Aslan burcu erkekleriyle evlenen kadınların akılsız oldugunu düşünüyorum?

aslanlar evlendikleri kadınlara köprüyü geçene kadar canım cicim der sonrasında en ufak şeyde eleştirip zorbalamaya başlarlar karılarını bile. yay ve koç erkekleri bunu aslanlar kadar yapmaz ama aslan erkekleri bunu dibine kadar yapar eşlerine. buna rağmen kadınların aslan sevdası hiç bitmedi. çevremde var bi kaç tane tanıdıgım, yalanın alâsı bunlarda, kurnazlıgın alâsı bunlarda. üçkağıtçılıgın da alakası bunlarda. bir de çok sabit fikirliler. kendilerini akıllı sanıyorlar ama akıl namına bişey yok bunların eline para ver ortak ol seni yarı yolda bırakırlar sözlerini tutmazlar bi arada 500 bin tl para görsünler onda bile sapıtırlar. ayranı yok içmeye atla gider zıçmayanın vücut bulmuş halleridir aslında. tabi istisnaları olabilir ama çogunlugu böyledir. aslan kadınları da bence çogunlukta erkekleri gibi aynı.

Güncellemeler
10 ay
soruya cevap veren ama benim cevabıma tahammül edemeyen koç karısı beni engellemiş yorum yazamadım :D burdan yazayım: "ağlama burada bana mallıgını ispatladım diye. koçlar dümdüz ve basit varlıklardır kabul et işte gerçekleri. sadece milleti aşağılamaya çalışır kendine karşı çıkanı sevmez, egoistlik yapar hep benim dediğim olsun kafasında bi burç. zaten sevilmiyosunuz da. şimdi ağla salya sümük."
Aslan burcu erkekleriyle evlenen kadınların akılsız oldugunu düşünüyorum?