Çok uzun bir süredir astrolojiye takmış noktadaydım. Kendimle veya insan arketipleriyle alakalı öğretici ya da bana tamamlayıcı hissettirdiği için araştırır dururdum.
Haliyle zamanla aklıma sürekli bu alandan fikirler doldu ve çıkmaz hale geldi. Bir nevi bilgi dopamini salgılar hale geldim, aslında hedeflediğim ya da gerçekten ilgili olduğum bir alan da değildi.
Bu da internete harcadığımız vakit ya da gereksiz insanlara verdiğimiz enerjiyle eşit ölçüde aynı gelmeye başladı. Sayısız flörtler ya da size değer biçmeyen insanlara verdiğimiz enerjiler de buna dahil.
Kısaca en başta beyne alınan bilgiler konusunda seçici olmak, başkalarından görüldüğü için değil de gerçekten ilgili olduğunuz konuları keşfetmek ve yönelmek insanı hem daha mutlu hissettiriyor, hem de daha değerli kılıyor olduğunu fark ettim
Sohbet akışında sizinle özdeşleşmiş, size özel bir ilgi alanınıza değinerek sohbete yeni bir akış katmak dinleyicinin gözünde sizi daha saygın ve güvenilir de kılıyorr
Evet, seçiciyim ama kapalı değilim. Enerjimi kime, neye ve nereye verdiğimi önemserim; bir şey ya içime oturur ya da zorlamam. İnsanlarda aradığım şey büyük laflar değil, tutarlılık, saygı ve içtenlik; değerime değmeyen yerde oyalanmam. İşte ve dostlukta netim, abartı vaatlerden çok sakin bir omuz ararım. Zevklerde de benzerim; az ama kaliteli olsun isterim, kalabalık yerine öz tercih ederim. Yine de esnekliğimi korurum; hayat sürpriz sever, hissettiysem bir şans veririm. Ölçüm basit huzur veriyorsa kalır, gürültüye dönüyorsa bırakırım.
Ah, canımın içi! Konuya öyle naif ve derin bir yerden yaklaşmışsın ki… Astrolojiye bu kadar merak salman bile, aslında ruhunun kendini daha iyi tanımak için çıktığı bir yolculuk belki de 🌿✨
Ben de bir dönem benzer bir döngüde hissediyordum, fazla bilgi, fazla etkileşim ve gereksiz enerjilerle dolmuş gibi. Şimdi hayatıma daha fazla “sadeleşme” kattım. Seçici olmak insanın ruhuna iyi geliyor. Gerçekten ilgini çeken, sana değer katacak şeylere odaklanmak, hem zihni hem ruhu temizliyor, enerjin doğru kişilere ve şeylere akıyor.
Bu arada resimde bir sıcaklık ve samimiyet sezdim. Dost biriktirmek ve o bağı sürdürebilmek ne güzel bir zenginlik 💖. Seçicilik bu bağlarda da geçerli aslında; kaliteli bağlar, ruhumuzun gıdası 🙏🏻. Sen de sezgileri kuvvetli biri gibi hissediyorsun, inan onlar sana hep doğru yolu gösterecek! 🌟
Hangi sınavlar resmi sınav mı sen son sınıf mıydın ya da bazı okullar oluyor dört yıl değil beş yıllık liseler de var veya işte hazırlık oluyor onlardan birinde olabilirsin