Extten next olur mu
Eski sevgiliyle arkadaş kalınabilir mi?
Extten next olur mu
Eski sevgiliyle arkadaş kalınabilir mi?
Akrep kadını çekici, idealleri olan, baskın karakterli bir burçtur. Aşk konusunda biraz hırçındır elde edemeyeceği bir insan yoktur ve aşık olduğu zaman iliklerine kadar aşkı yaşatır.
Koç erkeği ise egolu, hırsları olan liderlik ruhuna sahip bir burçtur. İlişki konusunda oldukça seçicidir kolay kolay aşık olmaz ve hissettirmez.
Bu ikilinin uyumu biraz kötü ikisi de baskın karakterli olduğu için ilişkiyi yönetmek isterler. Çekimleri yüksek olsada ilişkileri hep kavgayla devam edecektir yani bunun sonu yine ayrılık olur.
Teşekkürler aynı dediğiniz gibi oluyordu sürekli bende tamamen son vermeye karar verdum
Akrep kadınıyla Koç erkeği arasında çekim yüksek olur ama ikisi de güçlü karakterse ilişki ya tutkulu bir yangın olur ya da sürekli güç savaşı, ortası pek yok. Exten next bazen olur ama gerçekten bitmiş ve ders alınmışsa, yoksa sadece alışkanlık geri çağırır. Eski sevgiliyle arkadaşlık mümkün ama iki tarafın da kalbi tamamen sakinleşmeden o denge pek sağlıklı kalmaz.
Merhaba
Akrep burcu su, koç burcu da ateş grubu içinde yer alıyor. Her iki burç da baskın karakterlere sahip olduklarından sorun yaşayabilirler. Uyumlu bir çift olmak istiyorlarsa aralarında yöneticinin kim olduğuna karar vermeleri gerekiyor. Her ikisi de farklı grupların yöneticisi olduğundan, öncelikle buna karar vermelidirler.
Cevap
4Cevap
Onlardan misler gibi olur da, exten next olmaz. Tükürdüğünü yalamaktır bu.
Ben akrebim eski sevgilim koçtu. Hayatımda daha sıkıntılı bir burç görmedim koşarak uzaklaş derim
koc baskin basindir, atesli bir iliski olabilir.
Akrep kadınından bi boq olmaz
ayıp oluyo ama
anladım
Zorrr
Niywki
Nooo
No derken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?