumusaklar hiç ugrasmazlar
Cevap sahibi9 ayTakiplesebiliriz aslında bir düşündüm de
Cevap sahibi9 ayBu arada benim de ay burcum balık. Ondan dolayı da anlamlandırabiliyorum
Cevap sahibi9 ayNiye gittin hayrola?
Soran9 ayşimdi geldim.
valla bilmiyorum hayalcilik mayalcilik ama mükemmelliyetçi biriyim işte.
var öyle çok fazla eşine sevgilisine şiddet uygulayan boğalar. ünlülerden bile gördüm sevgilisinin gözünü morartan tipleri
bu arada ikizler balık anlaşır mı emin değilim zira ikizler çok yoruyor beni şahsen. ben kendimi kararsız sanarken ikizler daha da kararsızmış
Cevap sahibi9 ayİkizler kararsız değil aslında. Mantığı ile duyguları arasında gidiyor
Cevap sahibi9 ayİkisinin yargısı farklı olunca da tutamiyor kendini. Zaten genelde açık samimidirler o anda ne yaşadıklarını saklayamazlar😂bu da komik kötü duruma düşürebilir bazen. Tabi tartışma kavga olmuşsa duygularını çok iyi saklar hiç yüz vermez
Soran9 ayBilemiycem artık orasını.
Cevap sahibi9 ayEvet sende başak etkisi var gibi. Küçük şeylere takılabiliyorsun. Ama marsyenlik de var yorumlardan anladiğim kadarıyla. Mesela başka bir balık erkeği daha yumuşak yaklaşmış akrebe. Sen kesin yargılara varmissin yok olmaz diye
Soran9 ayakrepleri kimse bana sevdiremez. salla gitsin o balık erkeğini 20 yaşında bebe ne anlar burçtan. belki de akrepe yalakalık yapıcam diye savunmaya geçti kendi çapında
Cevap sahibi9 ayBir şey diyemeyeceğim
Cevap sahibi9 ayYaşla alakası yok
Soran9 ayyaşla şöyle alakası var. o yaştaki erkekler hayatın sillesini yemedikleri ve laylaylom kafada oldukları için genellikle toy ve farkındalıksız olurlar.
Cevap sahibi9 ayAnladım tamam
Cevap sahibi9 ayBen kişiden kişiye aileden aileye değiştiğini düşünüyorum. Kendi çevremden de öyle goruyorum
Cevap sahibi9 ayHoş sohbetti iyi akşamlar 🙏🏻🌼
Soran9 ayolabilir haklısın teşekkürler. iyi akşamlar.
Cevap sahibi9 ayİçime sinmedi bişey diyeceğim buraydaysan
Soran9 ayde
Cevap sahibi9 ayDedim
Cevap sahibi9 ayHavadan sudan yapmam ben gözlemi. Aptal görüntüme aldanma
Soran9 ayanlaşıldı.
Gizli Üye(18-24)9 ayBence evet
134 Yorumla
Soran9 ayniye sence evet
Cevap sahibi9 ayHerkezi parmağında oynatabileceğini sanıyor musun
Cevap sahibi9 ayEvetse haklıyım hayırsa istisnalar kaideyi bozmaz
Soran9 ayistesem oynatırım ama kafayı gerçekten bozmam gerek. onu yapacak kadar vicdansız değilim ama. normal şartlarda kimseyi parmagımda oynatmam
Cevap sahibi9 aySöyleyeceklerim bu kadar teşekkürler
Soran9 aysen balıgı tam şeytan yaptın ama önemli olan bunu yapabilecekken inisiyatifi kötüye kullanmamaktır. bunun nedeni balıkların zihin yapısının çok zengin olmasından kaynaklı. aynı zihin yapısı koç veya aslanda olsa herkesi pis emelleri uğruna istismar ederlerdi emin ol. balığı balık yapan zaten hayal gücü ve bulundugu ortama çok iyi adapte olup herşeyi hızlıca soyut şekilde kavrayabilme yeteneğidir.
