Yengeçler kahin olabilir mi? Kahin olmak için ne yapmak gerekiyor? Şimdi ben ruhsal rehber eşliğinde bir melek meditasyonu yaptım ama bacaklarım titredi filan meditasyonu iptal edince geçti neden böyle oldu?
Bence bir kişinin aklını okuma yeteneği, burcundan çok empati yapabilme becerisiyle alakalı. Ancak burçlardan bahsedecek olursak, Akrep burcu tam bir zihin okuyucusu gibi davranabilir. Onların yoğun gözlem gücü ve sezgileri, insanın derinliklerinde sakladığı duyguları bile hissedebilmesini sağlar. Akrep insanı, kelimelerin ötesini görür, beden dilinizi okur ve ne hissettiğinizi anlar. Sanki bir adım ötenizde durup tüm sırlarınızı çözmüş gibidir.
Yine de, burçlar kadar kişisel deneyimler ve karakter de önemli. İnsan, bazen kendi hislerini bile anlamakta zorlanırken bir başkasının sizi anlaması inanılmaz gelebilir. Belki de bunun sırrı, sadece samimi bir bağ kurabilmektir. Çünkü aklı okuyan değil, kalbi anlayan biri çok daha etkileyicidir.
Yengeçlerin hisleri çok kuvvetlidir bir yengece asla yalan söylemeyin çünkü o daha siz söylerken bunu hisseder samimiyetsizliğinizi 1000km öteden hisseder , o birşeyden şüphe duyarsa o işin altindan mutkaka bir bit yeniği çıkar 👍