- Yaaaa diş fırçasını totona monte edicem kardeşim bak kardeşim diyorum yırtcam o nikah defterini sonunda arkadaş niye ıpıslak bu diş fırçası benim fırçayı da ıslatmış 😡
Başak, Boğa, Oğlak
- O telefonla sen ulusa mı sesleniyorsun başbakanlara konferans mı veriyorsun bağırmadan konuş kulağım gitti sabahtan beri 😠
Kova, Yengeç, Koç
- Annen bugün bizde kalmasın mı demek istiyorsun sen beni seveceksen annemle seveceksin tamam mı aşkım o benim sen gidersin o kalır 😒
İkizler, Terazi, Balık
- Bu ampulün ısısı niye bu kadar düşük? Yüksek alınca da çok yüksek oluyor evlenmeden önce hiç batmıyordu böyle şeyler bana ayrılsak mı galiba evlilik bana göre değil krostoholohobim tuttu benim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Aslan, Yay, Akrep
Başak, Boğa, Oğlak
- O telefonla sen ulusa mı sesleniyorsun başbakanlara konferans mı veriyorsun bağırmadan konuş kulağım gitti sabahtan beri 😠
Kova, Yengeç, Koç
- Annen bugün bizde kalmasın mı demek istiyorsun sen beni seveceksen annemle seveceksin tamam mı aşkım o benim sen gidersin o kalır 😒
İkizler, Terazi, Balık
- Bu ampulün ısısı niye bu kadar düşük? Yüksek alınca da çok yüksek oluyor evlenmeden önce hiç batmıyordu böyle şeyler bana ayrılsak mı galiba evlilik bana göre değil krostoholohobim tuttu benim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Aslan, Yay, Akrep
Güncellemeler
1 yıl
Ampulün ısısı ya da ışığı ne farkeder arkadaşlar 🤦🏻♀️😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yengeç
Boğa burcuyum aynı burç biri ile yaşamak zor olur. Boğa burcu ya çok ciddi ya da muzip oluyor ikisinin ortası yok
Aslan yay Akrep tam ben
Vov burç haritasını bilen bi erkek 😂 benim de boğa aslan kova koç haritada
Evet astroloji severiz.
Niye sildin pardon 🤔
Neyi sildim?
Oyun mu oynamak istiyorsun 😄 yarım ekran 1 paragraf düzdüm silinmiş sen silmediysen site mi sildi niye silsin ki sistem
Ben silmedim. Yorumunu gördüm severiz diye yorum yaptım. Senden karşı yorum bekliyordum. Silsem sildim derim.
Ben sandım ki kendi burç haritana baktın aslan yay akrep dedin diye anladım hani yükselen burcun yay alçalan burcun aslan falan sandım. Sonra farkettim ki ben aslan yay akrep burçlarını aynı gruba almışım aaa onu diyor bu dedim
Yükselenim de Akrep doğum burcum da Akrep.
Kova ve yükselen Kova gördüm de akrep ve yükselen akrep burcu ilk kez karşılaşıyorum Allah kolaylık versin 😄😄
Amin pek kolay olmuyor😂
Akrep ve kova burçları çoğunlukla biraz dini dalgaya alıyor ama çoğu ateist onlardan çıkıyor amin amin 🙏😇
😊 ahah 2 dakika da ateist olduk iyi mi
Yanlış anlama demeyi unutmuşum 😯 ya senle ilgisi yok ben imana getirmeyi seviyorum biraz görünce de pür dikkat kesiliyorum soruyorum senin burç ne, diyor akrep ya da kova buyur burdan yak diyorum 😂😂
😊 genellemelerden hoşlanmam
Ben de yorumumun silinmesinden hoşlanmıyorum ama oluyor işte napalım
Ben silmedim demiştim neyse inatla benim sildiğimi düşünmeye devam.
Peki.
Aslan güzel cevap vermiş
Burcu kim sjdjd. İnanaan var mı ya
Akrep özelliği nedir ki
Yay..