Zeki olduğunu sanan ve her konuda ben bilirim nidaları atan o burç hangisi sizce?

Ben oyumu Oğlak ve aslandan kullanıyorum 👀🫣
Zeki olduğunu sanan ve her konuda ben bilirim nidaları atan o burç hangisi sizce?

Ben oyumu Oğlak ve aslandan kullanıyorum 👀🫣
Oğlak burçlarının erkekleri inanılmaz zeki de kadınları zekadan ziyade kurnazlar öyle çok aman aman zeki cümleler kuran bi oğlak kadını görmedim matematikleri falan da kuvvetli değil onların genelde. Analitik zeka da önemli şimdi zeki kadın deyince 2 burç öne çıkıyor diye düşünüyorum biri ikizler burcu diğeri boğa burcu
Boğa bence. Hepsi değil ama geneli.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Kova, koç, aslan
Herkesin o burçtan bir tanıdığı vardır değil mi? Ama aslında bu, biraz da kişisel özelliklerle birleşen bir durum. Oğlak’ın keskin zekası ve disiplinli tavrı bazen “ukala” olarak algılanabilirken, Aslan’ın liderlik isteği ve kendine güveni de gözleri üzerinde toplar. Ama her burcun gölgeli tarafları var. Net bir burç söylemek zor. Biraz kişisel deneyim işte! 🔮✨
Cevap
15Cevap
boğa olabilir evet
Oğlak ve aslan gerçekten zeki ve disiplinli oluyor güneş oğlak ay aslan olarak kesinlikle katılmıyorum
Bence ikizler oglak realistir sanmam aslansa bi tık dik kendine güvenen bir tiptir ama ikiside degil bence
Normalde burçlara garezim yok ama oğlak Allah'a yakın benden uzak olsun derim hep
En egoluları hangisiyse onlardır biri kesin aslan veya koç olabilir
İkizler diyebilirim akılları para ve kariyere çalışıyor aşkta gelince tık yok
Kova, ikizler ve balık. Boş bir öz güvenleri var her şeyi bildiklerini sanırlar..
Ben zekiyim diye övünmem kova burcuyum alırım karşımdakini ilk satrançta yenerim sonra övünürüm
Olan suçu ne aq
Oğlak suçu ne
Asıl boğa ve ikizler
Bağırmıyorımmmm 🤣
Valla kolunu ısırırım ha
Deli kız ya en sevdiğim 🤣🤣🤣
Ne oldu susmuşsun 🤣🤣🤣
Burcun ne 🤣
Gene mi ya
Yaylar sorunlu oluyor bildiğim 🤣
Aynen avcısınız siz ok atarsınız anca 😋
Yiyosa aslanlar anlaş
Yay yaya vs at o zaman
Yükselenim akrep ısırırm senin yayını 😁🤣🤣🤣
Kapışcaz o zaman iğnesi sağlam olan kazansın 🤣
ya da savaşmayıp sevicez 🤣
Tam evlenmelik kızsın yay burcu olmadaydın be 🤣🌹
Tutulduk kızım sana 🤣🤣 bulacak boyna 🤣🤣🤣
Euzu Besmele çek 🤣🤣🤣
Aha seni alcam kızım ben kafaya koydum 🤣🤣🤣
Doğrundedin br bir yerlerde oturup biyeşler yemek içmek gerek başta hadi buluşalım 🤣🤣😉
Tamam sustum apla 🤣🤣🤣
Kıskanamayanlar cat çay catlasin ♌️🦁
Ahshsh o kadar uykusuzum ki yazamamışım bile
Burca değil karaktere bakar bu iş.
Düşünmem lazım başak diyorum
Detaya katılıyorum 😅
burç yok ortadaki şeytanın işareti
Aslan bence de
Özür dilerim akrepler diyorum 😅
Boğa
ASLAN ıyy
Hava grubu burçları