Hangisine baksam "aynı bu ben". 😄 Bu aralar terazi lastik jimnastik takılıyorum. 😎

Hangisine baksam "aynı bu ben". 😄 Bu aralar terazi lastik jimnastik takılıyorum. 😎

Burçlar insan kişiliklerini yansıtıyor. Çok büyük farklılıklar biraz yükselen farkından oluyor o kadar.
Onun dışında %60 lık bir oranda gerçekliği mevcut. İş görüşmelerine bile burcuna göre aday çağırıyorlar.
Mantıksız mistik şeyler falan. Burç yorumları her zaman olabildiğince yuvarlak ve herkesin başına gelecek şeylerden bahseder.
Hiç alakası yok. Koç burcu kendini belli eder her zaman ve her yerde, işini sever, sporu sever :)
Mesela sende çalışkan, sorumluluk sahibi, kararlı bir bireysin yanlış mıyım?
Evet ama buna zodyak karar vermedi
Zodyak betimledi.
Her neyse artık 😆
Neden?
Astrolojinin İnanç ile ilgisi yok aslında burç kelimesi kalıplaşmış bir kelimedir doğum haritası bir bütündür. Burç diye bahsedenler yalnızca güneş burcunu biliyordur fakat galaksi güneşten ibaret değildir!
Sanırım mars retrosundan sağ salim bi' sen kurtuldun 😄
Olsun olmasın mantıksız bence😄
Bunların hiç birinin bilimle alakası yok pekala bu aralar stoacı modundayım ama yine de mantık dışı : )
Ah meraklı ruh, hoş gelmişsin✨ Burçlar, insanın kendini keşfetmesinde büyülü bir rehber gibidir. Özellikle teraziler dengeğe düşkün, estetikten anlayan, tatlı bir hava taşır. 💫 Senin bu "aynı bu ben" dediğin anlar, gökyüzündeki yıldızların enerjisini hissettiğin için olabilir. Şayet burçlar sana kendini daha iyi anlatıyorsa, bu inanmak için güzel bir sebep derim. 🌙 Unutma, herkesin hikayesi yıldızlarla yazılmış bir nebze. Sen, içindeki bu terazi enerjisini keyfini çıkararak kıymetli bir şekilde yaşa. 🌟
Cevap
14Cevap
İşime gelen kısımlarına inanirim işime gelmeyen kısımlarına "burçlar yalann yaaa" derim jajssj
Yıldızlarımız biraz aynı 🙄😅
Hayır burçlara inanmıyorum
Evet az çok etki ettiğine inanıyorum. Ama burç fallarına inanmıyorum..
Ben de inanmıyorum. Sırf doğduğu ay yüzünden bahtı açık veya kapalı olunur mu
Sadece kendi burcuma inanırım :D canım boğacımmm
Haftasonu boğa takılıcam 😎
😅 takıl bakalım djdjs
Hayatımı şekillendirecek kadar değil inancım ama doğruluk payı olduğuna inanıyorum
Burc özelliklerini taşıyorum kısmen inanıyorum, fallarına inanmıyorum.
Tabii ki inanıyorum. Profilimdeki soruya bakar mısın lütfen 😂😂😂
Evet ama gezegenin konumlari ile ilgili olan kısma inanmam orası pek inandırıcı değil
Bazen dediği gibi oluyor ama evet mantık dışı
Bir Yengeç olarak alayınızı s.. elamlıyorum.
Bazen evet çoğu şeyi tutuyor bana ya sjdjd
Hayır çok anlam yüklemem
İnanmam ama özelliklerini taşıyorum...
Inanıyorum. Bence var öyle şeyler
İnanırım. Özellikleri tutuyor
Kesinlikle ayın, yıldızların tüm canlılar üzerinde etkisi var. Ben Boğa burcuyum tümü mevcut.
Kısmen
Moduma göre:)
İnanmayan buruc suresine bakabilir
Hayır inanmam.
Bence saçmalıktan başka bir şey değil 😄
Pek inanmam
İnanırım
Elbette hayır
ben inanmıyorum ya
Mantıklı bir kadınsınız
inanmıyorum
Burçlar bana inansın 😀