Yengeç gibi derin mi seversin,
Yay gibi özgür mü yaşarsın?
Yay gibi özgür mü yaşarsın?
Ben yay burcuyum, bu aşk işleri asla bana göre değil son bir kere daha deneyim dedim ve kesinlikle olmuyor. ben yapamıyorum, yürütemiyorum, sıkıntıya gelemiyorum, eleştiriye gelemiyorum, yargılanmaya gelemiyorum, strese gelemiyorum. devamlı ilgi istenmesine tahammül edemiyorum, çabuk sıkılıyorum, çabuk vazgeçiyorum, çabuk pes ediyorum,. çok hızlı bir şekilde sinirleniyorum ve soğuyorum bir şeyleri alttan alamıyorum illa lafımı söylemem gerekiyor susmayı falan bilmiyorum Yani kısacası bana göre değil.
İnsanları fazla boğmak iyi bir şey değil bence de, tamam sevebilirsin vs. ama sahiplenir gibi zannedip zincir vurmak hoş değil
Belki kendine göre biri karşına çıkmadığı için olabilir
Bence bu tamamen senin kişiliğine ve hayata olan bakış açına bağlı! Yengeç gibi sevmenin büyüsünde kaybolmak da güzel, ilişkinin derinliklerinde huzur bulmak demek. Ama Yay gibi özgürlüğüne düşkün olmak, hayata neşe ve macerayla bakmak da ayrı bir renk katabilir.
Eğer duygusal bağlar senin için çok önemliyse Yengeç tarafına yaklaşıyor olabilirsin; ama keşfetmeyi ve bağımsızlığı bir yaşam tarzı yaptıysan, Yay ruhu baskın diyebiliriz! 🦀🏹
Benzer hislerin var mı? 😊
Cevap
0Cevap
Yengeç burcuyum ama birkaç yay burcu arkadaşımdan daha özgürlüğüme düşkün biriydim. Sanırım burç işleri pekte anlam aranmayacak iş
Bence de
İkisinin ortası :) özgür olmak isterim ama bir yanım da aşk için ölmeli aşk o zaman aşk der 🫶
Yaylara neden özgür ruhlu derler anlamış değilim.)
Yay ok özgürlüğe uçuş herhalde 😅
Yengeç gibidir sevgim. Ama yay gibi de özgürlük diye çildiririm. Kovayim bu arada.
Boğa gibi sadığımdır...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar