Akrep kadını kova erkeği olur mu?

Ben akrebim o kova herkes asla olmayan iki burç diyor şu an hayatımda konuştuğum biri var daha çok yeni 1 haftadır konuşuyoruz ama sanki daha uzun süredir birbirimizin hayatındayız gibi herşeyimizi çekiyoruz. Benim kaygılı bağlanma sorunum var baba sorunlarından dolayı 1 haftadır konuşuruz ama sürekli bir tartışma bir anlaşamama her şeyimi çekiyo gittiiğimde gitme buraya gel falan diyo ilk günler işte bile sürekli yazıyodu işini yapmayıp benle konuşuyordu 2 3 gündür işi çok yoğun pek konuşamıyoruz bunu sorun etmiyorum ama olur muyuz olmaz mıyız diye çok düşüyorum eski yaşadıklarımdan bahsettim öyle olmıcak falan diyor ama bilmiyorum sürekli tartışıyoruz bi kere olmuyo anlaşamıyoruz birbirimizi yıpratmaya gerek yok dedim pes mi ettin falan dedi ve o sevgi görememiş biri acaba sevmeyi biliyor mu beni sevebilir mi annesi çok küçük yaşta onu terk etmiş babası da kendine yeni hayat kurmuş aile sevgisi tatmamış 12 yaşından beri çalışıyor kendi ayakları üstünde duruyor acaba ailesinden böyle bir şey yaşadığı için sevmeyi sevilmeyi bilmez ve sonunda biz kötü mü biteriz diye düşünüyorum düşüncelerini merak ediyorum.

Akrep kadını kova erkeği olur mu?