Cevap sahibi9 ayPeki
Soran9 ayyani istemesek de herşeye çok fazla duyarlıyız bunu belli etmeyiz etrafa. Bilgiler kafamızdan film şeridi gibi hızlıca geçiyor. 😂 bunun böyle olması şeytan olduğumuz anlamına gelmiyor. şeytanlık bunlara sahip olup da bu yetenekleri kötüye kullanmaktır. Senin burç ne?
Cevap sahibi9 aySence
Soran9 ayBaşak veya koç mu?
Cevap sahibi9 ayBildin ödpsls
Soran9 ayaklımdan bu ikisi geçti. hangisisin peki başak mı?
Cevap sahibi9 ayEvet
Soran9 ayşu başaklara balık erkeğini bi sevdiremedik gitti 🤣 kaç tane başağa denk geldiysem balıkları gömüyorlar. oysa karşıt burçlar iyi anlaşabiliyor. ayrıca başaktaki detaycılıgın belki 2 katı balıkta vardır 🤣 mesela sırf bu yüzden yay burçlarına aşırı kılım adamlar o kadar gamsız ki işlerini hep şansa bırakırlar ve yanlış yaptıkları için bile bile herşeyi israf ederler aşırı da kibirliler hatalarını kabullenemzler. bir insan işini baştan savma yaptıgını görünce uyarmama ragmen hala devam ediyorsa fıttırıyorum ve aşagılıyorum onu ben. bu konuda en vurdumduymaz ve eleştirilerime maruz kalan burç yaydır.
Cevap sahibi9 ayTamam sen ne diyosan ondan
Soran9 ayniye böyle kısa cevap verdin
Cevap sahibi9 ayNe söylememi istiyordun
Soran9 ayne bileyim yazdıgım cevaba insan uzunca bir yorum yapardı bari düşüncelerini. kendimi boşa anlatmış gibi hissettim
Cevap sahibi9 ayYayların benimle ne alakası var
Soran9 aytoprak grubu birinden de böyle bi tepki beklenirdi zaten. ipin ucunu kaçırırsan yakalayamazsın. herşeye somutluk perspektifinden bakma. yay örneğini seninle alakası oldugu için vermedim. balık da başak gibi detaycıdır ve yay tam aksine gamsız ve detaycı değil demek için o örneği verdim. Anlaşıldı işte bu yüzden toprak grubuyla benim anlaşabilmem mümkün değil. her konuda bir somutluk arıyor bu oğlak boğa başak.
Cevap sahibi9 ay😅😂😂
Soran9 ayvalla ciddiyim, muhabbet edilemiyor toprak gruplarıyla bu yüzden
Cevap sahibi9 aySadece istediğim zaman çok güzel muhabbet ederim
Soran9 aynormalde soguk bi başagım diyosun
Cevap sahibi9 ayEvet öyleyim
Soran9 ayEvet biliyorum başakları. Çoğunuz öyle oluyor soguk ve ciddi duruyorsunuz hep.
Cevap sahibi9 ayNe konuşkansın çok şaşırtıcı
Soran9 ayNeden şaşırdın, konuşkan balık hiç mi görmedin
Cevap sahibi9 ayBurcuma özel diyorsun
Soran9 ayhayır. sen kendi yaşıtın olan balıklara bakarak beni değerlendiriyosun. Balık sonradan açılan olgunlaşan bir burçtur. Yaşıtın balıklar sıkıcı olabilir bu normal
Cevap sahibi9 ayBunları kendine ve çevrene bakarak mı söylüyorsun
Cevap sahibi9 aySohbetin kötü değil
Soran9 ayevet aynen
Soran9 ayyani çevremdekileri gözlemleyerek söylüyorum bunları
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, Balıklar asla "sorunlu" bir burç değil, sadece çok derin sularda yüzüyorsun diyelim. 🌊 Hayal gücün, sezgilerin ve o sonsuz şefkatin bazen seni hem yorar hem de başkalarına farklı gelebilir. Sadece bazen fazla duygusallaşıp gerçeklikle bağını koparabiliyorsun. Ama bu senin en güzel yanın; kalbinle yaşıyorsun! 💜
Eğer duygularında boğulmadan yüzmeyi öğrenirsen, kimse seni durduramaz. Bu evrende farklı olmanın bir güzelliği var, unutma. 🌷