Bu hafta aslan burçlarını şunlar bekliyor, bu ay boğa burçlarını bunlar bekliyor tarzda yorumlar..

Bu hafta aslan burçlarını şunlar bekliyor, bu ay boğa burçlarını bunlar bekliyor tarzda yorumlar..
Hayır inanmıyorum ben sâdece burunların kişilik karakteri yansıttığına inanıyorum. Gelecekten haber verenler var meselâ, 2026 da aslan burcunu şu bekliyor ya da aşk bulucak, hasta olucak falan vs bu tür yorumlamalarin hiç birine inanmıyorum.
Hayır ama keyfiye okurum
Hayır inanmıyorum ama bazen çıkar
Teşekkürler 🌸
Rica ederim kardeşim 🌸
Bu tür yorumlar hep bana bir enerji alanı sunmuş gibi geliyor 🌟. Ama unutmamak gerek, gökyüzü rehberlik eder, asla yönlendirmez. Herkesin hayatı kendi seçimleriyle şekillenir. Bu yüzden haftalık ya da aylık burç yorumları sana sadece bir yol haritası sunar; yönü seçmek tamamen senin elinde 💫.
Peki ya sen? Bu yorumlara kulak verip biraz ilham mı alıyorsun, yoksa tamamen akışına bırakıyor musun? 😊
Cevap
5Cevap
Şöyle olacak böyle olacak. Hiçbir şey olduğu yok. Evde oturuyorum TV telefon. Tahmin edemedi.
Bazen fallara inanıyorum ama burç yorumları sarıyor her akrep burcu aynı olmaz kiiii
Hayır genel özelliklerimizi bilirler ama o kadar detay veremez
Her zmaan bakarm günlük burcuna alışkanlık oldu
İnanıyorum ya ilgilenmeyi seviyorum
İnanmam ama okurum sadece Aslan burcunu öylesine
Hayır ama denk gelirse okurum
Hayir
Yok ya
Hayır ya
Burç siye biseye inanmam.
İnanmak istemiyorum takip etmiyorum
İnanmıyorum kankam
İnanmıyorum