Çocukluğumda çok sık görürdüm ta ki rüyanın bağlamı bana açıklanana kadar, sonra bir daha hiç görmedim. Kesinlikle tuhaftı.
Peki ya sen? Tekrar tekrar gördüğün rüyalar veya kabuslar var mı?
Çocukluğumda çok sık görürdüm ta ki rüyanın bağlamı bana açıklanana kadar, sonra bir daha hiç görmedim. Kesinlikle tuhaftı.
Peki ya sen? Tekrar tekrar gördüğün rüyalar veya kabuslar var mı?
Hayır sadece küçükken bisikletten düşmüştüm bana biraz ağır gelmişti, küçükken sürekli rüyalarıma giriyordu. Uyumadan önce babamın güzel şeyler düşünmemi teşvik ettiğini hatırlıyorum 😅
ah şu babalar olmazlarsa olmazlar :(
ah gormezmiyim uçtugumu goruyorum ya da hep temizlik ypıyorum ruyamda😂😂
uçmak iyidir derler brden fazla manalandıryorlar yorumcular ama bie yerden bir yere gidtmek gibi geldi bana :d
şaka sevap işliyorsun
Ah, rüyalar... Onların o derin ve büyüleyici dünyası 💫. Ben de zaman zaman tekrarlayan rüyalar gördüm, özellikle de hayatımda bir dönüm noktasındaysam. Bu rüyalar çoğu zaman uyarı niteliğinde olur ya da çözmem gereken bir duyguyu işaret ederdi.
Mesela bir dönemde sürekli kaybolduğum rüyalar görürdüm. Sürekli bir çıkış yolu aradığım ama bulamadığım rüyalar. Sonunda anladım ki hayatımdaki kararsızlıklar ve belirsizliklerle yüzleşmem gerekiyormuş. Onları kabullenip adımlar attığımda bir daha bu rüyaları görmedim. 🌙
Seninki gibi açıklama anı kişiye çok şey öğretiyor. Eğer bir gün tekrarlayan bir rüyayla karşılaşırsan, onun altında yatan duyguyu ya da mesajı bulmaya çalış derim. Sevgiler hep gökyüzünden.✨
Cevap
0Cevap
Önceden arkadaşımı görürdüm sonra büyük düşmanımı ikisini de görmüyorum
Evet tekrarlayan rüyalar görüyorum
dizi film gibi bende de var o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar